Pozrite on nie je normalny, neviem asi si tu zas plni "svoj tajny ciel" a pise si do triednej knihy ale to uz nie je mozne aby bol niekto takto prije***
Aryan Angel napísal:Pozrite on nie je normalny, neviem asi si tu zas plni "svoj tajny ciel" a pise si do triednej knihy ale to uz nie je mozne aby bol niekto takto prije***
...takto nejako som to myslel aj ja len som to napisal trosku jemnejsie
Neoblubujem ani jedneho, jedine na ktorych sa zasmejem je slota, hlavne ked si vypije a potom sa hlasi k slovenskemu ludu, inac su vsetci do jedneho obzcajna zberba
neviem cim dalej tym som si istejsi, ze politika si neoblubim ziadneho...
alebo predsa len, omnoho radsej mam tych po smrti ako tych zivych... ti uz nemozu skodit
mastermind napísal:miklos, langos, zajac.
btw poculi ste fuckove, teda fickove vyhlasenie na adresu miklosa? ze ten clovek nasmeroval slovensko do najvacsej prdele?
Nuz zial je to tak. Ae kto tam nasmeruje p. Miklosa, ktory odrbal tento stat, a tym aj nas, o tazke peniaze neviem povedat...ale dufam, ze niekto sa najde.
kinjeril napísal:Nuz zial je to tak. Ae kto tam nasmeruje p. Miklosa, ktory odrbal tento stat, a tym aj nas, o tazke peniaze neviem povedat...ale dufam, ze niekto sa najde.
takze ty zdielas robertkov nazor ze miklos pre slovensko nic neurobil ba dokonca este mu pohorsil?
ak do toho mozem vstupit... myslim, ze miklos je jeden z mala ludi tam "hore", ktory aj vie, o com toci. urcite viem o par veciach, kt. mi vadia, ale aspon ma aky taky sajn a netrepe do vetra ako fico.
Hovori sa (u nas) ze ludia chodia do kopcov lebo cim vysie vyjdes tym je mensie percento hlupakov nakolko sa im tam zriedka chce. Na rysoch na chate sme streti miklosa a percento hlupakov si odbyli poliaci co sa tam trepali v sandaloch (trekingovych za stopade ) vybrat medzi nim a frickom no problem
kinjeril napísal:Nuz zial je to tak. Ae kto tam nasmeruje p. Miklosa, ktory odrbal tento stat, a tym aj nas, o tazke peniaze neviem povedat...ale dufam, ze niekto sa najde.
Kto smeruje tych debilov? Mozno taka Svetova banka. Kto riadi Svetovu banku nejdem ani hovorit..