Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Uz vidim jak sa tu budu prehanat cigani z anglicka na starych audinach alebo nemeckych zigulakoch...
Pri predbiehani vyhlad nulovy, bude vela mrtvych.
Pri predbiehani vyhlad nulovy, bude vela mrtvych.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to sa tu prehanaju aj tak... a cigani ma vobec nezaujimaju 
predbiehat nie je problem, len si treba zvyknut, je pravda, ze je to o cosi zlozitejsie...
predbiehat nie je problem, len si treba zvyknut, je pravda, ze je to o cosi zlozitejsie...
-
Scorpion90
King
Keby Britania a spol. presli na lavostranne riadenie, tak je po probleme...
-
RATZINGER666
Darca
scorpion: hlupost, nic sa nezmeni, aj tak z japonska nedovezies najlepsie kusky, ktore sa v LHD nevyrabali...
Japonsko a ine napr. Australia nam moze byt ukradnute. Ale vramci Europy by to mohlo/malo byt rovnake, fakt by bolo po "probleme".
Aj tak nechapem preco vobec jazdia vlavo, vsetci vpravo, len oni musia byt nieco extra jak mantaci. 
-
RATZINGER666
Darca
Tebe to ukradnute byt moze, mne a inym mozno nie... kvoli tomu ma to potesilo a preto som to aj sem poslal...
A preco? Rozmyslas nad autom s pravostrannym riadenim?
//
//
-
RATZINGER666
Darca
joj, toho by bolo
rad by som opat vymenil auto a zase vyskusal nieco dalsie a takto sa otvaraju dalsie moznosti 
a nie su mataci ti, ktori jazdia vlavo... vlavo odjakziva jazdili kone, koce a povozy... a doteraz tak jazdia takmer dve miliardy ludi
a nie su mataci ti, ktori jazdia vlavo... vlavo odjakziva jazdili kone, koce a povozy... a doteraz tak jazdia takmer dve miliardy ludi
Pretože pred takými 75 rokmi sa jazdilo napr. aj u nás vlavo a v mnoho iných štátoch. Potom v '39 prišiel ujo Adolf, prehnal a po Európe na Západ aj na Východ a potreboval v rámci LEAN managmentu optimalizovať logistiku. A keďže mal pod kontrolou všetko od Moskvy cez Oslo, Rím až po Madrid, tak od vtedy sa jazdí vpravo.MFa napísal:Japonsko a ine napr. Australia nam moze byt ukradnute. Ale vramci Europy by to mohlo/malo byt rovnake, fakt by bolo po "probleme".Aj tak nechapem preco vobec jazdia vlavo, vsetci vpravo, len oni musia byt nieco extra jak mantaci.
No a hádaj, ktorú jedinú krajinu v Európe nemal pod kontrolou?
Vatikán. 
Mohli sa prisposobit. ☺
Mohli sa prisposobit. ☺
To tu zas bude "Skajlajnov" po cestách behať. 
Ahojte, chcem sa len opýtať a ujasniť si jednu vec - pri prepise vozidla v rámci okresu musí pôvodný aj nový majiteľ predložiť (okrem iného) doklad o PZP (biela karta, resp. zmluva). Pôvodný majiteľ problém nie je, PZP má uzatvorené a po prepise dostane od polície potvrdenie, ktoré donesie do poisťovne a PZP mu zrušia. Ale ako to je s novým majiteľom? On sa musí pri prepise takisto preukázať dokladom o uzatvorenej PZP... čiže chápem to správne tak, že na auto budú v dobe počas prepisu vlastne uzavreté 2 PZP? Lepšie povedané, môže nový majiteľ uzavrieť PZP na auto, na ktoré je vedené iné PZP (ktoré bude zrušené až po prepise)? Takéto veci som totiž riešil pár rokov dozadu a už si to fakt presne nepamätám. 
-
audiotrack
VIP
áno, presne ako píšeš. Uzavre sa nové PZP, prepíše sa, a staré PZP sa zruší. Takže tých pár minút až hodín budú v podstate dve PZP súčasne.
Dobre, vďaka. A ešte jedna vec - nové PZP sa môže uzavrieť hocikedy (príklad - PZP sa uzavrie v pondelok, auto sa prepisuje v piatok), alebo sa tak musí stať v deň prepisu?
Je to jedno, podmienkou je, aby pri prepise bolo uzatvorene platne PZP.
-
Jancuk
Professional
Radu nechcem ani nehladam ale chcem len upozornit ludi na tomto fore na tento inzerat :
http://mercedes-c-trieda-t.autobazar.eu ... 39531.html
Trepal som sa z BJ do ZA kvoli nemu a nic z neho, chyby:
- Motor dymil od 1500 otacok, bol to taky sivy dym
- Spojka preklzovala
- Kardan triasol celym autom
- v Roku 2012 pri prihlaseni malo auto 179k km, dnes ma 173k a ratam ze ten motor ma tak cez 300k
Tak len take varovanie
- Spojka preklzovala
- v Roku 2012 pri prihlaseni malo auto 179k km, dnes ma 173k a ratam ze ten motor ma tak cez 300k
Tak len take varovanie
-
Fabo
Hardcore addict
Chlapi, nazor, Saab 9-3 1.9TTiD 110kW alebo 132kW, ca 2008?
Za tú cenu by som veľké očakávania ani nemalJancuk napísal:Radu nechcem ani nehladam ale chcem len upozornit ludi na tomto fore na tento inzerat :
- Spojka preklzovala
Tak len take varovanie
A ináč s tým dymením, si si istý, že to bolo nezdravé dymenie? Na bielo dymí aj moje (C220, 09, 137 tis), aj kolegove (C200, 12, 165 tis) a motory sú v bezchybnom stave.
Biely dym je signálom, že motor spaľuje vodu.
-
RATZINGER666
Darca
nie je biely dym ako biely dym