Co toto podla Vas znamena ? Dakujem velmi pekne Vek ja 24 ona 22
Chce ma ?
Chce ma ?
Dobry vecer, prosim Vas velmi pekne poradte poznam sa istu dobu s jednou velmi prijemnou slecnou. Vzdy ked sme spolu tak je vsetko fajn. Moja otazka znie, chcela by viac odomna (vztah) ? Indicie : Sama od seba vravi, ze som velmi pekny, sympaticky pre nu a ked ja jej to vyvraciam tak este viac vravi, ze ved ona je zena ona to vie ohodnotit. Dalej (hlavne toto mi vrta v hlave) : Vravela ze kazda zena by chcela takeho ako som ja (sprostost
a aj som jej to vyvratil a na to ona ze nie nie kazda by chcela naozaj takeho ako som je) tak som som to nechal tak a o par minut nato som sa spytal, ze naozaj kazda ?
a ona ze ano, ved ked by nie tak ta zena by bola sprosta v jej ociach.
Vdaka este raz, som Vam vdacny za kazdu normalnu odpoved
Re: Chce ma ?
Znamená to asi toľko, že ti nepomôže už ani to, keby ťa tá baba kopne do hlavy a povie ti to ešte raz. Načo hladáš vedu tam, kde nie je? Proste sa jej zrejme páčiš a tým to končí, využi to ako chceš.
ja ju naozaj mam velmi rad, aj by som ju chcel na vztah, ale nechcem ju ani stratit. je mi s nou naozaj fajn vo vsetkom 
bojim sa ze ked teraz nezacnem konat tak ju stratim (najde ineho) a ked zacnem konat, tak ma odmietne? mam asi poslednu sancu
alebo?
bojim sa ze ked teraz nezacnem konat tak ju stratim (najde ineho) a ked zacnem konat, tak ma odmietne? mam asi poslednu sancu
alebo?
-
vladenko007
VIP
Máš 24. Snáď nechceš aby sme ti našepkali kde by si s ňou teraz mal byť.

Očividne ti dáva impulzy, že sa jej páčiš, tak načo čakáš? Máš pravdu v tom, že máš asi poslednú šancu, lebo ja byť na jej mieste, tak nemám trpezlivosť niekomu stále hovoriť, ako sa mi páči bez toho, aby to malo nejaký význam. Takže keď ju chceš, tak choď do nej (to vyznelo divne).
suhlasim a mam skusit hned nabuduce ked budeme spolu alebo trocha pockat ked bude lepsia chvilka? a akym stylom sa mam dostat k tejto teme a pokracovat? hmm
vdaka
neverbálna reč 
-
maciatko99
Medium Star
Podľa toho čo si napísal, tak je asi z teba hotová a neviem ako ti to má dať najavo, pretože si hlúpy a nechápavý. V tvojom záujme by bolo fajn, ak by si podnikol kroky k tomu, aby si jej dal najavo, že si tiež z nej hotový a že by si to chcel posunúť ďalej. Je na tebe ako formou to vykonáš a kedy nájdeš odvahu a vhodnú chvíľu. Veľa šťastia.
Máš zrejme nízke sebavedomie a s nízkym sebavedomím by si sa aj vo vztahu s nou trápil. Najdi sposob ako sa ho zbavit ci už sám alebo navštív odborníka až potom sa ti zadarí
Mal si ju pobozkat, mal si dobre nadbehnute. Teraz budes musiet nadbiehat odznovu.
Autor témy: dáva ti jasné signály toho ze ta chce, uz ju len POBOZKAJ a je tvoja
-
ktozesomja
Medium Star
chlape, pokaslal si to, ze si nieco nespravil vtedy ked ti hovorila to, co si sem napisal. Neviem co viac by si chcel, ved to boli jasne signaly, ze sa jej pacis a hlavne ta posledna cast, ked si sa jej spytal, ci naozaj kazda. Mal si jej vtedy bud nieco povedat alebo ju pobozkat. Bola to tutovka.
Teraz si daj pozor aby ju neprestalo bavit to, ze ti stale dava signaly a ty nic. Takze zbytocne necakaj a konaj!
Teraz si daj pozor aby ju neprestalo bavit to, ze ti stale dava signaly a ty nic. Takze zbytocne necakaj a konaj!
Ach jaj, toľko komplimentov by ti určite nedávala len z čistej zdvorilosti.
