Chce ma ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chce ma ?

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak sa ti priama otázka nezdá dostatočný čin, tak ju môžeš ešte ovaliť tehlou a znásilniť
trumm
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa trumm »

ako ano je to dostatocne, velmi dostatocne.
Ja sa len bojim, ze ked sa jej len spytam na to, bez nejakeho konania ako napr. chytit za ruku alebo pobozkat, tak bude na mna pozerat inak :(
Fery
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fery »

určite choď do toho,, len upozornenie,, keď ťa toľko chváli aký si super a tak,,, aby si sa nepopálil,,, už sa mi to stalo,, dievča vychvaľuje do nebies,, ale to skôr z kamarátstva aby si sa posmelil a konečne si niekoho našiel a bol šťastný,, lenže, nie tú dotyčnú,,, ale určite do toho choď,, radšej skús, ako potom ľutovať. Skúšal som skúšal, a teraz mám 5 rokov vzťah :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

trumm napísal:ako ano je to dostatocne, velmi dostatocne.
Ja sa len bojim, ze ked sa jej len spytam na to, bez nejakeho konania ako napr. chytit za ruku alebo pobozkat, tak bude na mna pozerat inak :(
ale veď to záleží od odpovede. Ak povie áno, tak ju chyť a pobozkaj.
trumm
Amateur
Amateur

oukey skusim to takto, takto to je spravne :)
ja sa len toho bojim, ze ked by som konal, tak by odpovedala inak ako ked sa pytam a nekonam :( toho sa bojim
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Myslím, že ona má už dávno jasno v tom, čo ti na toto odpovie. Spôsob, akým sa to opýtaš, na tom veľa nezmení. Jedine ak by si išiel fakt do extrémov :D

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2014, 22:12)
Neodpustím si to, chcem vyzerať múdro... Ako by povedal Julius Caesar "Alea iacta est"...
trumm
Amateur
Amateur

chapem :) mas pravdu, tak sa to spytam nejak ;) este raz vdaka :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Tak čo, kedy ideš na to?
trumm
Amateur
Amateur

dnes :)
potom dam vediet :)

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2014, 0:24)
caute odmietla ma :( co uz zivot ide dalej. jasne vravela ze sa jej pacim velmi ale teraz smuti z rozchodu s byvalim, tak nechce nikoho na bolave srdce ale pred par rokmi by ma brala. resp mozno o par rokov znova, ale ja jej neverim .

nevadi, zivot ide dalej.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Hlavu hore, vies na com si, nevracaj sa za tym co sa teraz stalo a zi si svoj zivot dalej.
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Baby su svine bracho, totalne ti pomotala hlavu, určite vedome a teraz toto. Ja to volam syndrom mrcha-paci sa jej ze sa ti paci.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

trumm napísal:dnes :)
potom dam vediet :)

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2014, 0:24)
caute odmietla ma :( co uz zivot ide dalej. jasne vravela ze sa jej pacim velmi ale teraz smuti z rozchodu s byvalim, tak nechce nikoho na bolave srdce ale pred par rokmi by ma brala. resp mozno o par rokov znova, ale ja jej neverim .

nevadi, zivot ide dalej.
to sa chce pár rokov dostávať z rozchodu? Ak o ňu máš záujem, funguj s ňou na rovnakom kamarátstve ako máte, a skôr či neskôr ju zlomíš pokiaľ tam sú aspoň trochu sympatie z jej strany. Lebo si uvedomí že tam pre ňu večne nebudeš
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Mňa už aj to napadlo, že nechce s tebou vzťah, len si hľadá niekoho na sex. Inak si už vážne neviem vysvetliť tie jej reči o jej prsiach atď...
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Mne sa v podstate to isté stalo s mojou ex. Podobné flirtovačky, prejavy záujmu, veľa spoločne stráveného času, dotyky... Keď som ju chcel po čase pobozkať, tak ma odmietla s tým že sa ešte nedostala z rozchodu.

Ani po tom odmietnutí sa nič nezmenilo, stále rovnaké prejavy záujmu, nevedel som si čo si o tom mám myslieť (zvalil som to na vek, mala vtedy 17). Asi o tri mesiace už chodila s iným. Nechápal som tomu, ale vykašlal som sa na to, neriešil som to. Ostali sme v kontakte, lebo sme mali rovnaký krúžok v škole, kde sme sa 2x do týždňa stretávali (to, čo som ja považoval za prejavy záujmu, aj by som stále u iných dievčat považoval, pokračovalo). O pol roka sa s tým svojim rozišla. Bola z toho veľmi nešťastná, pár krát som ju zobral niekam von sa prejsť a tak a potom už zrazu spravila prvý krok ona.

V priebehu vzťahu som zaregistroval, že sa takto chová ku mnohým chalanom. Zistil som, že rada flirtovala s kadekým. Brala to ako zábavu a nechápala, že prečo žiarlim. :D Asi chápeš, prečo to nevydržalo.

