Vyprostovak bol tusim but sumak, alebo nieco ako energy drink v plechovici a to bol nic. Vobec nic pre mna teda.Waagbistritz69 napísal:že Vyprošťovák sa nevolajú?
Ako piť a vydržať čo najviac ?
Re: Ako piť a vydržať čo najviac ?
Ja mam doma vyprošťovak v šumivých tabletach. Malo by to doplniť stratené vitamíny pri nadmernom pití. No chuti to strašne a paradoxom je, že ma z toho napína 
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
hej, šumák je tocssco napísal:Vyprostovak bol tusim but sumak, alebo nieco ako energy drink v plechovici a to bol nic. Vobec nic pre mna teda.
what a wonderful time we live inhughito napísal:Ja som vygúglil narýchlo prípravky, ktoré sa užijú napr. počas pitia a potom pred spaním a mali by zabrániť poopičným stavom. Zaujímavé.
Taka šumienka je asi za 5 centov,, iskra sa volá alebo tak neako
, to mi pomáha
prípadne "energeťák" Izofruit,,
tak diki za rady čo ste mi dali Prežil som to až nad očakávania okno nemám a prepil som skoro všetých normálne som nechápal 
No, vidím to tak, že aj napr. aj politickí kandidáti či ľudia s inými problémami, by sa mali v prvom rade začať obracať na HOJKO expertný tím. 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nečítal som celú tému ale osvedčené mám 1 dcl oleja ...vypi a po hodinke ako znovuzrodený a piješ ďalej
Prečítal som celú tému. Mám čo to už odpité a väčšinou som sa vždy z určitých príčin musel kontrolovať. Nebudem rozpisovať litánie ale JAVATAR má vo všetkých princípoch pravdu. Kľudne túto tému môžete zamknúť, nikto tu už nepovie viac pravdy a counter-argumenty typu "ale ja.." a "kamarát..." skutočne nie sú namieste.
pi palene, nie lieh s aromou. nezapijaj. ked si smedny pi vodu, vodu s citronom, alebo daco neutralne, bez bubliniek. pi stamperla, nie poldeci. semtam zobni cosi mastne. garantujem ti ze 0,5-07l bosackej takto sprasis bez problemu a rano budes mat nanajvys suchoty ale ziadne bolehlavy ani doniceny zaludok