Politika
Re: Politika
je to jednoduche pokial ludia maju podu maju alternativu keby isli ceny potravin rapidne hore tak budu pestovat sami... vezni si priklad americkeho zdravotnictva.... neverim ze vyvoj liekov je tak drahy ze v USA stoji 30x tolko co na Cube ten isty liek ... ludia nemaju inu moznost len si ho kupit alebo umriet...
dalsi priklad monsanto ... pestuje geneticky modifikovane potraviny .. ked ho mas za suseda mas smolu .... preco ??? lebo ked sa tvoja stana odroda skrizi s geneticky modifikovanou nemozes ju pouzit ako osivo bez toho aby si zaplatil monsantu poplatok ... lebo uz obsahuje gen na ktory maju oni patenet ... a vyhrali jeden sudny spor ktory je precedenst pre ostatne pripady... cize tym sa ti zvysuju naklady ...
na nieco ako prechadzka po lese s detmi zabudni ... a prirodu budes vidiet doma v kvetinaci alebo meska zelen ..
cely natlak z nizkymi vykupnimi cenami ma jediny ciel .. znicit polnohospodarstvo ... tym znizit cenu za pozemky .. nakupit pozemky a ovladnut trh s potravinami ...
bravcove maso bude za chvilu drahsie ako kaviar ... uz dnes nie su skoro ziadne chovy.. o hovadzich a mlieku ani nehovorim ....
dalsi priklad monsanto ... pestuje geneticky modifikovane potraviny .. ked ho mas za suseda mas smolu .... preco ??? lebo ked sa tvoja stana odroda skrizi s geneticky modifikovanou nemozes ju pouzit ako osivo bez toho aby si zaplatil monsantu poplatok ... lebo uz obsahuje gen na ktory maju oni patenet ... a vyhrali jeden sudny spor ktory je precedenst pre ostatne pripady... cize tym sa ti zvysuju naklady ...
na nieco ako prechadzka po lese s detmi zabudni ... a prirodu budes vidiet doma v kvetinaci alebo meska zelen ..
cely natlak z nizkymi vykupnimi cenami ma jediny ciel .. znicit polnohospodarstvo ... tym znizit cenu za pozemky .. nakupit pozemky a ovladnut trh s potravinami ...
bravcove maso bude za chvilu drahsie ako kaviar ... uz dnes nie su skoro ziadne chovy.. o hovadzich a mlieku ani nehovorim ....
vsak uz nejaku dobu tu cudzinci podu nakupuju, nechapem teda co chcu legalizovat.
hovori sa tomu liberalizacia v globalnom meritku, vsetci vieme, ze sa tu prehlbuju rozdiely medzi bohatymi a chudobnymi... vymyvanie mozgov prostrednictvom medii funguje bravurne, zatlieskajme si... a tomu komu to nevadi, je mi ho luto, nech sa teda odstahuje.
hovori sa tomu liberalizacia v globalnom meritku, vsetci vieme, ze sa tu prehlbuju rozdiely medzi bohatymi a chudobnymi... vymyvanie mozgov prostrednictvom medii funguje bravurne, zatlieskajme si... a tomu komu to nevadi, je mi ho luto, nech sa teda odstahuje.
Doprastav a Váhostav údajne smerujú do reštrukturalizácie. Má sa čakať na koniec prezidentských volieb

ocividne uz ani len Ficovi kamarati nemaju istotyOzdravovanie až po voľbách
Podľa našich informácií sa firmy chystajú na súdnu ochranu pred veriteľmi už dlhšiu dobu a keby v súčasnosti neprebiehali prezidentské voľby, tak už by skončili v reštrukturalizácii. Kvôli negatívnej publicite sa preto majitelia spoločností rozhodli ozdravný proces odložiť o niekoľko týždňov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ci sa to niekomu paci alebo nie, najlepsie by bolo tieto firmy aj s ich dodatkami padnut na hubu. To, ze ich subdodavatelia nedostanu nic, to je viacmenej jasne uz teraz, ci krachnu alebo nie. Do buducna treba upravit veci jednoducho, aby firma, ktora ide do tendra dokladovala, ze nema ziadne dlhy voci subdodavatelov, voci Socialnej poistovni, voci zdravotnej poistovni a zakazat dodatky ako je to v pripade penazi z EU.
predstava je to krasna, len to by tie firmy nemohli patrit mecenasom SMERu...
