Ako piť a vydržať čo najviac ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako piť a vydržať čo najviac ?

Príspevok od používateľa pinco »

Neuškodí ti to, ale sem-tam vypi aj pohár čistej vody. Zase nemusíš toľko, aby si mal plný žalúdok, ale fakt len občas, raz za polhodiny, namiesto tej koly, si daj 2-3 deci vody.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Ideálne by bolo piť ako nealko len vodu. Je najlepšia na vyplavenie svinstva z tela a sama žiadne svinstvo neobsahuje. Ale povedzme si úprimne- kto by už len na chate pil vodu.... Každopádne miešanie alkoholu s colou, to ti uškodiť nemôže.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Grim napísal:...ja som sa v mojich končinách s kvalitným domácim ešte nestretol...
S láskou pripravená domáca je práveže o niekoľko tried lepšia pijatika než všetky tie veci z obchodov. I keď sa z nej opijem ako teľa, ráno som vždy fajn a bez bolehlavu, čo sa mi teda ešte pri kupovanom chľaste nepodarilo.
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

Unkown napísal:
A rozhodne...ROZHODNE...NIKDY!!!...nemiešaj alkohol s ničím zeleným. Ja som to urobil raz. Týždeň som bol totálne vymletý a začínal som sa vážne obávať, že sa to už nevráti do normálu. Čítanie štúdií na túto tému moju skúsenosť len potvrdzuje,
no toto mozem s tym suhlasit zavisi to dost o nahode je miešanie marihuany s alkoholom mne sa to niekedy podarilo nahodit dobre stavy proste ked ti padne marihuana a alkohol dobre tak vtedy mas uplne super naladu a proste stavy su super ale je velke riziko ze mozes sa dostat do riadnej komy a do depky atd... :D ale uz to radsej nerobim lebo sa mi viackrat stalo ze som mal blbe stavy nez dobre :D :smt033
pinco
Darca
Darca

Ja som tieto dve veci skombinoval dvakrát a tak som sa odpálil, že konečná. Akonáhle začala účinkovať tráva, hneď mi prichádzal pocit na vracanie a onedlho to aj prišlo. Pregrcal som celý večer, nedalo sa so mnou pohnúť, skrátka nič. Ak si nechceš pokaziť zábavu, tak na tvojom mieste sa kombinácii trávy a chlastu vyhnem zďaleka. Boli to však moje jediné skúsenosti s trávou, čiže pokiaľ si skúsenejší trávičkár, tak ti to možno neublíži.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Ublíži. Niesom biológ, vedecké termíny nečakaj, ale po lopate to funguje asi takto:
Ako všetci dobre vieme, alkohol ničí mozgové bunky. Ale je nám to jedno, veď ich máme dosť, na vážne poškodenie treba dlhodobé užívanie vysokých dávok, atď, atď....Ale mnohí z nás nevedia čo vlastne robí tráva. To presne neviem ani ja, ale podstatné je, že na povrchu mozgových buniek aktivuje istý proteín. Po aktivácií tohoto proteínu sú mozgové bunky mnohonásobne citlivejšie na poškodenie alkoholom. Čo to v praxi znamená? Špek po vypití jedného poldecáku ti v hlave narobí väčšiu šarapatu, než poriadna chlastačka každý večer po celý týždeň. Možno som ten príklad prestrelil, ale princíp platí.
pinco
Darca
Darca

Ja som to skôr myslel v takom zmysle, že skúsenejší úživateľ marihuany už vie, čo od toho má čakať, kdežto pre mňa to bolo celé neznáme, čo sa týka účinkov. Plus kombinácia s alkoholom z toho spravila ešte väčšiu neznámu pre mňa a dopadlo to tak, ako to dopadlo, čiže celé zle. A viem, že mi to opakovali aj ostatní, že kombinácia alkoholu s trávou nedopadne dobre.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Aha tak... :D No skúsení trávičkári (myslím fakt skúsení, ani si nepamätám, kedy naposledy pred školou mali rannú cigu miesto ranného špeka) mi vraveli, nech to nemiešam. U mňa neboli až také katastrofálne bezprostredné následky, ale skôr nasledujúci týždeň, ako som vravel.

Každopádne uzavrieme to asi tak, že na svete nenájdeš človeka, ktorý by ti toto kombo odporučil. Určite to nerob :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Keď už alkohol s weedom tak určite najprv weed a až potom chlast, tak som to robil veľakrát a nikdy nebol problém. Opačne je to celé zle, to bolo vlastne prvý krát čo som vracal z alkoholu ale ten weed tomu statočne dopomohol holt detská hlúposť.
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Kapitan s kolou je okej podla mna, len si k tomu zober aj pohar vody a mozes slopat celu noc a takisto zajtra budes ready na dalsie kolo :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Grim napísal:...a hlavne piť kvalitný alkohol, nie domáce páleno, dedove čučo alebo vodku z TESCA...
LOL, čo je lepšie ako kvalitná domáca pálenka?

