Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

theBliZZard
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Prave som si pozrel vcerajsiu debatu na TA3. Musim povedat, ze to bol vrchol mojho volickeho zivota... bohuzial v zlom. Ty dvaja tajtrlici tam na co boli? Robert si skakal z temy do temy, hore, dole, pokladal otazky a vlastne do debaty vstupili az v 42. minute otazkou "Kedy by ste vydali prikaz na ochranu statu?" Snad boli pred relaciu na koberceku u Kmotrika, ktory im zakal sudruhovi skakat do reci?
To, ze Fico dokaze spojit Krym, Kosovovo, madarsku mensinu na SK, Iran, Iraq, Afganistan, Venezuelu vsetko do dokopy... to uz som sa dajak naucil rozdychavat. Ale to, ze spoji Kosovo a scinetologiu, tak to uz je moc... A Triangel je aboslutna top hlaska. Az teraz mi vlastne dochadza, ze pani ucitelky na ZS sa ma snazili stiahnut do akejsi sekty :(
S tou otazkou SME ohladom homosexualov Robert jasne ukazal aky je, ako si vybera z textov presne to co sa mu hodi, klame a zavadza. Musel som to vypnut... :roll:

/dakujem za upresnenie hughito, takze prvu cast mojho prispevku ignorujte ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty tajtrlík, tá debata bola schválne tak koncipovaná.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

xH4wK napísal:Ak toto nevidi nadpolovicna vacsina Slovakov tak tu nemam co robit.
Ale vidí to , nepodceňuj ľudí. Ale veľa ľudí berie tieto voľby ako voľbu menšieho zla. Keby sa bol do 2.kola dostal Procházka , tak neváham ani chvíľu , ale Kisku voliť nebudem. Pre mňa je menšie zlo Fico aj keď je to stále zlo. Je to chyba médií , že urobili z Kisku favorita. Mali sa radšej sústrediť na Procházku. Podľa mňa aj tie predvolebné prieskumy boli zmanipulované. Jasne sa to ukázalo na Procházkovi.

A čo počúvam ľudí okolo seba , tak buď hovoria to isté , že radšej Fica alebo vôbec nepôjdu voliť , keďže oboch považujú za zlú voľbu.

To Kosovo Kiskovi možno zlomí väz ... A možno nie ... Tým obhajovaním , nasilnej zmeny hraníc štátov Kiska u mňa skončil. Každý kto obhajuje násilné zmeny hraníc je nebezpečný magor. Jasne sa to ukazuje teraz na Ukrajine , ktovie kde to skončí.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Komentár Richarda Sulíka: Pán Fico, v boji s úžerou začnite u vášho tajomníka

http://www.aktuality.sk/clanok/249761/p ... map=%5B%5D
Fico, úžera a úžernícke praktiky Smeru

Dovoľte mi len pán premiér upriamiť Vašu pozornosť na jednu drobnosť, ktorá Vám zrejme v zápale protiúžerníckeho boja unikla: V septembri 2010 napísala Európska únia list slovenskej vláde, v ktorom upozorňuje na úžernícke praktiky niektorých spoločností. Nie, nepíše sa o Triangel či Quattro, ale o spoločnosti POHOTOVOSŤ.

V liste sa tiež píše o 90-percentných úrokoch z omeškania, likvidačných poplatkoch a pod. Skratka, čistá úžera.

A predstavte si vážený pán Fico, že táto spoločnosť POHOTOVOSŤ má dcérsku firmu Ex Credit s.r.o. spoločne so štátnym tajomníkom za stranu SMER Jozefom Burianom. Pikantné na tom celom je, že Jozef Burian nie je hocijaký štátny tajomník, ale pôsobí práve na ministerstve sociálnych vecí, práce a rodiny.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ramaya napísal:A čo počúvam ľudí okolo seba , tak buď hovoria to isté , že radšej Fica alebo vôbec nepôjdu voliť , keďže oboch považujú za zlú voľbu.
mal by si zmenit spolocnost, v ktorej sa pohybujes

pripadne aj ja

hm... :|
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

beardie napísal: mal by si zmenit spolocnost, v ktorej sa pohybujes

pripadne aj ja

hm... :)
Ľudia sa proste boja keď vidia čo sa deje na Ukrajine.
Ani Ukrajincom by sa pred pár mesiacmi ani nesnívalo , že to takto dopadne. Je to absolútne nezodpovedné od Kisku.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

