Problem po rozchode poradte
Re: Problem po rozchode poradte
jojo sak o to sa nejak snazim
)) potreboval som len pocut aj taky ten nestranny nazor, nie len nazor jej matky a kamosa.... ja si vela veci teraz zacinam uvedomovat ze ako sa spravala atd, az ma niekedy mrzi ze som investoval tolko energie do toho ale asi je najlepsie si povedat ze j***bat na nu 
No ak sa sipkova ruzenka za polroka nezobudila zo svojho zauzivaneho, tak nie si ten pravy a ona nie je ta prava... Nesmies jej byt lahostajny, ak ta lubi, nemoze jej byt prednejsi pes alebo kniha. Vztah sa neda budovat bez toho, aby si si pren vyhradil cas a pokial mas toho casu malo, tak by si mal prehodnotit z coho ukrojit. Ty si to urobil, ona nie, je dospela, toto by mala pochopit. Musi vediet, ci ta lubi, ak to nevie, tak nech obetuje aspon ten vikend a vytiahni ju niekam a ak potom nepochopi o com je laska, tak nech ide do certa
ale ak nevie co citi, tak nemoze ani povedat ze ta nelubi, lebo ti dala malo priestoru na to, aby si v nej mohol nieco vacsie zapalit a hlavne sama sebe dala malo priestoru pre vztah.
Matka sa jej chce zbaviť, aby sa už osamostatnila.. a keďže si dobrý, rieši Teba, nech ju vezmeš preč z domu. Možno by už rada aj kočíkovala... 
na to uz je neskoro.. uz spolu nekomunikujeme a ona je momentalne pracovne do polovice maja v US. a kedze tam ma clovek nove zazitky atd tak myslim ze rychlo zabudla co sa dialo na SKkayko napísal:No ak sa sipkova ruzenka za polroka nezobudila zo svojho zauzivaneho, tak nie si ten pravy a ona nie je ta prava... Nesmies jej byt lahostajny, ak ta lubi, nemoze jej byt prednejsi pes alebo kniha. Vztah sa neda budovat bez toho, aby si si pren vyhradil cas a pokial mas toho casu malo, tak by si mal prehodnotit z coho ukrojit. Ty si to urobil, ona nie, je dospela, toto by mala pochopit. Musi vediet, ci ta lubi, ak to nevie, tak nech obetuje aspon ten vikend a vytiahni ju niekam a ak potom nepochopi o com je laska, tak nech ide do certaale ak nevie co citi, tak nemoze ani povedat ze ta nelubi, lebo ti dala malo priestoru na to, aby si v nej mohol nieco vacsie zapalit.
Tak tým pádom je to takto uzavreté. Vilcek si dosť vecí uvedomil a tu už asi niet čo poradiť, je to len dalšia životná kapitola za ním
a nová sa začne 
jojo uz len pockat dokym to kompletne prejde... taketo pocity som nikdy nemal vzdy som bol v pohode ukoncil nieco co nefungovalo... teraz je to haluz
na druhu stranu, bud rad za vsetky tieto pocity:) kopa ludi je po tridsiadke uz tak otupena, ze ma namiesto zivota jeden dlhy sedy den
.
PS.: odkaz pre slecnu - ziadni princovia tam vonku necakaju
.
PS.: odkaz pre slecnu - ziadni princovia tam vonku necakaju
najvacsia sranda je ze slecna ani nevie ze som komunikoval s jej matkou...resp mama mi povedala ze nechce aby to vedela
))
No to radsej nech sa ani nedozvie... Ja som komunikoval s matkou byvalej po rozchode potom, co ma jej mama sama oslovila ohladom rozchodu, lebo dcerenka jej samozrejme nechcela nic povedat a pritom som jej povedal len tolko, ze sme sa rozisli preto, ze ma uz jej dcera nelubi (aj ked s velkym sebazaprenim, lebo v skutocnosti si nasla ineho) a na druhy den som dostal esemesku od byvalej, ze co som jej mame narozpraval za bludy 
Zabudnes, najdes inu, aj keby nie, mas o starost menej. Horsie nez samota, je pretvarka...
Zabudnes, najdes inu, aj keby nie, mas o starost menej. Horsie nez samota, je pretvarka...
je to tazke, a lahko sa povie ale treba si natlacit do hlavy tuto myslienku: je to len dievca, je to len rozchod, je to len cast niecoho...je to len nieco, nieje to vsetko.
mrzi to, boli to, ale NEBER to tak vazne, hlavu hore a ides dalej.
rozmyslaj, zhodnot a akceptuj, urcite sa netrap.
na co sa trapit na rozliatym mliekom ? GL
mrzi to, boli to, ale NEBER to tak vazne, hlavu hore a ides dalej.
rozmyslaj, zhodnot a akceptuj, urcite sa netrap.
na co sa trapit na rozliatym mliekom ? GL
jasne snazim sa to tak brat...
je sranda to ze clovek ma 33 je celkom uspesny v prac sfere aj spolocenskej, cestuje atd, snazi sa venovat zenskej aj vztahu a dopadne to tak ako som spominal
)), potom si uz poviem ze ked mam 33 kua tak kedy najdem tu normalnu zensku 
Osobne som túto fázu "vzťahu" videl už niekoľkokrát naživo a odkedy chodím po fórach, vídam ju ešte častejšie. Zatiaľ sa to nikdy neskončilo dobre. Aj keď priznávam, že toto je trocha vážnejšie, keďže ste obaja okolo 30 a moje skúsenosti siahajú do vekových kategórií cca 10 rokov nižších.
