Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa P3Bo »

heker napísal:Vsak nech ide, co teraz? Zmeni sa nieco?
Asi tak, keďže Slovensko je v otazke Kosova taký mimoriadne dôležitý svetový hráč.... :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Chmelarovi nerozumiem.
Po pade monarchie sa u nas burali sochy monarchov, nicilo vsetko co mohlo mat suvis s utlakom zo strany Madarov a on sa divi, ze po tom, co sa vacsinovych Albancov pokusili Srbi etnicky vycistit domov navrateni Albanci vypoklonkovali Srbov. Myslel som, ze precedens vyhnania prislusnikov porazeneho naroda je vynalezom ceskoslovenskych Benesovych dekretov...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dnes som videl len posledne minuty ich TV diskusie a celkom som sa pobavil. Na konci Fico prial Kiskovi nejake blbosti a navrhoval podanie ruk ci co (presne som ho nepocuval), na to mu potmo Kiska prial aby mohol splnit svoje predvolebne sluby spred poslednych parlamentnych volieb (istoty, nizsiu nezamestnanost, atd.) a na to Fico hned velmi pekne reagoval, ze necakal taky utok. A na to mu Kiska len pokojne povedal, ze to nebol utok, ale prianie na splnenie jeho slubov :D Nuz, trafena hus zagagala a Fica sa evidentne dost dotklo, ze mu to vyhodil na oci takto na verejnosti :D
PS: presne slova si nepamatam, robil som pri tom ine veci, ale kontext je zachovany, zajtra to mozno aj bude v archive Markizy.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tak ten koment od Timo by mali kamsi zarámovať, výstižnejšie to napísať ani nemohol
Snap2.jpg
Prílohy
Snap3.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Ked sa jedna o nepohodlnych, tak to vedia riesit rychlostou svetla....

http://www.ginn.pro/news/volby-policia- ... a-novinara
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

To asi robert posielal sam, ked si citam aj tu diskusiu pod tym clankom :psssst:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Pekne otazky si sam sebe napisal :D
47andy včera 19:35
Kto sa lepšie bozkáva, Halászová alebo Harabin?
:lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

beardie napísal:http://www.sme.sk/c/7147557/knazko-na-v ... -ludi.html

ze by sa Prochazka pretrhol pri podpore...
tak uz sa zacina pretrhat a opravovat to, co vcera dodrbal
http://www.sme.sk/c/7148865/prochazka-p ... ciara.html
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no len je dost neskoro - ale toto je celkom vystizne https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Začínam si všímať isté veci, ktoré sa opakujú neustále pri otázkach ktoré dostáva Fico pri online sedeniach.
Zaujímavé, je napríklad, že každé takéto jeho spovedanie končí nejakým fanušíkom, ktorý sa vlastne nič nechce spýtať, len mu popriať len to najlepšie.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

To, ze ty nechces ani jedneho za prezidenta je doslova HOVNO platne a zjavne si to ani nedokazes uvedomit. Jeden z nich totiz BUDE PREZIDENT, ci to chces alebo nie. Preto je priam NUTNE vybrat vhodnejsieho kandidata, nech je to len o chlp.

Makovnik no a? Ja viem, ze jeden z nich bude prezident. Ale nebudem volit niekoho, kto ma zjavne uplne opacne nazory ako ja. Keby medzi kandidatmi bol masovy vrah a pedofil tak koho by si volil? Ja nikoho, pretoze ani jeden si nezasluzi moj hlas. Zijeme v systeme kde aj ist nevolit je legitimne pravo a aj to o niecom svedci. Nebudem slepo volit Kisku len preto, ze viem co napachal Fico(Dzurindovci napachali este vacsie zlo a nikdy proti nim takato kampan vedena nebola a Kiska je uz da sa povedat kandidat pravice, ziadny nestranny obciansky kandidat - podporu od zlodejov milerad prijal)... Kde mam zaruku, ze bude robit to co hovori? On dal do kampane cez 10milionov korun, a nikto ma nepresvedci, ze to bolo z lasky k ludom... Jedine, ze by bol schizofrenik.
To co mne vadi a preco som sa vobec zapojil do tejto diskusie je ako kazdy kisko volic a radikalny antificista sa hra na to, ze len on vie co je spravne a dobre, ostatni su len ovce alebo hlupaci.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

KaptMichal napísal:Dzurindovci napachali este vacsie zlo
:nono:
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Dnes bol mimoriadne zaujímavý deň. Dozvedel som sa tieto šokujúce informácie:
1. Kňažko je agent Fica.
2. Procházka je agent Fica.
3. Kiska je zakuklený agent Fica.
4. Najrafinovanejší agent Fica je Fico.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

KaptMichal napísal:
Keby bolo keby, boli by sme v nebi... nezmyselna fabulacia, taka kombinacia tam nikdy nebude, tak sa vrat na zem.

Kód: Vybrať všetko

Zijeme v systeme kde aj ist nevolit je legitimne pravo a aj to o niecom svedci. 
Ano, nevolit je pravo; svedci to vsak akurat o lenivosti, ci nevedomosti. Nie je to prejavenie nesuhlasneho nazoru, ako sa casto radi mnohi mylia.

