Osamelosť, samota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Osamelosť, samota

Príspevok od používateľa Unkown »

Počkaj. Čo vlastne chceš? Ono to je obvykle tak, že ľudia vyhľadávajúci spoločnosť si ju nájdu. A ľudia, ktorí nevyhľadávajú spoločnosť ju nepotrebujú.

Ale pravdu povediac-a toto mi nikto nevyhovorí- spoločenský život je súťaž krásy. Pár rokov dozadu som bol ukážkový nerd. Povedal som si, že sa skúsim zmeniť, čo to spraví. Nechal som si zrobiť civilizovaný účes, zmenil som šatník a reakcie na seba nenechali dlho čakať. Neskôr som ale zistil, že diskotéky a štetky niesu pre mňa, a tak bol čas na ďalšiu zmenu. To som však zmenil už len partiu ľudí, s ktorými som sa stretával. Čiže keď chcem byť teraz sám, som sám. A keď chcem kamoša/partiu na rozumnú debatu pri pive, tiež mám komu zavolať. Čo mi trochu vadí je, že som a asi aj dlho budem single. Ako nerd som sa zameriaval na inteligenciu, čo nebol problém. Potom som sa zameriaval na opité krásky, čo tiež nebol problém. Teraz som to dal dokopy, teda hľadám niečo pekné a inteligentné. Inými slovami, nemám najmenšiu šancu :D Napriek tomu som spokojný. Teda je to určite lepšie, než to pred tým. A až raz nájdem zázrak, respektíve znížim nároky (čo je v podstate synonymum), tak to bude dokonalé.

Takže si ujasni priority a riaď sa podľa toho.
likju
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa likju »

Súhlasím s tým, že ak človek chce nájde si kamarátov. No a Unknown prečo by si mal znižovať nároky? Je kopu pekných a inteligentných žien, niekedy sa až čudujem. :lol:
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

likju napísal:Súhlasím s tým, že ak človek chce nájde si kamarátov. No a Unknown prečo by si mal znižovať nároky? Je kopu pekných a inteligentných žien, niekedy sa až čudujem. :lol:
Ani nevrav... Pred včerom som stretol takú, že koniec... No medzi časom som sa opil tak, že som zabudol jej fb. :cry:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ak sa cítiš sama a nemáš s kým ísť tak chod na také miesta kde nikoho netrápi že si prišla sama a možeš spoznať ludí,.. Napr? Navšteva kostola, alebo šak si v bratislave skús íst na slovan do kotla tam ta určite privítaju :smt033 možnosti je vela v Bratislave :smt006
likju
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa likju »

Ja by som skôr šiel hľadať kamarátov s rovnakými záujmami. Keď má rada bicyklovanie tak môže skúsiť nájsť nejakú skupinu čo chodí pravidelne na nejaké spoločné bicyklovanie alebo ja neviem. Rada číta tak v knižnici napríklad. Neverím, že sa tam nikto nenájde s kým by sa vedela o niečom porozprávať, ak nieje knižnica ako u nás. Prídem do knižnice a nikde nikdo. :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ak náhodou trafili to bicyklovanie a dokonca aj bratislavu, tak skús https://www.facebook.com/criticalmassba?fref=ts
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

DEVZYO1G napísal:ak náhodou trafili to bicyklovanie a dokonca aj bratislavu, tak skús https://www.facebook.com/criticalmassba?fref=ts
Oh god, to je nejaka slovenska verzia auto*matu?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Skoro. Je to slovenska verzia zahranicnych aktivit s rovnakym nazvom a auto*mat je tiez, len si to pomenovali po svojom.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Oživím tému ľudia. Do tejto témy som prispieval v čase, keď všetko bolo ešte celkom fajn. No známy, s ktorým som tu v BA občas zašiel von už stadeto odišiel, s frajerkou som sa rozišiel niekedy vo februári. A ostal som tu v tej Bratislave sám. Na totálku sám. Kolegov v práci mám - všetci posobášení, čiže stadeto nehrozí niekoho niekam zavolať. A po práci denno denne to isté - domov, seriál, najesť sa a spať. Víkend to samé. Teraz sú napríklad aj festy - Hip Hop, Only open air a podobne a môžem ísť zase do prdele. Nemám tam totiž s kým ísť a ísť samému na fest mi príde dosť blbé. Ako práca ma baví, peňazí mám dosť aj všetkého, ale veškerý sociálny kontakt tuna v BA u mňa neexistuje. A fakt neviem ako sa odraziť. Chodiť na diskotéky a podobne mi už v mojom veku príde blbé (a tiež samému sa mi to zdá v BA nebezpečné). Skúste mi dať tip čo mám robiť, pretože mne sa už fakt takto nechce ďalej fungovať - robota je super, mám pohodu, ale vďaka tej samote ma to tu už prestáva baviť...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dake volnocasove aktivity vyskusaj. Daky thaibox a podobne. Tam su ludia povacsine aj taki co zavolaju na pivo a pod. No zalezi co ako by ti vyhovovalo. Mas kadejake veci, kde sa mozes s ludmi zoznamit aj ked si sam a nik na teba blbo nepozera :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ja som v našej partii kolegov najmladší, takmer všetci majú rodiny, ale na pivo sme boli už viac krát a chodili by sme aj viac keby to nebolo také ťažké naplánovať pretože robíme na zmeny a striedame sa, predpokladám, že máte víkendy voľné, takže zorganizovať to nemusí byť až taký problém, treba to aspoň skúsiť :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ááále, už som to skúšal. Aj na pivo, aj na motokáry minule... U nás to je tak, že v robote sa poznáme, všetko okej, ale akonáhle sa zavrú dvere tak každý myslí na seba (až na jedného, ktorý mi raz fakt veľmi pomohol). Nič to, možno tu cez leto príde brat robiť, tak potom sa niečo vymyslí.
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

Unkown napísal: Ani nevrav... Pred včerom som stretol takú, že koniec... No medzi časom som sa opil tak, že som zabudol jej fb. :cry:
To sme teda dopadli. Dnes sa už nezabúdajú mená, ale FB. Nič proti autorovi, to je taký všeobecný povzdych. :roll: Nedalo mi nereagovať.
Napísať odpoveď