ramaya/ Citujem: "Keby sa bol do 2.kola dostal Procházka , tak neváham ani chvíľu , ale Kisku voliť nebudem. Pre mňa je menšie zlo Fico aj keď je to stále zlo."
Takže ty potríš medzi tých voličov čo Fico stratil na úkor Procházku? Som nevedel, že tak názorovo odlišní kandidáti ako je Fico a Procházka priťahujú, tak podobných voličov. Nechápem...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ramaya - je velmi zaujimave ako niekoho moze tak strasne znechutit kladny postoj k situacii v Kosove s tym, ze radsej bude volit cloveka, ktory totalne rozkrada republiku. Zachvilu (alebo uz?) uz tromfne Meciara.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ramaya - odporucam ti nastudovat si problematiku schizofrenie, jak moze niekto volit prochazku a nasledne ficka...
http://www.dusevnezdravie.sk/liga-za-du ... izofrenia/

konkretne toto:
Chorý má problém odlíšiť podstatné od nepodstatného, vníma všetko ako zmenené, cudzie, skreslené. Môže vnímať, vidieť, počuť a cítiť veci, ktoré neexistujú (halucinácie). Najčastejšie ide o hlasy a pachy alebo vidiny, ktoré síce neexistujú, ale pre chorého sú v tej chvíli veľmi významné a ovplyvňujú jeho správanie a náladu.
Myslenie pacienta sa stáva nesúvislým, čo sa navonok prejavuje aj v nesúvislej reči. Môže spájať nesúrodé veci, hodnotí a tvorí nesprávne úsudky, nepravdivé presvedčenia (bludy).

:smt006
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Neviem ale Kosovo predsa zastavilo vojnu .. nevidim dovod preco to neakceptovat, ako bolo spominane ... mensie zlo.
Kiska povedal svoj nazor a je to aj moj nazor, aj vacsiny europy .. where is the problem ?

nechapem, nechapem ako clovek co ma vacsie IQ ako hojdaci konik dokaze po zhliadnuti tych diskusii a toho co fico natara vobec uvazovat, ze ho bude volit.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Je velmi zaujimave sledovat, ako ludia, ktori sa prezentuju antifico postojom seba povazuju za nejakych "nadludi", ktori dokazu byt nad vecou a zaujimaju k otazkam spravny postoj...

Kiska sa u mna totalne zdiskreditoval tym, ze chce uznat Kosovo. To vypoveda o jeho pohlade na svet viac nez dost... Takychto "humanitarnych bombarderov" nam tu netreba. Prezidenta, ktory sa takto pozera na zahranicnu politiku mat nechcem. Preto nevidim dovod volit radsej Kisku ako Fica. Fico aj keby zvoleny bol tak nic viac nezmoze, ziadna koncentracia moci sa konat nebude a po par rokoch smer strati preferencie a bude koniec, praviciari si budu musiet hladat ineho vinnika aby sa dokazali dostat do vlady. Je mi ale luto, ze do druheho kola nepostupil Prochazka.
vladenko007
VIP
VIP

KaptMichal napísal:Je velmi zaujimave sledovat, ako ludia, ktori sa prezentuju antifico postojom seba povazuju za nejakych "nadludi", ktori dokazu byt nad vecou a zaujimaju k otazkam spravny postoj...

Kiska sa u mna totalne zdiskreditoval tym, ze chce uznat Kosovo. To vypoveda o jeho pohlade na svet viac nez dost... Takychto "humanitarnych bombarderov" nam tu netreba. Prezidenta, ktory sa takto pozera na zahranicnu politiku mat nechcem. Preto nevidim dovod volit radsej Kisku ako Fica. Fico aj keby zvoleny bol tak nic viac nezmoze, ziadna koncentracia moci sa konat nebude a po par rokoch smer strati preferencie a bude koniec, praviciari si budu musiet hladat ineho vinnika aby sa dokazali dostat do vlady. Je mi ale luto, ze do druheho kola nepostupil Prochazka.