Takže... Obvykle by som ti poradil totálne sa na to vykašlať, zavolať najlepšiemu kamošovi a chodiť sa deň čo deň ľutovať do baru až kým to neprejde. Nemyslím opiť sa (aj keď to občas pomôže), ale rozprávať a rozprávať. Na cvokára a tabletky sa totálne vykašli, je to svinstvo, je to návykové, zaberá to dlho, účinkuje slabo a keď s tým skončíš, zistíš, že si smutný stále. Mnohých kamošov som z porozchodovej traumy dostal do dvoch týždňov, ja osobne som bol ťažší prípad.
Ale ako vravím, toto nebol vzťah na aký som zvyknutý, a preto sa nebudem tváriť priveľmi múdro. Možno by si s tým predsa len mohol skúsiť ešte niečo spraviť, veď už nemáš čo stratiť. No a ak to nezaberie, tak späť k plánu A, ten zaberie určite
Takže... Obvykle by som ti poradil totálne sa na to vykašlať, zavolať najlepšiemu kamošovi a chodiť sa deň čo deň ľutovať do baru až kým to neprejde. Nemyslím opiť sa (aj keď to občas pomôže), ale rozprávať a rozprávať. Na cvokára a tabletky sa totálne vykašli, je to svinstvo, je to návykové, zaberá to dlho, účinkuje slabo a keď s tým skončíš, zistíš, že si smutný stále. Mnohých kamošov som z porozchodovej traumy dostal do dvoch týždňov, ja osobne som bol ťažší prípad.
Ale ako vravím, toto nebol vzťah na aký som zvyknutý, a preto sa nebudem tváriť priveľmi múdro. Možno by si s tým predsa len mohol skúsiť ešte niečo spraviť, veď už nemáš čo stratiť. No a ak to nezaberie, tak späť k plánu A, ten zaberie určite
lutovat sa nepotrebujem... nespravil som nic zleUnkown napísal:Osobne som túto fázu "vzťahu" videl už niekoľkokrát naživo a odkedy chodím po fórach, vídam ju ešte častejšie. Zatiaľ sa to nikdy neskončilo dobre. Aj keď priznávam, že toto je trocha vážnejšie, keďže ste obaja okolo 30 a moje skúsenosti siahajú do vekových kategórií cca 10 rokov nižších.
No keď stratíš "tú pravú", je to blbé. Ja som toho tiež veľa nenaspal, týždeň som chodil po škole ako mátoha, keďže som súvisle nezaspal na viac ako 20 minút. V piatok som teda zavolal von kamoša a.... Z toho večera si pamätám len fľašu Absinthu a veľa pív... Každopádne som sa konečne vyspal. No, možno to bolo bezvedomie, ale aspoň som si oddýchol
Odvtedy sa to začalo pomaly zlepšovať a úplne v pohode som bol asi po mesiaci.
Bral som to tak, že keby to bola fakt tá pravá, tak by to neukončila kvôli.... A prečo vlastne? Dodnes to neviem. Keď vravíš, že žiješ nijak nezmenený život a dokonca to začína prechádzať, tak si na dobrej ceste. Mne sem-tam začne chýbať ešte aj teraz, dokonca mi chýbala aj počas iného vzťahu. Ale už to nieje na štýl "Opustila ma, čo budem teraz robiť?!", ale skôr "Bolo mi s ňou fajn, škoda, že to nevyšlo.".
Prajem veľa psychických síl
Bral som to tak, že keby to bola fakt tá pravá, tak by to neukončila kvôli.... A prečo vlastne? Dodnes to neviem. Keď vravíš, že žiješ nijak nezmenený život a dokonca to začína prechádzať, tak si na dobrej ceste. Mne sem-tam začne chýbať ešte aj teraz, dokonca mi chýbala aj počas iného vzťahu. Ale už to nieje na štýl "Opustila ma, čo budem teraz robiť?!", ale skôr "Bolo mi s ňou fajn, škoda, že to nevyšlo.".
Prajem veľa psychických síl
no situacia sa trochu zmenila prave som dostal spravu ze ma podviedla, od frajera jej kamosky. s nim jedinym sa stretavam a sme fajn partia... hm mam chut jej napisat ze nech mi vrati vsetky darceky co som jej dal... aj ked to je asi hooodne detske... len ma to sere veci v hodnote 300 eur
uz sa v tom neryp 
Hrdosť má pre teba oveľa vyššiu cenu ako 300€.
-
maciatko99
Medium Star
Načítala som celú tému, len prvý príspevok od autora témy. To, že jej rodičia si ta obľúbili a chceli, aby to ďalej pokračovalo je pekné, ale nepodstatné, lebo to musí chcieť sama tá tvoja bývala. Zdá sa však, že ona už nechce a aj preto spravila tie rázne kroky zo zmazaním na FB a iných sieťach, aby mala od teba pokoj, aby sa netrápila a aby si netrápil ty ju. Nedokážeš ju donútiť, aby ťa ľúbila a bola s tebou. Ak cíti, že nie si pre ňu ten pravý, že ťa neľúbi a nechce byť s tebou, tak ak ju ľúbiš tak ako si písal, tak ju necháš ísť svojou cestou pre jej dobro. Keď sa vráti, možno sa sama ozve, ty sa jej určite neozvi, nechaj ju na pokoji, nechaj, nech si usporiada myšlienky. Možno ťa prekvapí. Ak sa neozve, zabudni na ňu a choď ďalej.
tak a uz vies na stopero, ze to nebola ona - ta prava. Aby ta zenska do polroka podviedla, tak to ta ozaj nikdy nelubila a len ta vodila za nos.