No mám náladu po víkende, tak poďme na to...
1. časť
najprv starý rest s
pitonom, aby si ústa neobtieral, že utekám z diskusie keď sa mi to nehodí, tak ako on
piton napísal:
Tak polopate:
1. Gogo to nepisal strapatemu.
2. Gogo napisal, ze ked ziska zivotne skusenosti, tak potom nieco pochopi a "dostane rozum". Ja som reagoval, ze ohanat sa zivotnymi skusenostami je trapne a uviedol priklad strapateho, ktory skusenosti ma.
3. Nikoho som sa nezastal a v takom zmysle ako pises ty uz duplom nie.
4. Nikde nepisem, ze ma pravo sudit ludi podla zivotnych skusenosti, da sa povedat, ze prave naopak gogovi som napisal, ze ohanat sa skusenostami je trapne.
Ked uz ani tomuto nechapes, tak bud ja pisem po madarsky alebo ty si madar a nerozumies po slovensky, ale nejaka jazykova bariera tam asi bude
1. sorry, my bad..nevšimol som si
3. tak isto, pochopené v kontexte jednotky
2. a 4. Čiže najprv napíšeš, že oháňať sa životnými skúsenosťami je blbosť, ale začneš sa ohnánať tým, že strapary, vzhľadm k svojmu veku, má viac životných skúseností ako ostantní. Taky dobrý

..Ale, ja som reagoval na to, že strapaty na základe svojich životných skúseností súdi neveriacich, čo je aj vidno za týchto skoro 10 strán, čo od toho ubehlo a ty si jeho uviedol ako príklad, tzn. zlý príklad. To bola pointa
2. časť
strapaty a
Jozef Koval:
k tomu čo ste za skoro 10 strán zo seba vypotili sa nedá napísať, nič iné ako len fanatizmus, všetko som to čítal, za tých 400 strán sa tie bludy rozobrali sto krát, a sto dvadsaťpäť krát boli vyvrátené...nech sa páči, študovať celú tému
na margo dokazovania neexistencie, vy dvaja mudrci, z toho jeden s najväčšími životnými skúsenosťami zo všetkých, tu poviem len dve slová....prezumpcia neviny...tzn dôkazné bremeno je na strane, ktorá tvrdí, že bol spáchaný nejaký skutok (že boh existuje)
ak som niekoho zabil a ak ma prokurátor obviní z vraždy, tak je povinný mi tú vraždu pred súdom dokázať....ak nedokáže, tak som nevinný....neidem do väzenia
(logicky, on tvrdí, že som ho zabil, tak to musí dokázať, že som v čase vraždy bol na danom mieste a spravil som to, ak ja si zaplatím svedkov, ktorí budú tvrdiť, že som bol niekde inde, nemal by DNA či odtlačky a prokurátor to nedokáže vyvrátiť, tak som nevinný, aj keď by som tu vraždu spáchal, lebo mi to nevedel dokázať, chápeme sa)
to isté platí v prípade boha...
ak vy tvrdíte, že boh existuje, tak musíte dokázať jeho existenciu...ak ju nedokážete, tak tak boh neexistuje...nikto nepôjde ani do neba ani do pekla...
ak sa podľa vás dvoch dá dokazovať neexistencia, tak dokážte neexistenciu Spidermana, Batmana, Špagetového monštra, Ufónv, Rúžového slona s modrým chobotom..no poďme, horsa do dokazovania neexistencie týchto bytostí
strapaty, pre teba osobne...
ľutujem tvoje deti, že musia žiť v tak fanatickom prostredí, odkazujem ti túto tému na fóre, prečítaj si ju. Možno aj tvoje deti, sa raz budú samé seba pýtať
Ako to povedat rodicom
a ďalej na teba, máš viac ako 30 rokov predpokladám, piton ťa tu uvádzal, ako človeka s najväčšími životnými skúsenosťami a ešte stále vo svojom veku robíš grama chyby? ...i/y , či napísať mozok, namiesto mozog... áno, tak ako pre niekoho je úroveň vyjadrovania sa základom pri tvorbe názoru o inteligencii druhého človeka
(teda ak niekto používa, v každom treťom slove vulgarizmus), tak pre mňa je úroveň gramatiky základom pri tvorbe názoru na inteligenciu človeka, ako chceš svoje deti učiť a písať si s nimi úlohy, keď napíšeš mozok...
(tie písmená, na klávesnici delí "h" a "j", nedá sa náhodne zmýliť)... a to nie sú jediné chyby, ktoré robíš.
tak isto
Jozef Koval a k tebe ešte najviac ma dojala tvoja otázka
"koľko máš ty rokov", ktorú si adresoval už neviem komu...to sa pýtaš ty, čo ešte žiješ z rodinných prídavkov a z výplat tvojich rodičov...komické ale trefné aj na tvoje "argumenty", ktoré si v tejto téme dal
3. časť
Chcel by som sa opýtať, starých diskutujúcich veriacich v tejto téme
(napr. Stoporko, tehla a ďalší) ako vnímajú argumenty týchto dvoch diskutujúcich
(teda strapatého a Jozefa Kovala). Súhlasíte s nimi? S ich argumentmi, s ich názormi, s ich pohľadom a postojom? Lebo takéto bludy si za čias napr. Stoporka nepamätám.
Ja osobne v tejto téme figurujem od 96 strany, čítal som ju ešte skôr, ale takýto fanatický flame, tu predviedol tak maximálne Bobala, so svojou angeológiou a Pálešom. Ešte aj s tehlom sa dá diskutovať viac ako s nimi, teda dalo, predtým.