Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Re: Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
vsetky peniaze minute na nalepky a neostalo na ALU 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
No totizto nie kazdy dava na zimu alu.
Tak zas ale uznaj, že keď mám takého cukríka, tak aspoň poriadne puklice za dvacku z tesca na to hodím...
Ak puklice z Tesca, tak jedine z Lidla.. 
ja mam aj leto aj zima alu, a to cukrik ako on(a) zdaleka nemam.. 
ako sa pise vyssie, aspon puklice, ak uz.. takto je to... iné...
ako sa pise vyssie, aspon puklice, ak uz.. takto je to... iné...
Toto parkuje v areály u nás pred firmou. V pozadí je ešte vidieť delo z tanku a po ľavej strane je odparkovany obrnený transportér. No ten nie je na fotke vidieť. Ak chcete, spravím fotku a pokúsim sa do záberu dať všetky tieto tri kúsky.
EDIT//
Bobr takýto pohľad ako je na druhej fotke mám ja každý pracovný deň. Fotku všetkých troch kusov skúsim spraviť keď pôjdem z roboty domov. Teraz medzi tým veteránom a OT parkuje Jaguar XF.
EDIT//
Bobr takýto pohľad ako je na druhej fotke mám ja každý pracovný deň. Fotku všetkých troch kusov skúsim spraviť keď pôjdem z roboty domov. Teraz medzi tým veteránom a OT parkuje Jaguar XF.
Ked tam stojim v zapche sem tam tak si ich obzeram 
-
tacosi
Moderátor
Je to chemicky BRDM. Su aj raketove a jazdil som na nich ked som bol vojak, a je to benzinak.
-
Scorpion90
King
Pri Kempinskom velmi casto stoja taketo paradne kusky.
Ten Aventador je neskutočný...Scorpion90 napísal:Pekne combo
Ak tu už bola vojenská technika, tak sem dám aj ja mestského blázna do vojenskej techniky, dokonca sa tým aj zaoberá:
https://maps.google.sk/maps?hl=sk&ll=47 ... 41,,0,2.79
Na oboch stranách má zaujímavé kúsky, len treba ísť ďalej.
-
audiotrack
VIP
takéto autá akože majú výnimku že nemusia mať ŠPZ?Scorpion90 napísal:Pekne combo
-
Scorpion90
King
myslim, ze to majitelov najmenej trapi
ale vzdadu mali SPZ vsetky
Prečo sú niektorí ľudia úspešnejší než iní...
-
Scorpion90
King
Niektorym sa staci len dobre narodit..
Na tých som vôbec nemyslel. To sú sračky, nuly.
Pozerám na to lambo a zamýšľam skorej nad tým ako sa dokáže niekto dostať tak hore. Zásluhami, tvrdou prácou, kontaktmi, šikovnosťou....je toho veľa. Udivuje ma na tom ako to dokáže niekto skĺbiť tak, aby dokázal mať v živote toľko love, že je za hranicou. To je jedna z najnáročnejších vecí akým môže človek čeliť. O*ebávačov, úžerníkov, mafiánov atd nerátam.
..psychologická úvaha...nechal som sa uniesť
Pozerám na to lambo a zamýšľam skorej nad tým ako sa dokáže niekto dostať tak hore. Zásluhami, tvrdou prácou, kontaktmi, šikovnosťou....je toho veľa. Udivuje ma na tom ako to dokáže niekto skĺbiť tak, aby dokázal mať v živote toľko love, že je za hranicou. To je jedna z najnáročnejších vecí akým môže človek čeliť. O*ebávačov, úžerníkov, mafiánov atd nerátam.
..psychologická úvaha...nechal som sa uniesť
Ja si ich zvyknem predstaviť v týchto kostitrasoch na našich "kvalitných" cestách a hneď sa usmejem! 
Header: presne toto som si hovoril, ked stal vcera za mnou typek v novej M6 Cabrio... 
brm: takže ty si si z toho zobral toto hej? Že vlastne je to hlúposť, veď aj tak máme zlé cesty. No ale aj to je názor.
Keby sa vezieš v takom aute, neviem či kvalita ciest by bolo to na čo by si myslel.
Keby sa vezieš v takom aute, neviem či kvalita ciest by bolo to na čo by si myslel.
Je to len moja cena útechy.. ale viacmenej mám asi aj pravdu, si myslím. Šiel niekto na takomto aute po tej panelovej diaľnici Brno - Praha? Má niekto osobnú skúsenosť?
Otázne je, na čom by som ja chodil, keby som mal toľko peňazí.. ale ja osobne by som bol radšej schovaný a jazdil na niečom konzervatívnom a nenápadnom a tieto špecialitky by som mal odparkované niekde v zahraničí na haciende pri nejakom okruhu, na ktorý by som sa chodil vybúriť.

Otázne je, na čom by som ja chodil, keby som mal toľko peňazí.. ale ja osobne by som bol radšej schovaný a jazdil na niečom konzervatívnom a nenápadnom a tieto špecialitky by som mal odparkované niekde v zahraničí na haciende pri nejakom okruhu, na ktorý by som sa chodil vybúriť.