League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

sú aj ľudia ktorý naschvál dodgujú promotions, to znamená že majú kľudne aj Diamond MMR ale sú v Bronze V , aj ich to hádže hrať spolu s diamond hráčmi :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Prave sa mi potvrdil fakt, ze nikto, nikto si nevsima ostatnych hracov ked jeden hrac dominnuje vdaka ostatnym hracom.

Hral som hru za LB, kde nas bot tazko dostaval. Gankol som teda par krat bot, s tym ze sme enemy trochu vyplasili kedze sme si vzdy zaistili nejaky ten kill. Taktiez som tak s garenom vyplasil renektona na tope. Vec sa ma tak, ze vaynu sme na bote tak neskutocne feedli, ze v podstate davala 3shots down Mordeho.
Sranda je na tom to, ze kedze som padol do uzadia pretoze som tu istu vyhru skutocne nechcel stratit a tak som sa snazil ochranit vayne (logicky, kedze je najvacsi dmg v teame) a vzdy sa to vyplatilo.
Po kazdom jednom velkom tf, kde vayne prezila s malo hp a zobrala triple, quadru alebo neoficialnu pentu sa z oboch stran valilo "gg vayne", "fed as hell", "she won this for you" a bla bla bla.
Tu robotu ktoru sme pre vayne urobili ako team, cckovali reneho, mordeho, twitch, eve alebo jannu nikto ani nespomenul.
Vayne mala take bohate oci ze nam ani nepodakovala, len pobrala vsetku slavu a pokracovala pushovat kedze bola na mape sama.
Na konci som sa opytal ci sme skutocne vyhrali len vdaka vayne, nedostal som ziadnu odpoved.

Toto je to sklamanie ktore dokaze dostat mna. Kludne nech prehram hru, nech si v tej hre ani neskrtnem, ale aspon nejaky ten kredit, vyjadrenie vdacnosti za pomoc pri teamplayi vzdy potesi. Hlavne ked je ta vdaka patricne zasluzena.
Nuz, support nebude nikdy viditelnym clankom. Minimalne nie v soloQ.
Presne pre toto citame v soloQ "anything but support". Nikto nechce ostat nepovsimnuty, kazdy chce byt najlepsi, najlepsi pre inych.

Esteze viem, ze som ani dnes za LB nepodal zivotny vykon, ten ostava stale niekde v roku 2012 ^_^
V "Matches" vidiet kedy pre nu nieco team urobil http://www.lolking.net/summoner/euw/19115981 :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

No mne sa uz stalo ze ma enemy team chvalil ze nam vyhravam zapas, ked som hral za supporta (leona). Takze to nieje pravidlo, ale suhlasim ze vacsinu zapasov si supportov nikto nevsima, tak vies tam niesu ziadne viditelne statistiky ktore by odrazali jeho skill tak chapem ze vacsina ludi co pozeraju len na KD a mozno aj creepy, tak supportov prehliadaju.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Celkovo ktorakolvek pozicia ktora prispela obrovskou vahou ako celok je v mnohych ociach uplne zanedbatelna oproti jedincovi ktory ma full build early a tak sa uz nikto z teamu k takemu buildu nedostane. Je to skoda...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ake nezvycajne postavy na top sa daju hrat dobre? myslim ako ryze vayne lulu fizz vas nazor na to je to vobec dobre?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

lekoklatik napísal:Prave sa mi potvrdil fakt, ze nikto, nikto si nevsima ostatnych hracov ked jeden hrac dominnuje vdaka ostatnym hracom.

Hral som hru za LB, kde nas bot tazko dostaval. Gankol som teda par krat bot, s tym ze sme enemy trochu vyplasili kedze sme si vzdy zaistili nejaky ten kill. Taktiez som tak s garenom vyplasil renektona na tope. Vec sa ma tak, ze vaynu sme na bote tak neskutocne feedli, ze v podstate davala 3shots down Mordeho.
Sranda je na tom to, ze kedze som padol do uzadia pretoze som tu istu vyhru skutocne nechcel stratit a tak som sa snazil ochranit vayne (logicky, kedze je najvacsi dmg v teame) a vzdy sa to vyplatilo.
Po kazdom jednom velkom tf, kde vayne prezila s malo hp a zobrala triple, quadru alebo neoficialnu pentu sa z oboch stran valilo "gg vayne", "fed as hell", "she won this for you" a bla bla bla.
Tu robotu ktoru sme pre vayne urobili ako team, cckovali reneho, mordeho, twitch, eve alebo jannu nikto ani nespomenul.
Vayne mala take bohate oci ze nam ani nepodakovala, len pobrala vsetku slavu a pokracovala pushovat kedze bola na mape sama.
Na konci som sa opytal ci sme skutocne vyhrali len vdaka vayne, nedostal som ziadnu odpoved.

