Chybná doska a hry
Chybná doska a hry
pravdepodobne mám chybnú základnú dosku v tom zmysle, že niektoré hry mi niekedy sekajú a niektoré nie(online hry som neskúšal). je možné, že mi budú sekať aj online hry?
Re: Chybná doska a hry
Ak Ti sekajú normálne, prečo by Ti nemali sekať online hry? Je problém to vyskúšať?
Ako si prišiel na to, že je to doskou?
Ako si prišiel na to, že je to doskou?
lebo som to konzultoval s inými ľudmi. je to na dlhé vypisovanie. ale v skratke, menil som dosku a odvtedy mám problémy s hrami
Ok, v tom prípade odpoveď na Tvoju otázku máš vyššie.. 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak je to doskou, treba dať chladič na chipset, buďto pasívny alebo aj vrtuľku a malo by to vyriešiť problém, už to tu bolo aj na fóre a zistilo sa, že to sekalo len keď chipset mal nad 65°C
-
bashnator
Light Star
V prvom rade nemen nic este pokial niesi o tom presvedceny, skontroluj si teploty chipsetu, CPU, popripade aj grafiky.
Ale on to už má odkonzultované, takže mu budete zbytočne niečo radiť.. 
-
hrban
Addict
poznám ten chipset, ak sa jedná o starší CPU (core 9xx alebo core quad) tak teraz je na trhu len jediná doska s týmito socketmi na procesor, a ten má chybu a to je prehrievajúci chipset a následné fps dropy, stačí chladiť dosku a cpu ide na plný výkon a ak mu to začalo po výmene dosky tak bude problém buď v doske alebo ovládačoch
hoď sem pls link na tú dosku a ja ti poviem, či je problém v tom prehrievaní a či sa to dá vyriešiť
hoď sem pls link na tú dosku a ja ti poviem, či je problém v tom prehrievaní a či sa to dá vyriešiť