Sme v maturitnom ročníku tak ideme trochu vystrájať
Ako piť a vydržať čo najviac ?
Ako piť a vydržať čo najviac ?
Tak čo máte nijaké triky ako piť a zniesť čo najviac ? Ideme sobotu na chatu a ja si už ani nepamätám kedy som naposledy pil
Re: Ako piť a vydržať čo najviac ?
Nemiesat !!!
poriadne sa najedz, nieco mastne podla moznosti
-
bashnator
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
1. Ako kolega predomnou spomenul, najlepsie je nemiesat rozne druhy alkacu
2. Druhy a najhdolezitejsti bod, vela pit NEalka popri popijani v klude aj cistu vodu
3.Poriadne sa najest pred otvaranim džinov, najlepsie nieco mastne, maso. Dobre je aj, jest nejake chipsy alebo nieco, spomali to vstrebavanie alkoholu
4.Ak to situacia dovoli je dobre sa aj hybat, najlepsie dancingom pri disko gule
2. Druhy a najhdolezitejsti bod, vela pit NEalka popri popijani v klude aj cistu vodu
3.Poriadne sa najest pred otvaranim džinov, najlepsie nieco mastne, maso. Dobre je aj, jest nejake chipsy alebo nieco, spomali to vstrebavanie alkoholu
4.Ak to situacia dovoli je dobre sa aj hybat, najlepsie dancingom pri disko gule
no piť sa bude Whisky a rum Captain morgan tak miešať nebudem čím začnem tím aj skončím
nealko bude moja oblubená coca-cola
nealko bude moja oblubená coca-cola
-
Arkaz
Addict
Vela jest,vela zapijat nealkom a hlavne nepi rychlo lebo sa ti stane ze supnes 4-5poldeci behom 20 minut a potom za dalsich 20minut ta uz prekoti pod stol 
Ehm.. no ten cukor v Coca-Cole Ťa zloží skôr ako alkohol v Cpt. Morganovi..Patrik222 napísal:nealko bude moja oblubená coca-cola
tak nedobrá kombinácia ? cocacola ?
Kombinacia je to praveze najlepsia. Ale privela koly skodi. Ale to aj alkoholu samozrejme 
NEFAJCIT
elektronicku ano, ale bezne nie. nielen, ze sa rychlejsie opijes, ale rano budes mat este opicu aj z vyfajcenych cigariet
elektronicku ano, ale bezne nie. nielen, ze sa rychlejsie opijes, ale rano budes mat este opicu aj z vyfajcenych cigariet
-
vladenko007
VIP
Ja síce nepijem ale odborníci vravia že na to aby vám na druhý deň nebolo zle je najlepšie piť biely alkohol. Teda vodku a podobne. Ale nemám skúsenosť len som to čital.
-
Grim
Darca
...a hlavne piť kvalitný alkohol, nie domáce páleno, dedove čučo alebo vodku z TESCA...
-
typek61
Darca
tak to je pekna blbost
mne bolo z nich nejhorsie.z whiskey to nebolo nic zhrozne
-
Andi_Cibula
Addict
Kašli na to, kto nebľuje, pije pod svoje možnosti.
-
Soviet
Darca
Vsak domaca je najkvalitnejsi alkohol, ked je dobre vypalenaGrim napísal:...a hlavne piť kvalitný alkohol, nie domáce páleno
-
Grim
Darca
...ja som sa v mojich končinách s kvalitným domácim ešte nestretol...
tak macedonskej domacej rakije sa da v horach popit pekne vela, a to ani strava nie je velmi vydatna. ale na slovenskych dolniakoch lame aj tuhe alkoholicke natury... ale biochemicky to nevysvetlim 
keby si nepil "farebne" a vychutnavacie, tak sposob ako prezit s vodkou je za kazdym shotom vypit dva-tri deci cistej vody. zlomi ta ovela pomalsie a rano si fit. proti rannej opici je este dobre pred spanim vypit pollitra najlepsie cistej vody. ale pri vela pivach, alebo "prebrzdeni" to ma skor ten efekt, ze sa pozvracias uz hned vecer.
keby si nepil "farebne" a vychutnavacie, tak sposob ako prezit s vodkou je za kazdym shotom vypit dva-tri deci cistej vody. zlomi ta ovela pomalsie a rano si fit. proti rannej opici je este dobre pred spanim vypit pollitra najlepsie cistej vody. ale pri vela pivach, alebo "prebrzdeni" to ma skor ten efekt, ze sa pozvracias uz hned vecer.
Pi kým môžeš, na chatách nikdy nebýva toľko alkoholu aby si si ublížil
Ale vážne, nejaký zaručený trik nečakaj, to závisí od organizmu. Väčšina ti odporučí poriadne sa najesť, mne to však skôr uškodí.
Ja som pomerne chudý chalan a spolužiak (riadna korba) so mnou na dozvukoch chcel dávať duel. Po čase nejako zmizol (neviem ako, mám okno) a mňa zrazu napadlo, že sme ten duel nedokončili. Išiel som ho hľadať a našiel som ho volať jeho ex, pričom mal hlavu v záchode. Povedal by som, že to závisí od metabolizmu. Ja nepriberiem, nech sa snažím akokoľvek. Má to aj svetlú stránku- a síce, že veľmi rýchlo odbúram alkohol. Nikdy by na mňa nikto nepovedal, že v pití môžem byť konkurencieschopný, realita ich však často zrazí na kolená- a to doslova
Ak sa chceš vyhnúť strašnej opici, mal by si piť čo najviac čo najčistejšej vody. Odkedy na to myslím (aspoň v rámci možností) nikdy som nemal opicu.
A rozhodne...ROZHODNE...NIKDY!!!...nemiešaj alkohol s ničím zeleným. Ja som to urobil raz. Týždeň som bol totálne vymletý a začínal som sa vážne obávať, že sa to už nevráti do normálu. Čítanie štúdií na túto tému moju skúsenosť len potvrdzuje,
Ale vážne, nejaký zaručený trik nečakaj, to závisí od organizmu. Väčšina ti odporučí poriadne sa najesť, mne to však skôr uškodí.
Ja som pomerne chudý chalan a spolužiak (riadna korba) so mnou na dozvukoch chcel dávať duel. Po čase nejako zmizol (neviem ako, mám okno) a mňa zrazu napadlo, že sme ten duel nedokončili. Išiel som ho hľadať a našiel som ho volať jeho ex, pričom mal hlavu v záchode. Povedal by som, že to závisí od metabolizmu. Ja nepriberiem, nech sa snažím akokoľvek. Má to aj svetlú stránku- a síce, že veľmi rýchlo odbúram alkohol. Nikdy by na mňa nikto nepovedal, že v pití môžem byť konkurencieschopný, realita ich však často zrazí na kolená- a to doslova
Ak sa chceš vyhnúť strašnej opici, mal by si piť čo najviac čo najčistejšej vody. Odkedy na to myslím (aspoň v rámci možností) nikdy som nemal opicu.
A rozhodne...ROZHODNE...NIKDY!!!...nemiešaj alkohol s ničím zeleným. Ja som to urobil raz. Týždeň som bol totálne vymletý a začínal som sa vážne obávať, že sa to už nevráti do normálu. Čítanie štúdií na túto tému moju skúsenosť len potvrdzuje,
a čo sa tíka miešania rumu do coli to by uškodiť nemalo či ?
-
typek61
Darca
este som zabudol dodat, ze mne pomohlo sa najest slepacieho vyvaru pred pitim