Prezidentské voľby 2014
-
vladenko007
VIP
Re: Prezidentské voľby 2014
trošku uvažuj niekto ti dá vonku 15 eur a ty ho ešte podvedieš?
-
blackieees
Medium Expert
Nerozumiem, kam tou otazkou narazas?! "Podvadzac" si nezasluzi nic ine, len byt tiez podvedeny!
No ja by som vzal 15€ a volal by som políciu.
-
vladenko007
VIP
Za prvé už keď vezmeš peniaze už si automaticky podvádzal aj ty. Takže ospravedlnenie že že aj on je nepredmetné.blackieees napísal:Nerozumiem, kam tou otazkou narazas?! "Podvadzac" si nezasluzi nic ine, len byt tiez podvedeny!
Ak chceš takto proti nemu vyskočiť, tak zavoláš policiu a nie že ho podvedieš.
Starosta vraví, že s cigáňmi je to takto pri každých voľbách. Celá dedina vie, že sa hlasy kupujú, polícia to "riešila" x krát a nikdy sa na nič neprišlo. Tak super, no... Neviem za čo berú plat, keď niesu schopní dokázať zločin v cigánskej osade, kde majú zvieratá rovnaké IQ ako ostatní obyvatelia.
-
blackieees
Medium Expert
Neviem, preco posuvas moju otazku do moralizujucej roviny. Ja som sa len cisto teoreticky opytal, ako si overia, ze zmanipulovany hlasovaci listok skoncil v urne, kedze tu bolo spomenute, ze pri "vlaciku" su to iste hlasy.
-
vladenko007
VIP
Taký vláčik sa dá dokázať fakt len keď niekoho pristihnú že vypláca peniaze.
Ale napríklad ak dotyčná osoba navštívi vajdu ktorý má pod kontrolou určitú oblasť a zaplatí mu peniaze tak tam je to už ozaj nemožné. Pretože tam už nikto nechodí von z lístkami.
Ale napríklad ak dotyčná osoba navštívi vajdu ktorý má pod kontrolou určitú oblasť a zaplatí mu peniaze tak tam je to už ozaj nemožné. Pretože tam už nikto nechodí von z lístkami.
Nemajú si to ako overiť
Stačí, že trošku upravia hlasovací lístok a už je ich hlas neplatný.
Normálne mi je zle... Vidím jak si Fico kupuje hlasy, som tu, aby som tomu zabránil, ale nemôžem spraviť totálne nič. Mal som ja radšej ostať doma nadávať pred televízorom a čítať konšpirácie v bulvári, lebo na živo je to sila.
-
vladenko007
VIP
No ale to nedáva zmysel. Aká je pravdepodobnosť že napríklad 100 zo 100 rómov sa rozhodne že tie lístky nehodí do urny? Keďže budú mať zaplatené nemajú dôvod. Akože sa rozhodnú vziať peniaze a obabrať ho?
Ďalšia skupinka... Ďalší výlet na "cigu" 
-
blackieees
Medium Expert
Tak jasne, ze romovia, pri vsetkej ucte, nebudu nad tym velmi spekulovat. Ale ostatni nevolici by mu takymto sposobom mohli spravit mensi skrt cez rozpocet. A nemyslim teraz, ze ho financne "zoderu", ale ze mu navodia pocit tej jeho omielanej istoty a nakoniec by tie hlasy nemal. Ale to by sme sa museli bavit v skale desattisicok takto kupenych nevolicov. A v podstate nevolic by aj tak nevolil, kedze by odovzdal neplatny hlas.vladenko007 napísal:No ale to nedáva zmysel. Aká je pravdepodobnosť že napríklad 100 zo 100 rómov sa rozhodne že tie lístky nehodí do urny? Keďže budú mať zaplatené nemajú dôvod. Akože sa rozhodnú vziať peniaze a obabrať ho?
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Toto ma dostalo cas.sk "V troch volebných okrskoch v Jarovniciach od rána chodia voliť aj Rómovia. Uviedli, že ich nikto na voľby nenahováral a rozhodli sa sami. Voliť prišli preto, že by chceli najmä amnestiu pre svojich rodinných príslušníkov a prácu." 
/Waagbistritz69: mne islo hlavne o tuto cast "...že by chceli najmä amnestiu pre svojich rodinných príslušníkov..."
/Waagbistritz69: mne islo hlavne o tuto cast "...že by chceli najmä amnestiu pre svojich rodinných príslušníkov..."
-
Waagbistritz69
King
so? nemyslím, že si za nezamestnanosť môžu sami, aj keď prichujený prez úrad tiež s tým asi nič neurobí
no Kisku natruc asi krúžkovať nebudú, ale aspoň tých neplatných hlasov od nich hádam bude dosti, keďže dobre hovoríš, že im to môže byť už jednovladenko007 napísal:Keďže budú mať zaplatené nemajú dôvod. Akože sa rozhodnú vziať peniaze a obabrať ho?
Tie podvody môžu byť, je to jasné ale že by niekto vedel manipulovať až tak vo veľkom, že znehodnotí státisíce volebných lístkov to si nemyslím. Toto môže zabrať hlavne vtedy, keď je malý rozdiel v podpore kandidátov ako teraz, že je to okolo 50:50 tak tam aj par tisíc hlasov môže niečo ovplyvniť.
To by aj ako vyzeralo, že by bolo 20% neplatných hlasov.
To je ale určite podozrivé, že analfabeti idú voliť vo veľkých skupinách.
To by aj ako vyzeralo, že by bolo 20% neplatných hlasov.
To je ale určite podozrivé, že analfabeti idú voliť vo veľkých skupinách.
Trocha OT, ale potrebujem sa posťažovať, lebo po tomto som dostal chuť odísť zo Slovenska, vzdať sa občianstva a vravieť, že pochádzam z Estónska. Dokázal som sa preniesť cez neschopnosť polície vypátrať evidentné kupovanie hlasov, ale keď im priamo popred auto prejde miestny 17-ročný mafiánsky synáčik minimálne 100km/h uprostred dediny na "svojom" mercedese, tak som skoro dostal porážku. Samozrejme ani sa len netvárili, že ho videli...
@Unkown: Vitaj v realite na Slovensku, kde celý systém je veľký oj*b. Gorily mobilizujú debilov a asociálov a takto sa tu rozhoduje o tom, kto bude vládnuť.
-
vendo
Guru
treba skusat ako clovek vie, kazdy hlas sa pocita
-
Waagbistritz69
King
btw tá náramne vyššia účasť všelikde, to je aj tak skôr počasím ako hocičím iným, imho 
Odvolené 
Btw. Keď som išiel s kamarátom voliť a zo srandy mi povedal že "ok ale budem voliť Fica" a ja mu na to, "ok tak to sa môžeš rovno otočiť", tak nás počula jedná stará teta ktorá išla práve oproti.. Ah... ten pohľad ktorý na mňa hodila bol na nezaplatenie...
Btw. Keď som išiel s kamarátom voliť a zo srandy mi povedal že "ok ale budem voliť Fica" a ja mu na to, "ok tak to sa môžeš rovno otočiť", tak nás počula jedná stará teta ktorá išla práve oproti.. Ah... ten pohľad ktorý na mňa hodila bol na nezaplatenie...