Toto je to sklamanie ktore dokaze dostat mna. Kludne nech prehram hru, nech si v tej hre ani neskrtnem, ale aspon nejaky ten kredit, vyjadrenie vdacnosti za pomoc pri teamplayi vzdy potesi. Hlavne ked je ta vdaka patricne zasluzena.
Nuz, support nebude nikdy viditelnym clankom. Minimalne nie v soloQ.
Presne pre toto citame v soloQ "anything but support". Nikto nechce ostat nepovsimnuty, kazdy chce byt najlepsi, najlepsi pre inych.

Esteze viem, ze som ani dnes za LB nepodal zivotny vykon, ten ostava stale niekde v roku 2012 ^_^
V "Matches" vidiet kedy pre nu nieco team urobil http://www.lolking.net/summoner/euw/19115981 :)

well,v tom tvojom ele funguje jednoducha vec. Cim viac killov = tym vacsi skill alebo tym vacsi frajer pre svoj team si.Potom uz trocha vyssie ocenia tvoju snahu i ked platina je skor taka ticha,kde sa velmi nechvalilo,skor flamilo vo velkom.V diamonde az zacali chvalit nejake vacsie playe,ked sa niekomu podarili,to bol vzdy dobry pocit,ked som niekoho napr stretol v hre po 2 tyzdnoch a on spomenie,ze sme spolu hrali a ze som napr silne adc/jungler. :)
->slavo<-
Addict
Addict

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

o tom ako vsetci vychvaluju ADC a na supportov, tankov a junglerov kaslu...je aj toto video :D teda tie komentare potom...

kopa takych super animacii je na youtube
DEVZYO1G
Addict
Addict

práveže mne teraz príde že ADC je jediná rola ktorá má najmenší 'carry potenciál' ... odkedy zmenili supportov, vsimol som si ze ludom uz neni tak proti srsti picknut supporta pre dobro teamu.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Myslím že môžem potvrdiť, že niečo ako elo hell neexistuje. Dávnejšie som písal že sa musím naučiť za každú pozíciu potiahnúť tím. Myslím si že sa mi to už celkom darí. :)

Rada si po každej hre spísať, čo som urobil zle a nabudúce sa sústrediť na to aby som tie chyby neopakoval bola veľmi nápomocná. Rovnako, keď som prehral 2 hry po sebe, už som ďalej nehral, keď som vyhral 4 po sebe tiež nie. Proste v najlepšom treba prestať a keď sa nedarí tak to nesiliť. Ignorovať hráčov, neflamovať, sústrediť sa hlavne na seba. Vôbec nie je odveci sa pred rankedou rozcvičiť v customke, len tak sám si last hitovať. Celkom mi to pomohlo zvýšiť CS v každej hre.

Po placement matchoch ma to hodilo do Silver 5 a vytiahnúť to do Goldu bolo s týmto prístupom úplne vpohode. :)
Prílohy
Gold.jpg
kevyn68
Medium Star
Medium Star

vonjose napísal:Myslím že môžem potvrdiť, že niečo ako elo hell neexistuje. Dávnejšie som písal že sa musím naučiť za každú pozíciu potiahnúť tím. Myslím si že sa mi to už celkom darí. :)

Rada si po každej hre spísať, čo som urobil zle a nabudúce sa sústrediť na to aby som tie chyby neopakoval bola veľmi nápomocná. Rovnako, keď som prehral 2 hry po sebe, už som ďalej nehral, keď som vyhral 4 po sebe tiež nie. Proste v najlepšom treba prestať a keď sa nedarí tak to nesiliť. Ignorovať hráčov, neflamovať, sústrediť sa hlavne na seba. Vôbec nie je odveci sa pred rankedou rozcvičiť v customke, len tak sám si last hitovať. Celkom mi to pomohlo zvýšiť CS v každej hre.

Po placement matchoch ma to hodilo do Silver 5 a vytiahnúť to do Goldu bolo s týmto prístupom úplne vpohode. :)

CG,ako som hovoril nieje to nejaky problem aby dal kazdy normalny clovek gold.Staci len chciet a snazit sa.
->slavo<-
Addict
Addict

DEVZYO1G
Addict
Addict

ta range na ultime je vtipna fakt ..

skor by tomu prospelo nieco ako ma ziggs na ult .. ze cim dalej by si ju pouzil, tym dlhsie by trvalo kym sa tam portnes
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

čo vy na to čo si otom myslite? vaš nazor na taketo videa? nahoda? alebo challanger hrač v normal hre
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Vsak si si mohol vsimnut ,ze je to silver IV.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

A ten ping? Wtf?
->slavo<-
Addict
Addict

taeH ocsiD ma celkom vtipné videa 8) som pozeral jeho kanál na youtube
DEVZYO1G
Addict
Addict

Mám problém ...

dneska sa mi to stalo prvý krát. Keď kliknem na ikonu lolka, tak sa vôbec nespustí, nič sa nestane. Iba na pár sekúnd vybehne ten obrázok lolka a potom to zmizne a klient sa nepustí. Skúšal som to otvoriť ako admin, stále nič. LoLko som preinštaloval asi 4x, skusal som ho stiahnut z roznych zrojov, stale nic. Takisto som skusal nejake fixy ktore som nasiel na lol stranke, ale stale nic...

nejake napady?
Napísať odpoveď