Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
No keď to povedal, musí to tak byť. 
-
vladenko007
VIP
To som nepovedal. Myslel som to tak že to je viac pravdepodobné ako keby to povedal Fico.
Fico si už svoje sľuby presral. Mám 2 možnosti. Buď budem voliť Fica o ktorom viem že sice sľuboval istoty a tie si doprial iba on. Alebo budem voliť niekoho kto už je finančne za vodou a spravil pre slovensko viac ako hocikto iný a to ani nebol v politike. (mám na mysli splat. predaj, dane štátu, pracovné miesta, alebo napríklad aj ten Dobrý anjel)
Keby vyhral Fico určite by sme sa dočkali silného prezidenta (v zmysle viac právomoci). Je viac než isté že by si dal Fico schváliť parlamentom nové funkcie a väčšie právomoci. Na to môžeš zobrať jed.
Fico si už svoje sľuby presral. Mám 2 možnosti. Buď budem voliť Fica o ktorom viem že sice sľuboval istoty a tie si doprial iba on. Alebo budem voliť niekoho kto už je finančne za vodou a spravil pre slovensko viac ako hocikto iný a to ani nebol v politike. (mám na mysli splat. predaj, dane štátu, pracovné miesta, alebo napríklad aj ten Dobrý anjel)
Keby vyhral Fico určite by sme sa dočkali silného prezidenta (v zmysle viac právomoci). Je viac než isté že by si dal Fico schváliť parlamentom nové funkcie a väčšie právomoci. Na to môžeš zobrať jed.
-
KaptMichal
King
Lebo sa hrdi tym ako ide robit opoziciu tradicnym politikom. To je ako keby som si vybudoval kampan na antifasizme a potom prijal podporu od fasistov.Freso robil Kiskovi promo alebo bol jeho volebny poradca? nezda sa mi. Ked dakto vyjadri suhlas a podporu kandidatovi, neznamena to, ze za nim stoji, dosadil ho a podporuje ho financne a vedomostami. Preco by mal odmietat ich podporu? wtf??
Pokiaľ viem, žiadal o podporu len nestraníckych a nezávislých ľudí. To, že mu vyjadrili podporu aj iní, je druhá vec. Neviem prečo by mal voči tomu namietať.
http://michalkralovic.blog.sme.sk/c/352 ... licom.html
Tragikomické video.
http://michalkralovic.blog.sme.sk/c/352 ... licom.html
Tragikomické video.
kks az mi zle ostalo. Chudak zaltucky so zlomenou nohou vie chodit. Ale co spravil si uz zazracne nepamataju. Esteze takych ludi moc nestretavam.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak sa tu náhodou nachádza niekto, kto chce voliť fica a nemá prehľad v tom čo (ne)spravil, tu je veľmi pekne spravený web: http://www.pozoruhodnachrbtica.sk/
všetko je tam podložené jeho výrokmi, citáciami z médii či jeho spolužiakov ktorí ho poznali ešte v čase keď nebol v politike.
všetko je tam podložené jeho výrokmi, citáciami z médii či jeho spolužiakov ktorí ho poznali ešte v čase keď nebol v politike.
-
t0m4s3
Admin
No popretacali sa mi oci aspon osemkrat ked som videl to video. Sudnictvo super, nezamestnanost mladych, z krizy vyviedol, stadiony vybudoval. A hlavne vniesol do politiky slusnost a tolerantnost.
Ficovi hackli web
http://imgur.com/23rTEtJ
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/vzd ... nku-610745
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2014, 10:19)
ak su takto robene stranky podaktorych stranok verejnej spravy, tak dakujem pekne...
http://imgur.com/23rTEtJ
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/vzd ... nku-610745
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2014, 10:19)
ak su takto robene stranky podaktorych stranok verejnej spravy, tak dakujem pekne...
-
theBliZZard
Star
Radsej uverim niekomu novemu, ktory do toho ide (mozno) s dobrym umyslom a dam mu svoj hlas a potom si poviem "Bol som hlupak, uveril som mu a on si tam siel iba nakradnut pre seba.", ako dat hlas niekomu kto tu kradne 15 rokov. Ako by som si to potom ospravedlnil? "Uveril som mu, ze sa po 15 rokoch zmeni, ale on stale hrabe len pre seba. No nic na buduce volby mu dam hlas opat, snad uz pre nas nieco urobi..."hughito napísal:Tie Kiskove kecy včera o tom, ako ľudia majú uveriť tomu, že politici sú tam pre nich a pracujú v ich záujme a keď jeho zvolia, tak to podporí príchod nových čestných politikov..ach. Tomuto ešte aj niekto verí?
Kedže máme to moratórium, tak len takto
-
Andi_Cibula
Addict
Tak dnešný zážitok po príjazde k rodičom:
"Aj voliť pôjdeš ?"
"Hej, pôjdem."
"Dúfam že toho správneho."
"Jasné, Kisku."
"Toho podvodníka čo napáchal toľko zla a koľko ľudí oklamal ?"
"Ako oklamal ?"
"Úžerník s 20% úrokom."
"A banky nedávajú úrok ?"
"Áno, iba 7% percentný. Tento zlodej ožobračil veľa ľudí lebo im požičal aj keď na to nemali."