Takže podľa môjho názoru, jej to len robí dobre, že sa ti páči a že sa s tebou môže hrať. Navyše je spokojná, že jej niekto kupuje darčeky a pritom sa nemusí na nikoho viazať. Teraz som už múdrejší, a s podobnou by som sa dokopy nedával už po prvom odmietnutí ani s časovým odstupom (čo podľa mňa cca rok bolo dosť dlho).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Baby sú rôzne...ale delia sa na rôzne skupiny. Jedna ti dá zasexovat na 1 rande a vztah im vydrží aj pár rokov, dalsia ani po 5 rande ti nedá a pod.
To že teraz ti neopätovala záujem neznamená že to tak musí ostať. Možno je to ten istý prípad zeny akú mal vonjose a možno nie. Daj jej čas ale nebud len naňu zameraný. Ona ťa moze milo prekvapiť.
- Ako povedal Audiotrack, ešte to nemusí byť uplne stratené, len autor témy by mal zmeniť strategiu.
- Je velké plus, ze sa autor témy páči tej babe, ale občasná ignorácia, nepísať jej vždy prvý,občas odmietnuť stretnutie sňou,povedat jej ze ide s nejakou kamoškou von, jej ukáže ze autor témy má vlastnú hlavu, vie sa snou kamarátiť aj po odmietnutí, a v jej hlave sa začne niečo diať. Začne ho inak brať,začne nanho viac myslieť lebo jej neni uplne ukradnutý, može jej začať chýbať a dokonca žiarliť ked jej spomenie ze ide s kamoskou von. Podla mna bola k tebe uprimná len ešte neni uplne vonku z rozchodu,daj jej chvílku čas, nezahadzuj ju uplne. Zenám trvá dlhsie sa zalubiť aj odlubiť. Vedia si začať vztah s niekym len preto aby sa im rýchlejsie zabudalo na bývalých a častokrát sa aj so súčasným rozídu lebo ešte stále lúbia bývalého. Ako vravím, ženy sú rôzne, naozaj sa nedajú hádzať len do jedneho vreca. Sú také a onaké ženy. Ani chlapi niesu rovnaký tiez sú skupiny roznych muzov, od velkých mačov po utiahnutých trtkov. :wink:
PS: nikto ti nekáže aby si jej dával na kazdé stretnutie nejaký darček. Nikto ti nekáže ju volat na drink a platiť zaň. Nikto ti nekáže aby si ju vozil a nič zato nechcel. Len využila tvoju dobrovolnú ponuku. To mne dala moja súčasná na 1 rande cokoladku, aj na 2 rande mi dala malu pozornosť a potom aj ja jej na oplatku.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

trumm napísal: caute odmietla ma :( co uz zivot ide dalej. jasne vravela ze sa jej pacim velmi ale teraz smuti z rozchodu s byvalim, tak nechce nikoho na bolave srdce ale pred par rokmi by ma brala. resp mozno o par rokov znova, ale ja jej neverim .

nevadi, zivot ide dalej.
Bullshitovanie jej teda ide fajn, ale najskor ani sama nevie... A ty sa nevzdavaj, lebo keby zajtra pride nejaky princ, tak holka si isto nespomenie, ze vobec nejaky rozchod prekonala. Rozchod boli tym dlhsie, cim dlhsie je clovek po nom bez partnera. Pokial si nevytvori nove zazitky s niekym inym, tak stale sa bude utapat v ziali po zazitkoch s byvalym. Hlavne sa k nej nechovaj ako kamarat, len preto, ze to tak chce ona, inak mas velky nabeh na to, ze uz pre nu nikdy v zivote nic ine nebudes. Ak ta chcela predtym a mozno niekedy v buducnosti, tak bud ti nechce ublizit a povedat pravdu, ze ta proste nechce, alebo ak ta chce, tak jej nic nebrani. Nema vyznam sa o tom s nou bavit. Keby pride nejaky neznamy chlap, ktory sa jej paci, tak isto velmi rada zabudne na byvaleho pri nejakom ulete s tym, ze mozno z toho bude aj vztah...

Shrnuto a podtrzeno, za dobrotu na zobrotu, aneb ked zensku chces, tak sa ju snaz zbalit a nepytaj sa jej, ci by ta chcela... ci sa jej pacis... ci ma depku z rozchodu etc... Je to trosku bezohladne, ale bezohladny chlap je presne ten, s ktorym tato holka pojde najblizsie na rande, pretoze ho nebude trapit, ci ona chce, ale proste ju bude chciet zbalit a nenecha sa odradit nejakymi omackami o tom, ci ho chcela vcera a ci ho bude chciet zajtra. Rata sa len dnes a vsetko ostatne je len minulost, alebo hypoteticke uvahy, takze ak ju chces dnes, tak necakaj, ci ta ona bude chciet o mesiac, lebo o mesiac ju mozno nebudes chciet uz ty...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Kašli na ňu. To, že sa ešte nespamätala z rozchodu je bullshit. Keby si sa jej natoľko páčil, že by ťa chcela, tak by jej bolo jedno či sa nedávno s niekým rozišla alebo nie. Je to krava. Najskôr si ťa namotáva o potom ťa odmietne. A že možno pár rokov, no ešte čo nepovie.
trumm
Amateur
Amateur

mate pravdu:) ale tak co uz ja som to prijal tak ze ma nechce a finito...
ale napr dal som na Vasu radu nepisal jej par hodin a ona sa ozvala sama, ze ako sa mam co robim a podobne :)
kto vie co tymto chce...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

možno jej to poradili na nejakom diskusnom fore
otaznik23
Novice
Novice

Príspevok od používateľa otaznik23 »

Ahojte, prepacte ze vyuzijem tuto temu na svoju otazku...
Prednedavnom som stretol jedno dievca v skole, chodime spolu na prednasky z jedneho predmetu, sem tam sa vidime aj na
obede. Poslali sme si zopar e-mailov, no stane sa ze na posledny mi neodpise (teda pokial tam nepolozim vyslovne nejaku otazku), ak neodpisala mal by som jej ja znova napisat, alebo mam cakat? Asi najlepsie bude ked ju priamo oslovim a pozvem niekam, no chcel som si takto preverit situaciu...
Vdaka :)
Napísať odpoveď