Multiplayer nehravam viac ma bavi cod alebo nfs medal of honorSorko napísal:Tá hra má rôznorodé misie, otvorený svet, co-op, multiplayer, množstvo zbraní vrátane zábavných a exotických zbraní ako luk a má aj editor. Je zaujímavé že teba prestala baviť po hodine.
Far Cry 3
-
lukostrel77
Star
Re: Far Cry 3
Takže rád hráš prepadáky?
-
lukostrel77
Star
Neviem preco by to mali byt prepadaky.Sorko napísal:Takže rád hráš prepadáky?
Posledné 3 diely MoH, všetky diely CoD a všetky diely NFS okrem prvého Shiftu sú pre mňa a tisícky ostatných oldschool hráčov prepadáky...
boze zase nejaky troll..
OT: oldschool? ja som vyrastal na NFSU2 NFS3 co su legendy a ne moderne aaa sracky
Neviete niekto ci su niekde Vaasove monology v cestine? Nikde sa mi ich nedari najst.
Čaute. Po dlhšej dobe som si pustil hru far cry 3. Všetko šlo normálne v pohode až kým som nemal misiu zapáliť drogové plantáže. Mal som ich zapáliť 5 no ukázalo mi ze 3 už sú vybavené a tie zvyšné 2 nech som robil čokoľvek mi ich nechce uznať ako splnenú misiu. A tým pádom ma nepusti ďalej. Maximálne ide na mňa veľa nepriateľov. Predtým to vždy fungovalo. Skúsil som znova pustiť hru od začiatku. Aj vymazať ju a nainštalovať nanovo a furt to isté. Vie mi niekto poradiť? Diky.