áno a zaujímavé je sledovať aj presný opak. Keby som toto že Kiska podporuje Kosovo mal považovať za hlavné rozhodnutie voliť Fica tak si dám facku a skočim na hlavu. :lol:
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

diki bohu, ze vas je len zopar :lol:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Kosovo podľa mňa voličmi Kisku nepohne ani zďaleka tak, ako Triangel, Tom Cruise a podobné blbosti. Pred chvíľou mi moja mama vysvetlila, že pôjde voliť Fica, lebo Kiska zarábal na splátkových spoločnostiach, v ktorých ona sama (samozrejme dobrovoľne) nakupovala, a teda ju okradol. :smt059 Argument ako remeň. No a takto žiaľ zmýšľa obrovské množstvo prostoduchejších ľudí. Dokonca môj kamarát, mladý a inteligentný človek ktorý v prvom kole volil Kisku teraz plánuje voliť Fica, pretože mu niekto povedal zaručené fakty o Kiskových zlodejinách. Tetuške zasa prišiel leták o tom, aký je Kiska darebák skrývajúci sa za charitu a už ani pánboh nezmení jej názor.
Kiskov postoj ku Kosovu je aspoň opodstatnený dôvod prečo sa prikloniť k Ficovi, ale ako vravím, on podľa mňa doplatí na vyššie spomínané hlúposti.
wladas
Redeemer
Redeemer

Ako ja to chapem, ze to Kosovo proste niektorim vadi. Ale na mojom mieste by som potom nevolil nikoho lebo Hranol je 100x vacsie zlo.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Bobr napísal:jak moze niekto volit prochazku a nasledne ficka...
Ja som nevolil Procházku. Ale keby bol postúpil do 2.kola proti Ficovi , tak by som nemal najmenší problém voliť Procházku.
Dôvod prečo nebudem voliť Kisku som už napísal niekoľko-krát ---> Hranice by mali byť nedotknuteľné , pretože potom iba zbytočne trpia nevinný ľudia.

- Nikto neuznáva obsadenie Palestíny zo strany Izraela
- Nikto neuznáva obsadenie Severného Cypru zo strany Turecka
- Nikto neuznáva obsadenie Krymu zo strany Ruska
- atď.
- Tak prečo práve Kosovo ???

Vojna v Juhoslávii sa skončila v roku 1999 ale Kosovo sa odtrhlo až v roku 2008. V roku 2008 malo už Srbsko demokratickú vládu a Miloševič už bol dávno po smrti. V Bosne a Hercegovine to bolo možné aby spolu žili tri rôzne národy , ktoré proti sebe bojovali a pri Kosove to možné nebolo ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

"Tak prečo práve Kosovo ??? "

Preco ? Co tak trocha aktivity predtym ako si spravim nazor ?

http://garassy.blog.sme.sk/c/351149/Kry ... Preco.html

Nie ... jednoduchsie je volit Fica a cakat istoty, ze ?

"Hranice by mali byť nedotknuteľné , pretože potom iba zbytočne trpia nevinný ľudia"

To, ze sa kosovo odtrhlo ukoncilo 10 rocnu vojnu - kto si myslis, ze v nej trpel ?
vladenko007
VIP
VIP

ramaya napísal: Ja som nevolil Procházku. Ale keby bol postúpil do 2.kola proti Ficovi , tak by som nemal najmenší problém voliť Procházku.
Dôvod prečo nebudem voliť Kisku som už napísal niekoľko-krát ---> Hranice by mali byť nedotknuteľné , pretože potom iba zbytočne trpia nevinný ľudia.

- Nikto neuznáva obsadenie Palestíny zo strany Izraela
- Nikto neuznáva obsadenie Severného Cypru zo strany Turecka
- Nikto neuznáva obsadenie Krymu zo strany Ruska
- atď.
- Tak prečo práve Kosovo ???

Vojna v Juhoslávii sa skončila v roku 1999 ale Kosovo sa odtrhlo až v roku 2008. V roku 2008 malo už Srbsko demokratickú vládu a Miloševič už bol dávno po smrti. V Bosne a Hercegovine to bolo možné aby spolu žili tri rôzne národy , ktoré proti sebe bojovali a pri Kosove to možné nebolo ?
ramaya ideme voliť Slovenského prezidenta. Teba evidentne zaujíma viac zahraničný problém ako ten náš.
wladas
Redeemer
Redeemer

vladenko007 - uz si asi zvykol na rozkradanie a berie to ako beznu vec ktora mu nevadi :)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Presne ako tu bolo povedané, volíme si slovenského prezidenta, tak nerozumiem ako si niekto môže urobiť zo dňa na deň názor o tom, že Fico je lepší kandidát.

Ak má byť argumnetom názor na Kosovo, čo je v prvom rade záležitosť ministerstva zahraničných vecí a nie prezidenta, tak to by mohol byť hneď argument prečo nevoliť Fica jeho postoj k otázke viery. Na Slovensku je 80% katolíkov a Fico je prísny ateista, tak by nemalo byť o čom, ale zrejme platí dvojitý meter.
Napísať odpoveď