Asi sa budem opakovať, ale buď najedený, najlepšie niečoho mastného, to dokázateľne znižuje účinky alkoholu. Ďalej jedz aj počas pitia, je mi jasné, že už nebudeš jesť hotové jedlá, ale aspoň čosi. Veľmi veľa pi, ale vody/minerálky. Fakt, veľa, budeš chodiť často šťať, ale to nevadí. A potom jasné, že najlepšie je jeden druh alkoholu a nemiešať farby. Žiadne pivo, víno, šampanské.

Inak tá tráva + alkohol. Ja sám nehúlim, tak neviem. V živote som si dal raz dva šluky a to som už mal v sebe x deci domáceho a x deci zelenej, takže som to ani nepocítil. Ale poznám ľudí, ktorí úplne bežne kombinujú chlast a trávu (vlastne to je celkom bežná kombinácia) a určite z toho nemajú také stavy, ako ste tu popísali. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Moj system pocas takmer celej vysokej skoly bol:

Dobre sa najest, vacsinou som si spravil nejaku 500 g pizzu, alebo nejake maso (to pomenej kedze pizza je rychlejsia), to som zjedol asi o 18:00.
O tej 19:30 som najskor zacal pit (treba chvilu aby sa jedlo stravilo).
Nemiesat alkohol. Ked das 5x vodku a 2x rum, je to ovela horsie ako 7x vodka.
Popri tom som za cely vecer vypil max 0,5 l coly/pepsi/kofoly. Zas netreba to s tou brzdou prehanat, naco potom clovek pije, ked to brzdi enormnymi mnozstvami nealka? Nepoviem ked sa islo niekde tancovat, tak to sa logicky vypije trochu viac lebo cloveka smadi od tancovania.
Potom tesne pred odjazdom domov som si este na bare vypytal cistu vodu a dal som si 0,3 az 0,5 l. Potom som prisiel domov a spat. Niektori si davaju tu vodu doma, tesne pred spanim ale to neodporucam, ja som radsej siel spat ked to vo mne nezblnkalo a takto ked som ju vypil este v bare to bolo fajn.
Ale uprimne, ak sa toto musis pytat a si v maturitnom rocniku a idete na chatu zapijat...tak nedopadnes najlepsie, v kazdom pripade ti bude rano spatne. Ako pit to sa treba naucit uz na strednej rovnako ako soferovanie :D

A tu travu tiez neodporucam kombinovat. Tiez som sa z toho vzdy (dva krat co som to tak spravil) dogrcal. To ti akurat zbytocne pokazi vecer, vyhodene peniaze a cas zan.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nechcem reagovat na vsetky bludy ale v skratke:

1. Miesanie alkoholov
Miesanie neovplyvni to ako rychlo sa opijes. Ma ale velky vplyv na to aka bude opica.

2. Fajcenie
Nemam informacie o tom, zeby fajcenie ovplyvnovalo tolko kolko znesies ale rozhodne ma vplyv na to ako sa budes citit na druhy den. Ak ma niekto viac informacii preco ano/nie tak sem s tym.

3.a Zapijanie nealkom
Unknown napisal, ze miesanie alkoholu s colou ti ublizit nemoze. BLBOST! Cola je syteny napoj a CO2 urychli vstrebavanie alkoholu do krvy. Rovnaky ucinok maju aj cukry. Takze ak budes pouzivat ako brzdu sladku sytenu tekutinu (cola) tak znesies menej.

3.b Pit dostatok tekutin
Prijem tekutin stimuluje oblicky a celkovo urychuje detox. Rozhodne ano. Kvoli bodu 3.a by som volil cistu vodu. Nic vhodnejsie nepoznam.

4.a Jedlo - vseobecne
Ano. Stimulujes metabolizmus a tym padom aj odburavanie alkoholu.

4.b Jedlo - mastne
Ano. Teraz uz neviem ci sa tuk rozpusta v alkohole alebo alkohol v tuku ale vysledny roztok proste istu cast alkoholu eliminuje. Odporucam nazrat (nemylit si so slovickom najest) sa pred zurkou a pocas zurky papat veci ako chipsy, hranolky, grilovane masko a podobne.

