do juna este moze postihat a urcite aj postihajackb napísal:aj tak nebude mat hrante gule na to, aby siel do ahoj a bude otravovat este dva roky. ale na druhu stranu, uz mu jeho gasparko nebude podpisovat zakony a menovat sudcov ako sa jemu a oligarchom zapaci
Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Ale dúfal som že to Kiska dá aspoň na 65+% 
bratislavu dal kiska podobne ako freso v zupnych. 75% vs 25%. Pekne, som rad ze som odtialto 
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak sa teda aj ja vyjadrim k tym volbam, gratulujem kiskovy k zvoleniu Kisku za noveho prezidenta. Cenim si ze hranol priznal porazku po scitani nieco viac ako 50% percent hlasov. Ale co som ako tak i.ocakaval, tak ucast je pri cca 92% percent scitanych hlasov okolo 51 percent. Vela ludi ocakavalo ze ucast bude o hodne vyssia. Takze moj typ v teme o stavkovani bol celkom k veci menej ako 52 percent
i ked sa niektori vyjadrili ze ta ucast bude o hodne vyssia.
//a to sme, to bol riadny fail.
//a to sme, to bol riadny fail.
-
Arkaz
Addict
No ja som s vysledkom spokojny
dobru noc
-
vladenko007
VIP
No zaujímavé. Tuším má Kiska viac hlasov ako ziskal Fico v parlamentných voľbách.
Prezidentské a Parlamentné nemôžeš porovnávať 
Gratulujem Ti k tvojej nadradenosti.Frco napísal:bratislavu dal kiska podobne ako freso v zupnych. 75% vs 25%. Pekne, som rad ze som odtialto
Ešte pár dni bude panovať hurá nálada, potom to upadne. Hlavne, Ficovci sa budú snažiť prísť s mega témou, ktorá VŠETKO toto prekryje a začne práca a príprava, pomaly, ale isto, na ďalšie prezidentské voľby.
-
vladenko007
VIP
Ale áno trochu áno pretože ľudia ktorý volili Fica a bolo to okolo 1100000 do parlamentu nepodporili teraz Fica za prezidenta.skuki napísal:Prezidentské a Parlamentné nemôžeš porovnávať
Sú 2 možnosti. Buď ho jeho voliči chcú vo funkcii premiera, alebo mu klesajú preferencie.
Teraz sme mali 2 kandidátov. Ale politických strán je veľké množstvo. Tí čo volili Fica nemuseli byť voličmi SMERu a opačne.
Wikipedia express: "4. prezident Slovenskej republiky" na http://sk.wikipedia.org/wiki/Andrej_Kiska
SMERu nepochybne klesnú preferencie, otázne je, do akej miery. Ako, ja som sa skôr tešil na to, že Fico vyhrá, SMER sa začne trieštiť a vznikne nejaký nový subjekt na ľavicovom spektre. Síce, k tomuto môže prísť aj v súčasnom stave, pokiaľ by bola táto prehra naozaj klincom do rakvy dominancie SMERu (a hlavne jeho jednoliatosti).skuki napísal:Teraz sme mali 2 kandidátov. Ale politických strán je veľké množstvo. Tí čo volili Fica nemuseli byť voličmi SMERu a opačne.
zacnite setrit, dlhova brzda prichadza.. co mozeme cakat: vyssiu dph, nizsie davky, zrusenie 2 piliera, vyssie danove licenie....kludne si pusite fantaziu na spacir
tento cely hype zachvilku prejde a o Kiskovi budeme počuť najbližšie tak na silvestra ..
este v juni ked bude slubovat
Veľa ľudí je spokojných s výsledkom volieb, lebo ich vyhral Kiska. A najhoršie na tom je, že si myslia, že si vybrali menšie zlo a že bude lepšie a lepšie, ale opak je pravdou...
Prečo?
No odpoveď je jednoduchá... Lebo Fico ostáva vo funkcii premiéra. Keď nad tým tak pouvažujete, tak všetky dôležité rozhodnutia nerobí prezident, ale práve spomínaný premiér. V prípade, že by bol novým prezidentom Fico, tak by bol zvolený aj nový premiér a VTEDY si myslím že by to "menšie zlo" konečne prišlo. Nad tým asi len málokto pri voľbách uvažoval... No čo... Už sa nedá nič robiť, ľudia si zvolili, ľudia majú.
Prečo?
No odpoveď je jednoduchá... Lebo Fico ostáva vo funkcii premiéra. Keď nad tým tak pouvažujete, tak všetky dôležité rozhodnutia nerobí prezident, ale práve spomínaný premiér. V prípade, že by bol novým prezidentom Fico, tak by bol zvolený aj nový premiér a VTEDY si myslím že by to "menšie zlo" konečne prišlo. Nad tým asi len málokto pri voľbách uvažoval... No čo... Už sa nedá nič robiť, ľudia si zvolili, ľudia majú.
AKurát, že nový premiér by bol znova zo smeru a bol by to len nejaký ficov poslušný psík.
Presne. Hierarchia v teame by ostala rovnaka.
-
Traktorista
Guru
presne tak, ficko je proste hlava strany a vsetci jeho ludia sa ho boja a uctievaju ho, takze takto aspon prezident nebude jeho partak (ako bol gaspo) a v niektorych veciach bude moct minimalne stazit fickovi cestu