tuto mas vsetky procaky co tam mozes dat.
http://support.asus.com/cpusupport/list ... NhsCjvYgjp
pocitac mi ide pomaly
Re: pocitac mi ide pomaly
ale ja by som chcel silnejsi, aspon 4 ghz, tie s fm1 su slabsie
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2014, 10:25)
ci by sa nedalo spravit tak, ze procesor s fm2 na moju fm1, nejaka ,,redukcia" alebo podobne, do 100€
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2014, 10:25)
ci by sa nedalo spravit tak, ze procesor s fm2 na moju fm1, nejaka ,,redukcia" alebo podobne, do 100€
Re: pocitac mi ide pomaly
????????????? si normalny ... zakladna doska ..... sa preto vola zakladna lebo je to zaklad pocitaca ... cize to najdvolezitejsie ...
zdroj je druha najdolezitejsia suciastka ... musi dodavat spolahlivo stabilne napatie ... a hlavne musi by dimenzovany na celu zostavu a na vsetky komponenety ktore tam chces...
ostatne veci zalezia len od velkosti tvojej penazenky a fantazie .....
(ak podimenzujes zdroj je mozne ze niektore komponenty tam vobec nedas ...napriklad kvalitnu grafiku .... ak budes mat vykyvy napatia casom ti neico oddide... )
zdroj je druha najdolezitejsia suciastka ... musi dodavat spolahlivo stabilne napatie ... a hlavne musi by dimenzovany na celu zostavu a na vsetky komponenety ktore tam chces...
ostatne veci zalezia len od velkosti tvojej penazenky a fantazie .....
(ak podimenzujes zdroj je mozne ze niektore komponenty tam vobec nedas ...napriklad kvalitnu grafiku .... ak budes mat vykyvy napatia casom ti neico oddide... )