Chce ma ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
trumm
Amateur
Amateur

Re: Chce ma ?

Príspevok od používateľa trumm »

audiotrack napísal:a o čom bola vtedy reč? Nejaké nedostatky, chyby, tetovania, piercing.. aká bola téma?
rec bola o tom ze ma piercing a ze ma velke prsia ale to nevidim (podla nej :D ja to vidim aj tak :D ) cez jej saty, a ze toto vsetko potom uvidim ked sa o par dni ukaze v plavkach.
ja sa len bojim aby som neinterpretoval jej signaly v zlom uhle, preto sa pytam, lebo nechcem ju stratit
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa deszka3 »

Nepostneš jej foto na fórum? :D Inak mesačne tu založí tucet ľudí témy s tvojou problematikou, no ako vidím, ty to máš najlepšie naštartované z nich :D Také jasné signály ti dáva, že ťa chce a ty nevieš prísť nato?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no veď toto, chce mu ukázať mega kozy a piercing na klitorise :D Lepšie to ani byť nemôže
trumm
Amateur
Amateur

heh no tak prsia asi chce ukazat , ked toto vravela
a piercing ma na bruchu ;)
tak vravite ze ma naozaj chce? lebo nechcem ju stratit, tak sa bojim.
kupil som jej pred tyzdnom darcek a ona na to ze oha, ze to nie ze co bude potom ked si ma vezme tak som jej zo srandy povedal ze no asi cesta na ISS :D
len stale neviem 100% ci to mysli naozaj tak ako vravi :( lebo pred tymto zas vravela ze no ked sa raz mozno vezmeme...(mala nejake uvahy do buducna) a potom vravela, ze no tak to nebude teraz rozoberat, ze teraz sa nechce viazat len mat znamych a kto vie mozno aj viac. a potom nehovorila o tomto. (toto bolo tak pred tyzdnom a to co som pisal na zaciatku temy pred 3dnami)
ja sa bojim ze ked ju chytim za ruku a pobozkam, ze odmietne a potom sa uz nikdy nestretneme :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Moc rozmyslas a malo konas ;)
trumm
Amateur
Amateur

ano mas pravdu, ale naozaj to nechcem posrat: ani necinnostou ani prilis velkou horlivostou :(
co radite prosim Vas?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ak sa potrebuješ radiť, tak niekde robíš chybu. Budeš sa radiť aj potom, či ju požiadať o ruku? Či si spraviť deti? AKé záclony kúpiť? Ty ju poznáš, a ty poznáš aj seba. Ty by si mal byť schopný na základe jej správania vycítiť ten pravý moment. Vzťahy ktoré majú potenciál sa neničia dotykom ruky. Prinajhoršom sa odtiahne, povie že chce čas a podobne, ale určite nie že by ste sa viac nestretli
Ale z osobnej skúsenosti viem, že nečinnosť je horšia ako horlivosť. Ak sa jej spýtaš či chce s tebou byť a posere sa to, aspoň si môžeš povedať že si to skúsil. Ak ju omrzíš lebo sa nebudeš mať k činu, tak si budeš dlhé roky hlavu búchať, že ako to mohlo dopadnúť keby sa spýtaš jednoduchú otázku.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Už teraz to posieravaš tým, že nie si pri nej ale píšeš nám tuna :D Šup šup za slečnou ;)
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Poviem ti len jedno, v zivote ta budu najviac srat veci, ktore si neurobil/neskusil , takze smelo dotoho.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Obozretnosť je všeobecne na mieste. Ale teraz? Čakáš, kým počas cesty výťahom stlačí "Stop", oboh vás vyzlečie a skríkne "Urob mi to, inak ťa zabijem!"? :D
trumm
Amateur
Amateur

vdaka za rady, tak nabuduce ked sa s nou stretneme ku koncu tyzdna, tak sa pokusim konat, hadam ma neodmietne (toho sa velmi bojim :( )
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Keep us updated prosím :D Z toho, čo píšeš aká je a keď jej povieš, že chceš s ňou viac, tak skočí na teba a bude dinga-dong :D :D :D :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

tato tema by sa mala premenovat na "chcem ju?" lebo ja mam taky pocit, ze aj keby ti sadla rovno na vtaka a vopchala jazyk do huby, tak nevies... Toto je ista tutovka, ale neviem co vlastne chces vediet? Ci spolu zostanete do konca zivota, ci budete mat 3 deti alebo 5? To sa tu nedozvies, to ze ta chce uz vedia zrejme vsetci okrem teba, takze staci nejaka ta pusa a vrhnete sa na seba. Toto je priam casovana bomba :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

moc vahal, nabuduce sa na neho vysere :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tiež by som povedal, že autor témy ešte stále pyšne máva sprievodu, ktorý okolo neho už dávno prešiel...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Už si jej mal aspoň napísať SMS, ako sa tešíš na víkend a na jej spoločnosť; že si naplánoval výlet do hôr, prejaviť aspoň nejaký záujem. Kým ju neprestane baviť sa ti pomaly núkať.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

veď záujem prejavil tým, že jej kúpil darček
trumm
Amateur
Amateur

no ano, kupil som jej viacero darcekov, ale to asi nie je podstatne.
Ako jej ukazat ze mam sympatie pre nu ale nechcem hned na nu vybehnut s pusou alebo chytenim za ruku. Ci toto je najlepsie? ale nechcem ju odstrasit a ani stratit, mam ju velmi rad. Dakujem Vam za radu :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a čo tak jej nič nenaznačovať, ani sa na ňu nevrhnúť ako zviera v ruji, ale normálne jej povedať že sa chceš spýtať ako to vidí ona a či by ste to nechceli posunúť ďalej?
trumm
Amateur
Amateur

dobry napad, ale bojim sa ze si bude mysliet ze neviem konat, lebo ja jej stale vravim ze ju mam velmi velmi rad a ona sa potom tak zlato usmieva a zmurka, ale nic na to nepovie, tu asi treba konat, len neviem presne ako aby som to nepokazil.
Napísať odpoveď