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak KDH su politicke mrtvoly(aj ked je tam zopar normalnych politikov ... )... vlemi bude zalezat koho do strany zoberie ... ak sa najde alternativa .. a bude mat tych spravnych politikov mohla by vyhrat ... ale korporacie podporujuce smer (predtym HZDS) nejaku spinu na nich nasiju ... pripadne nachystaju ...
tiez som zvedavy na zlozenie strany. Ono nemoze ratat, ze v parlamentnych volbach dostane tych 400 000 hlasov, ktore dostal ako prezident. Ale urcite by bolo fajn keby sa tam dostal niekto novy. Ti stari (SMER, KDH, SDKU) sa uz naucili kradnut a su v tom zabehnuti, treba prestriedat 
KDH osciluje uz od revolucie okolo 10 %, pochybujem, ze sa nieco zmeni Prochazkovou stranoustrapaty napísal:tak KDH su politicke mrtvoly
Zaujímavý článok o pravici, kde sa nedá do všetkým súhlasiť, ale hlavne toto je vynikajúci postreh:
Kód: Vybrať všetko
Je zaujímavé, že pravičiari sú vo všeobecnosti presvedčení vulgárni marxisti: všetko pre nich tvorí len ekonomika. Neberú ohľad na tzv. nadstavbu, všetko sa pre nich odohráva vo sfére neúprosného boja každého proti všetkým, popr. ju vnímajú len deterministicky, že má odrážať záujmy mocných a nevytvárať zbytočné ilúzie o spravodlivosti, spolupatričnosti, súcite, či pomoci. Táto spoločenská nadstavba -niečo ako bývanie, ktoré má okrem zavedenej vody, plynu a elektriny, aj farebnú fasádu, dekorácie a interiérové vybavenie-, dodávajúca budove nový rozmer a hodnotu, je pre nich prebytočná. Pravičiar túži byť v rámci spoločnosti milionárom z chatrče. Re: Politika
predajne kurvy z KDH spravia asi este vela bordelu za najblizsie 2 roky: http://www.sme.sk/c/7153900/harabin-sa- ... omoci.html
Novela ústavy z dielne Smeru a KDH berie prezidentovi vplyv v Súdnej rade.
Tak 2016: SMER+KDH, to ešte vyjde na koalíciu, samotný SMER už asi ťažko. Treba sa na to pomaličky pripravovať. 
Podľa mňa môže Procházka významným spôsobom ukrojiť z preferencií KDH a SMERu, vďaka jeho vierovyznaniu. NOVA bude brať najmä SDKU. Neviem ale čo s SaS. Podľa mňa budú veľmi podstatné práve preferencie strán SaS, NOVA a Procházkovej strany.
podla mna je KDH uz posledne dva roky v politike ...
Určite nie. Oni majú svojich stabilných voličov, kresťanov.
http://www.aktuality.sk/clanok/250447/p ... ce=message
Fakt prekvapivy prieskum, taky rychly vzostup urcite necakal ani Prochazka. Ja som hlavne zvedavy ku komu sa pripoja KDH, ci im je blizsi Smer alebo novi ludia od Prochazku.
Fakt prekvapivy prieskum, taky rychly vzostup urcite necakal ani Prochazka. Ja som hlavne zvedavy ku komu sa pripoja KDH, ci im je blizsi Smer alebo novi ludia od Prochazku.
No netreba zabúdať na tých 37% nerozhodnutých. To sú najmä ľudia rozhodujúci sa medzi stranami pravice. Podľa môjho názoru 
Ten prieskum. To ako keď Lipšic založil tú svoju stranu a hneď v prvom prieskume mali skoro 8%. Holt, kto si zaplatí, ten má.