5. Pohyb
Ano. Urychluje metabolizmus takze vplyva na vydrz pozitivne.

Ak ma niekto relevantne veci k vyvrateniu mojich tvrdeni (cisto osobne skusenosti neberiem) tak sem s tym.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Vám sa žije, vy aspoň máte recepty proti opici. Bohužiaľ ja mám zas blbý organizmus a vždy mám opicu po hocijakom alkohole, dokonca aj po pive. Skúsil som už takmer všetky metódy, no nič nepomohlo. Tak som nakoniec prestal s pitím a teraz už pijem len veľmi príležitostne (maximálne 2x do roka). :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja mam len niečo cez 72 kg a všimol si že vydržím dlho aj keď som od obeda nič nejedol a zapijam minimálne. Asi dedičstvo po dedovi. Není to nic čím by som sa chválil ale sem tam sa to zíde. Čo ma ale veľmi prekvapuje je že mi na druhý deň absolútne nič neni. Či pijem menej ci vela, vždy sa na ďalší deň zobudím ako by sa nič nedialo. Neviem čím to je(asi aj to bude z dedene), no niektorí mi to závidia :-D :-D
S čím mam problém je to ze si často toho málo pamätám. Už nepijem do kolien ako niekedy, len tak do nálady a aj dosť ľudí mi hovorí že vyzerám dobré. No mam neskutočne výpadky. Asi daň zato ze mi neni zle.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

javatar: Prakticky vo všetkom sa zhodujeme, okrem bodu 1.

Kód: Vybrať všetko

1. Miesanie alkoholov
Miesanie neovplyvni to ako rychlo sa opijes. Ma ale velky vplyv na to aka bude opica.
Neviem to nejak podložiť teraz, ale myslím si, že veľa ľudí to má empiricky podložené. Je rozdiel piť pálené a je iné piť palené + pivo, nebodaj to premiešať s nejakým vínom. Po takých kombináciách bývajú najväčšie šroty, a to sa nebavím o poopičných stavoch, ale o aktuálnych stavoch napitosti.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kedysi ked som zvykol si vypit aj celkom dost, som uspesne praktizoval nasledujuce zasady:

1/nikdy nepit na prazdny zaludok
2/nemiesat alkohol,najlepsie pit celu dobu iba kvalitnu vodku /idealne Absolut,Finlandia a pod znacky/
3/pred spanim sa poriadne napit a dat si tabletku B komplexu+C vitamin nakolko alkohol odburava vitaminy v tele
Este by som dodal,ze ja mam skusenost ze fajcenie normalnych tabakovych cigariet skor vydrz pri chlastacke predlzuje ako znizuje.
Teraz uz pijem iba velmi mierne a sporadicky,odporucam sa nad tym zamysliet aj ostatnym,alkohol vo vecsom mnozstve je a vzdy bude drogou.. :wink:

P.s. ak chce niekto pocut aj recept na dokonale odpalenie a brutalnu opicu tak na to funguje Biely medved-vodka zo sampanskym-ide to do hlavy ako raketa.. /0,5deci vodky+1deci sampana,sup ho tam a do par minut to uz fici :D /
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

javatar napísal:
2. Fajcenie
Nemam informacie o tom, zeby fajcenie ovplyvnovalo tolko kolko znesies ale rozhodne ma vplyv na to ako sa budes citit na druhy den. Ak ma niekto viac informacii preco ano/nie tak sem s tym.
http://www.tvojesrdce.sk/index.php?opti ... &Itemid=75
Fajčenie, alebo sprostredkované inhalovanie veľkého množstva cigaretového dymu niekedy dočasne ovplyvnia činnosť srdca a obehového systému. Nikotín v dyme dočasne zvyšuje tlak krvi, zrýchľuje srdcovú činnosť, ovplyvňuje množstvo krvi prečerpávanej srdcom a prietok krvi cez srdcové artérie.
teda alkohol by sa mal dostavat do mozgu omnoho rychlejsie. na mna to tak funguje, ale netvrdim, ze je to konstantne pre vsetkych

Unknow, pisal si ze vydrzis vela. To poznam. V tvojom veku som sa tiez mohol pustat do pitky s notami, ale potom prisiel moment a opil som poriadne a od vtedy sa dokazem "dat dole". Ale nerobim to, lebo mi pocit kedy neviem co sa so mnou robi nie je prijemny, rovanko ako nutnost aby sa o mna opiteho niekto staral. Takze sa vzdy snazim pit tak, aby som sa dostal po vlastnych do vlastnej postele a nenarobil pri tom cirkus.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

javatar napísal:Nechcem reagovat na vsetky bludy ale v skratke:

1. Miesanie alkoholov
Toto by ma tiež zaujímalo, prečo je telu jedno, aké alkoholy mieša keď človek pije a nie je mu to jedno, keď sa ráno zobudí? A je to naozaj tak?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Čo takto nepiť ? Resp. aký to má zmysel ?
Napísať odpoveď