"Nikto ich nenútil, podpísali dobrovoľne, či chceš platiť dane, to sa ťa nepýtajú, musíš."
<chvíľa ticha, ja sa len v duchu chytám za hlavu>
"Fico je slušný človek a pre ľudí urobil veľa dobrého, 30 tisíc ľuďom vrátil dôchodky ktoré im ten gauner Kaník zobral." *
"No a čo dobré ešte urobil pre ľudí ?"
"Vrátil im dôchodky."
"No a čo ešte ?"
"Dostal nás do Európskej únie."
"To by sme sa dostali tak ako tak, nesúvisí to."
"Všetko to súvisí, je to kvôli kríze od tých špinavých imperialistov amerických, ktorí vyciciavajú celý svet. Nehnevaj sa na mňa, mne je sympatická ľavica."
"Prepáč, ja sa cítim diametrálne pravicovo."
"Veď ty môžeš, lebo ty tu už nežiješ." (žijem v ČR)
Ďalej som na to nemal nervy, mávol som rukou.
Oponent v tomto dialógu má 63 rokov, vždy volil KSS/SMER, pracoval v bani, neskôr na iných málo kvalifikovaných pozíciach, (*) má vskutku nadpriemerný starobný dôchodok, z ktorého mi prispieva na môj život.
//avijja - ja sa až tak nesmejem, je mi veľmi blízky a dosť som sa od neho naučil, hoc politika to (našťastie) nebola, hlavne že keď som bol menší som mal v izbe vycapeného Lenina.
Spájanie vecí nesúvisiacich či už tématicky alebo časovo, na to som si už zvykol, asi to robí ten vek.
"Aj voliť pôjdeš ?"
"Hej, pôjdem."
"Dúfam že toho správneho."
"Jasné, Kisku."
"Toho podvodníka čo napáchal toľko zla a koľko ľudí oklamal ?"
"Ako oklamal ?"
"Úžerník s 20% úrokom."
"A banky nedávajú úrok ?"
"Áno, iba 7% percentný. Tento zlodej ožobračil veľa ľudí lebo im požičal aj keď na to nemali."
"Nikto ich nenútil, podpísali dobrovoľne, či chceš platiť dane, to sa ťa nepýtajú, musíš."
<chvíľa ticha, ja sa len v duchu chytám za hlavu>
"Fico je slušný človek a pre ľudí urobil veľa dobrého, 30 tisíc ľuďom vrátil dôchodky ktoré im ten gauner Kaník zobral." *
"No a čo dobré ešte urobil pre ľudí ?"
"Vrátil im dôchodky."
"No a čo ešte ?"
"Dostal nás do Európskej únie."
"To by sme sa dostali tak ako tak, nesúvisí to."
"Všetko to súvisí, je to kvôli kríze od tých špinavých imperialistov amerických, ktorí vyciciavajú celý svet. Nehnevaj sa na mňa, mne je sympatická ľavica."
"Prepáč, ja sa cítim diametrálne pravicovo."
"Veď ty môžeš, lebo ty tu už nežiješ." (žijem v ČR)
Ďalej som na to nemal nervy, mávol som rukou.
Oponent v tomto dialógu má 63 rokov, vždy volil KSS/SMER, pracoval v bani, neskôr na iných málo kvalifikovaných pozíciach, (*) má vskutku nadpriemerný starobný dôchodok, z ktorého mi prispieva na môj život.
//avijja - ja sa až tak nesmejem, je mi veľmi blízky a dosť som sa od neho naučil, hoc politika to (našťastie) nebola, hlavne že keď som bol menší som mal v izbe vycapeného Lenina.
Úžasný dialóg
Fico nás dostal do EÚ počas Dzurindovej vlády, keď bol v opozícii.
-
vladenko007
VIP
Poslušne hlásim, že zatiaľ čo v prvom kole u nás volilo cigáňov asi 5, teraz ich tu bolo hrubým odhadom asi 30. A to máme pred sebou ešte vyše 13 hodín. Vidím to tak, že niekto kupoval hlasy...
-
vladenko007
VIP
Tak vieš 15€ za hlas 4 členná rodina to máš vcelku pekný nákup v Lidli.
A čo takto s predsedom volebnej komisie zavolať políciu a oznámiť im, že máte podozrenie na kupovanie hlasov a nie vypisovať to na fóreUnkown napísal:Poslušne hlásim, že zatiaľ čo v prvom kole u nás volilo cigáňov asi 5, teraz ich tu bolo hrubým odhadom asi 30. A to máme pred sebou ešte vyše 13 hodín. Vidím to tak, že niekto kupoval hlasy...
Strasne by ma zaujimalo ako by to policia riesila. Hlavne ked uz cigani odvolili.
-
Waagbistritz69
King
nedivil bych sabutthead napísal:ak su takto robene stranky podaktorych stranok verejnej spravy, tak dakujem pekne...
z Andyho strany je ale tiež trochu fail, ak toto nevieavijja napísal:Úžasný dialógFico nás dostal do EÚ počas Dzurindovej vlády, keď bol v opozícii.
Jáj, takéto niečo len tak nedokážeš. Zvlášť nie v dedine na kraji sveta, ktorú polícia nemá ani len v evidencii