"Dzurindovci napachali este vacsie zlo a nikdy proti nim takato kampan vedena nebola...
Zjavne netusis, o com tocis.

Kiska je uz da sa povedat kandidat pravice, ziadny nestranny obciansky kandidat
- uplna pi*ov***, nikdy nebol kandidat pravice, ale zrejme ti privarili Fickove keci, ktore v tomto zmysle roznasa.

Kde mam zaruku, ze bude robit to co hovori? On dal do kampane cez 10milionov korun, a [b]nikto ma nepresvedci,[/b] ze to bolo z lasky k ludom... 
Prave sme sa dostali k hraniciam malosti vlastneho ja. Preco by ta nieco malo presviedcat? nie vsetci maju automaticky zistne zaujmy, pretoze ich mas ty, alebo osoby, ktore si videl a na zaklade sudis rovnako ostatnych.

ostatni su len ovce alebo hlupaci.
Ked citam argumenty od niektorych, preco Fico, tak ano, su hlupaci s pravdepodobnostou limitne k 1. Potom sa casto dozviem, preco nie Kiska;, ale preco nie Fico uz nie; resp. sa dozviem preco nie obaja; ale ani jeden dovod preco aspon jeden, pricom jeden zvoleny bude - a to je meritum, o co tu ide.

Aha, 6 ko*ot ruka v ruke: http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/kis ... ico-610484 Jeden zlodej vacsi ako druhy, v dristani nezmyslov je najvacsi priebornik sam sudruh najsocialnejsi.
Profesionalny politicky zlodej si prizval svojich komplicov asi v zmysle, kradneme za jedneho, kradneme za vsetkych.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Waagbistritz69 napísal:Dnes bol mimoriadne zaujímavý deň. Dozvedel som sa tieto šokujúce informácie:
1. Kňažko je agent Fica.
2. Procházka je agent Fica.
3. Kiska je zakuklený agent Fica.
4. Najrafinovanejší agent Fica je Fico.
To je klasika ;) Fico môže aj za to, že sa ráno dobre nevyserieš. :wink:

A zareagujem aj za kolegu na Makovnika, hádam sa nenahnevá.
Prave sme sa dostali k hraniciam malosti vlastneho ja. Preco by ta nieco malo presviedcat? nie vsetci maju automaticky zistne zaujmy, pretoze ich mas ty, alebo osoby, ktore si videl a na zaklade sudis rovnako ostatnych.
Žiaľ, to nie je o hraniciach malosti, ale o politickej realite od jej vzniku. Samozrejme, nemožno dopredu všetkých odsúdiť len preto, že ide "o politikov," ale v takto sprofanovanom (históriou a praxou) "remesle," je skepsa úplne legitímna.
Ano, nevolit je pravo; svedci to vsak akurat o lenivosti, ci nevedomosti. Nie je to prejavenie nesuhlasneho nazoru, ako sa casto radi mnohi mylia.
Nie, nesvedčí to o lenivosti a nevedomosti. Vieš toto nejak rozviesť? Prečo by to nemohlo byť prejavom nesúhlasného názoru, keď úplne fakticky x ľudí takto prejavuje svoju nesúhlas či už so zostávajúcimi kandidátmi/pol. stranami, či so systémom ako takým?
Ked su na vyber dvaja, nemozu byt z principu rovnaki. Ak sa misky vah naklonia, vzdy to bude na niektoru stranu - niektory musi byt lepsi.

Preto este raz, daj aspon jeden dovod, preco by to mal byt Fico?
A tu vobec nejde o to, ktoreho chcem ja, ale o objektivne posudenie, co kto dokazal, spravil a hovori.
Takze sa nevykrucaj ako had a odpovedaj.
Pre mňa sú z princípu rovnaký, áno. Preto, lebo to sú kandidáti na prezidenta v zastupiteľskej demokracii. Je mi úplne jedno, či by tam teraz bojoval Procházka s Martiničkom alebo dakto iný.

Ja neviem poskytnúť dôvod, prečo by to mal byť Fico, ja ho voliť nebudem ani ho neobhajujem.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/kis ... ico-610484
Alibaba a 40 zbojnikov by sa mohlo ucit...

// :minus: keby si si dal aspon snahu a pozrel si odkaz o prispevok vyssie :smt006
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

hughito napísal:...
Takze ty volit nepojdes preto, ze tym chces prejavit svoj nesuhlas s cim ?
Neviem ale ak by si nebol lenivy tak si prejdes fakty o Ficovi a fakty o Kiskovi a hned ti je jasne, koho volit ..
Ale ak volit nejdes, tak prosim ta ani neprispievaj do tejto temy..
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ja ešte stále čakám na odpoveď od KaptMichal, ale od neho sa nedočkám, takže
vy, ktorí nejdete voliť, prosím, opíšte mi kandidáta na prezidenta podľa vašeho gusta.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

JONÁŠ ZÁBORSKÝ: ŽIHADLICE (úryvok), 1868, napísal: Prečo sa ten slovenský ľud každého tak bojí?
Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí!
Ľudia idú, ako ovce, kam ich baran vedie,
ku stolu chodia vtedy, keď je po obede.
Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu,
... ak majú raz voľné ruky, sami si ich zviažu.
Či to tak má byť naveky? Niet Slovákom rady?
Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády!
Napísať odpoveď