Maturita
Re: Maturita
To závisí od školy.
Moje najväčšie šťastie v živote je že nebudem musieť povinne maturovať z matiky ..
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ani ja som nemusel povinne, ale vybral som si. Možno v budúcnosti sa zíde, kto vie.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja by som zrusil povinnu maturitu zo slovenciny a dal by som povinnu maturitu z matiky.
Inak teraz ma napadlo, že pri vpisovaní témy z AJ na hárok som náhodou napísal Moving to Slovakistan
Učiteľka len povedala, že srandičky srandičky a nech to dám do zátvorky a napíšem vedľa Slovakia. Som zvedavý, čo bude z toho 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Andi_Cibula: Potom by 80% žiakov nezmaturovalo 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som nematuroval z matiky a teraz na vyske to dost lutujem. Len som bol sprosty a odmietal som sa do toho co i len pozriet.. Ono to nieje az tak tazke.
Kolega hore, moje slová.
Koniec koncov, možno by som tej matike venoval menej času ako 300 strán dejín umenia.
Koniec koncov, možno by som tej matike venoval menej času ako 300 strán dejín umenia.
Môj problém s matikou je taký, že v rámci hodiny tomu síce rozumiem, ale akonáhle dostanem zadanie kde treba využiť širšie vedomosti a skombinovať ich tak aby som dostal výsledok, alebo nedajbože ešte niečo dokázal, tak som skončil úplne. Matiku som nikdy nemal rád ani rád nebudem, a vôbec sa neplánujem vydať študovať nejakým vedeckým smerom ...
nic si z toho nerob, ked som bol na gympli ta stupnica znamkovania v matematike bola hotove peklo, same supi a ked som si dal doucovania vzdy mi chybal 1-2 bod. do 4ky, sprosty system jak bota
/karmistovi-ano ty mudrlant cloveku ktoremu nejde matika ma co robit aby mal spravenych po*ebanych 50%
/karmistovi-ano ty mudrlant cloveku ktoremu nejde matika ma co robit aby mal spravenych po*ebanych 50%
Daju sa este nejak prelozit ustne maturity ? Chcem ist hned do zahranicia tak preto.
-
Thommas
Addict
Tak, dnes mám za sebou praktické z elektra. 4 hodiny čistého času. Celé som to mal dobabrané, chýbali mi zapojenia (ktoré mi mali dať, doniesli ich až hodinu pred ukončením), I/O som mal poškodený, testovací panel bol samá chyba. Ale aspoň na trojku to mám, už môžem pokojne spať.
-
martinez13
Light Professional
ja som mal praktické z elektra pred sviatkami, obhajoval som vlastnú prácu (KOP), aj keď som bol chorý, ledva som im tam hovoril o tom čo som aj nos mal zapchatý som dostal 2
ja som spokojný len konzultant pri vyhodnotení prác sa na mňa škaredo pozeral
ja som spokojný len konzultant pri vyhodnotení prác sa na mňa škaredo pozeral
Oveľa lepšie by podľa mňa bolo dať maturantom na výber: slovenčina/matematika. Nevidím zmysel v povinnej maturite z matiky, keďže poznám veľa ľudí, pre ktorých by to bola zbytočná záťaž; tak ako je pre mňa momentálne "milovaná" slovenčinaAndi_Cibula napísal:Ja by som zrusil povinnu maturitu zo slovenciny a dal by som povinnu maturitu z matiky.
-
Thommas
Addict
No, ako ste dopadli? Každý by už mal vedieť presné výsledky z písomnej maturity.
-
Ba-Yo
Light Professional
Dnes sme dostali posledné percentá:
SJ sloh 82%, test 79%
AJ B2 sloh 95%, test 75%
MAT 63%
S výsledkami som maximálne spokojný
SJ sloh 82%, test 79%
AJ B2 sloh 95%, test 75%
MAT 63%
S výsledkami som maximálne spokojný
-
JaQuBe
Medium Star
Ofic.výsledky testov:
AJ B2 - 85,5% (percentil 92,2%), sloh-80%
SJ - 75% (percentil 74,5%), sloh- 64,1% (písal som ho 1.krát sám z vlastnej hlavy)
testy sú fakt o ničom, a keď som aj ja spravil sloh tak to dá každý
..teraz nastáva vačšia sranda, som zvedavý či sa pozriem do toho aspoň teraz cez akademický a dám to na 4ky keďže 4roky nič a nemám ani záber
(SJ,AJ,NOS,GEO)
o týždeň dám vedieť
AJ B2 - 85,5% (percentil 92,2%), sloh-80%
SJ - 75% (percentil 74,5%), sloh- 64,1% (písal som ho 1.krát sám z vlastnej hlavy)
testy sú fakt o ničom, a keď som aj ja spravil sloh tak to dá každý
..teraz nastáva vačšia sranda, som zvedavý či sa pozriem do toho aspoň teraz cez akademický a dám to na 4ky keďže 4roky nič a nemám ani záber
o týždeň dám vedieť
Ani ja som si za tie 4 roky ani neprdol, a polovicu akademického som robil všetko, len nie sa učil. A najhoršia známka na mature bola trojka. To musíš dať, aj keby nechceš. 
-
James13579
Star
o tyzden mam maturitu, zacinam v pondelok slovencinou posledny pred obednou prestavkou, co myslite je to dobry termin pred obedom?
Keby aj nebol, tak s tym nic nespravis.
Moze to byt dobre z toho pohladu, ze ta nebudu moc natahovat kvoli tomu, ze uz budu chciet ist na obed.
Ale na druhej strane mozu byt nervozni z toho ze su hladni a to sa odzrkadli na ich otazkach a hodnoteni. Takze si vyber
Aj tak je to uplne jedno...
Moze to byt dobre z toho pohladu, ze ta nebudu moc natahovat kvoli tomu, ze uz budu chciet ist na obed.
Ale na druhej strane mozu byt nervozni z toho ze su hladni a to sa odzrkadli na ich otazkach a hodnoteni. Takze si vyber
Aj tak je to uplne jedno...