Teraz urob romantické gesto- pozvi ju na prechádzku do parku, cukrárne, na hrad... prípadne si pozrite film, uvar jej čaj, niečo.
K tomu predchádzajúcemu rozhovoru sa už nevracaj, aby sa náhodou necítila trápne, že ona ťa chválila a ty si ju ignoroval.
A podľa situácie (ako ti už chlapci písali) začni neverbálnu komunikáciu, niečo nežné na začiatok- to objatie okolo pása, dotyk ruky, pohladenie... však návod na ženu hádam nepotrebuješ
Teraz urob romantické gesto- pozvi ju na prechádzku do parku, cukrárne, na hrad... prípadne si pozrite film, uvar jej čaj, niečo.
K tomu predchádzajúcemu rozhovoru sa už nevracaj, aby sa náhodou necítila trápne, že ona ťa chválila a ty si ju ignoroval.
A podľa situácie (ako ti už chlapci písali) začni neverbálnu komunikáciu, niečo nežné na začiatok- to objatie okolo pása, dotyk ruky, pohladenie... však návod na ženu hádam nepotrebuješ
Myslis, ze by toto povedala, keby ta nechcela? Ibaze by samu seba oznacila za sprostutrumm napísal:a ona ze ano, ved ked by nie tak ta zena by bola sprosta v jej ociach.
Teraz je to na tebe... ale to nezmanena, ze to budes mat s nou lahke, mozno naznaky su zrejme, ale zbalit ju nemusi byt jednoznacne. Niektore rady odolavaju, aj ked prvy dojem je iny.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
len aby to neskončilo vetou "si až moc dobrý pre mňa, nezaslúžim si ťa" Alebo "Ty si zaslúžiš lepšiu ako som ja...". Aj také prípady sú. Skladá komplimenty, vychvaluje ťa aký si dobrý, ako po tebe všetky ženy musia túžiť ale ona ho aj tak nechce. Ona chce rebela, feťáka s dredami a podobne 
Ale toto snáď nebude ten prípad.
Ale toto snáď nebude ten prípad.
tiez na zvazenie... zena ktora vas vychvaluje do nebies, vas moze rovnako tak zatracovat... preto sa drzim hesla, ak mi zenska sklada komplimenty typu "s tvojim vyzorom zbalis kazdu" a pod., ze nezalezi na tom, co si ona mysli, ajtak ma nepozna a v konecnom dosledku zalezi len na tom, ci sa pacim tej, ktoru chcem ja a nie ci si ona mysli, ze som uplne najsamskvely... nikto nie je dokonaly a je lepsie neist do vztahu, kde je to viac o "ruzovych okuliaroch" ako realnom poznani toho druheho. Pokial ta dotycna pozna dobre, tak este moze povedat, ze kazda by ta chcela, ale pokial to hovori len tak, lebo ju momentalne svrbi z teba medzi nohami, tak sa netreba vzrusovat. Tiez mi minule kolegova zena povedala, ze s mojim vzhladom mozem mat ktorukolvek a nemyslim si, ze nieco tym chcela povedat o svojej naklonnosti ku mne, aj ked ocami ma tiez obcas vyzlieka 
Zensku zbalí na svoj vyzor,vystupovanie a chovanie k nej a nech je pri nej sám sebou,nech ma uvolnenu reč tela a hlavne nemusí byt ziaden rebel,feťák a bohvie čo ešte. To je jedna z Top legiend ze zeny chcu zlých chlapcov(rebelov,bitkarov,fetakov a pod). Zeny chcu sebavedomých sexuálnych chlapov s pekným vnútrom ktorý sa o seba staraju a prejavia zene svoj zaujem...toto znamená pojem "zlý chlapci"
vdaka za odpovede, vsetky som precital
Tak nabuduce ked sa stretneme tak sa pokusim
hadam ma neodmietne a neskonci to 
este si pamätam, pred par tyzdnami vravela o sebe nieco a povedala, ze ved to teraz nebude rozoberat, ved ju uvidim v plavkach a tak budem vediet lepsie. neviem co tymto myslela
este si pamätam, pred par tyzdnami vravela o sebe nieco a povedala, ze ved to teraz nebude rozoberat, ved ju uvidim v plavkach a tak budem vediet lepsie. neviem co tymto myslela
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a o čom bola vtedy reč? Nejaké nedostatky, chyby, tetovania, piercing.. aká bola téma?
Asi to, ze jej bradavky stoja z teba