Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ja som myslel keď by Chcel predávať tak cenu bude mať stále .... K s Pen Ja Píšem už len tím smsky
Čo tak napísať im a nie tu?Vigor napísal:Nemate niekto nahodou nejakeho znameho v Orangey alebo tak? Skratka netusite, ci neplanuje pomaranc do ponuky zaradit Blackberry Z30?
-
galbavymartin
Light Professional
Cena aj pri Note 3 klesne ved 2 sa predáva za smiešny peniaz, to vobec neriešim. Keby sa mi viac páči prostredie G2 asi neváham, najviac sa mi páči Sense ale One nemá dobrý fotak.
-
Vigor
King
Pisal som im davnejsie a neodpisali mi zatiallukas9206 napísal: Čo tak napísať im a nie tu?
Mne sa tiež páči Sense, no veľmi toho na výber nemajú a na One ma odradza slabšia baterka ako konkurencia a foťák asi tiež nie je žiadna výhra. A na One X mi baterka tiež nevydržala od rána do večera.galbavymartin napísal:Cena aj pri Note 3 klesne ved 2 sa predáva za smiešny peniaz, to vobec neriešim. Keby sa mi viac páči prostredie G2 asi neváham, najviac sa mi páči Sense ale One nemá dobrý fotak.
-
Sphinx
Addict
To tukanie ako odomknutie je sice fajn ale zerie baterku riadne nakolko obrazovka stale ide.. mal som to na lumii 920 a zozralo to 10 hod cca ked som mal zapnute co je dost
Note 3 má niečo cez 350PPI čo stačí aby si nevedel rozoznať pixely.. Jemnosť by som neriešil.brm napísal:Sorko.. no neviem, mám napr. teraz na porovnanie 3,5" IPS a 4,3" Super Amoled s takmer identickými rozlíšeniami.. a nemôžem povedať, že Super Amoled je jednoznačne lepší. Farby sú krajšie, ale IPS má naozaj viditeľne jemnejší displej, pretože má väčšiu hustotu pixelov.. a na slnku jednoznačne čitateľnejší.
G2 má na menšej uhlopriečke rovnaké rozlíšenie ako Note 3, takže jednoznačne bude tiež jemnejší. Neorientoval by som sa len podľa papierových parametrov, ale radšej by som si to niekde v obchode vyskúšal naživo!
IPS možno má prirodzenejšie farby ale tá čierna je hnusná, už by som IPS nechcel.. Teraz mám Lumiu 1520 a tá čierna je strašná
-
galbavymartin
Light Professional
G2 nie je L920 a vydrž ma výbornú! Čo som sa dočítal aj podľa testov.Sphinx napísal:To tukanie ako odomknutie je sice fajn ale zerie baterku riadne nakolko obrazovka stale ide.. mal som to na lumii 920 a zozralo to 10 hod cca ked som mal zapnute co je dost
-
Sphinx
Addict
Inak neviem co riesis prostredie daj custom rom a mas ....
// tak potom co riesis..ci chces aby ta tu kazdy hladkal a pochvaloval? Z toho co pises tak je jasne co chces..
// tak potom co riesis..ci chces aby ta tu kazdy hladkal a pochvaloval? Z toho co pises tak je jasne co chces..
-
galbavymartin
Light Professional
Nechcem rootovat
s toho som dúfam vyrástol.
Sphinx: nic take nepotrebujem, len viem, že tu ma vela ľudi G2 tak ma zaujímajú skúsenosti! Jedna vec je vidieť videa a čítať recenzie. L920 som mal, takze viem, že vydrz je tragická!
Sphinx: nic take nepotrebujem, len viem, že tu ma vela ľudi G2 tak ma zaujímajú skúsenosti! Jedna vec je vidieť videa a čítať recenzie. L920 som mal, takze viem, že vydrz je tragická!
-
Sphinx
Addict
No hej ale pprovnat moze len ten co mal n3 aj g2... vsetko co citas je subjektivne
-
galbavymartin
Light Professional
Jasne, že to je subjektívne ale poznám rozdiel medzi IPS a Amoled. Aj môj iPhone ma IPS a mal som Note 1,2, S3. A viem aké problémy má Samsung v prostredí Touchwizz.
-
guess.whoo
Redeemer
Vydrz je velmi subjektivna vec. Vsetko zalezi od toho kolko surfujes, si na mobilnom nete a pod. Mne vydrzi G2 dost dlho oproti tomu co som bol zvyknuty na S3, One X a pod.
-
Arkaz
Addict
No ja ked som vbehol do electroworldu pre G2 schvalne som sa este zastavil pri note3 tiez som sa nevedel rozhodnut resp bol som na 80% rozhodnuty pre G2 ale mal som take cukanie na note3 chcel som skusit to spen ale ked som chytil note3 do ruky az som zostal v soku bola to pre mna moc velka tehla bohuzial uz za hranicou pripustnosti. No pri G2 som bol zase milo prekvapeny aky ma tenky ramik a velky displej v malom tele. To bolo prvy krat co som drzal v ruke cibuz g2 alebo n3. O g2 som si cital len recenzie a pozrel battery test takze tiez som siel do rizika ale nelutujem.
Tiež som skúšal Note 3, veľkosť je pre mňa prijateľná.. 
-
Sphinx
Addict
To je len zvyk..mne uz je maly..
-
galbavymartin
Light Professional
Diky všetkým za pomoc ale nakoniec ostávame pri iP5S, nič čo by mi vychovalo bohužiaľ nie je. G2 či Note 3 sú super stroje ale iPhone je iPhone.
-
guess.whoo
Redeemer
guess : +1
galbavymartin: nepisal si, ze ti vadi maly displej? btw: pisal si ze n5 ma tragicku vydrz a nakoniec si nehas fon s 1570mah
ta vydrz je rovnaka ako pri nexe
galbavymartin: nepisal si, ze ti vadi maly displej? btw: pisal si ze n5 ma tragicku vydrz a nakoniec si nehas fon s 1570mah