[felicia] skapina za jazdy

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
elessar
Expert
Expert

[felicia] skapina za jazdy

Príspevok od používateľa elessar »

zdravim,
mam nasledujuci problem: cca 17 rocna felicia, najazdenych 65k km, ma imobilizer, motor tam je LXi
minuly mesiac sa mi stalo, ze po cca dlhej jazde (100km), ked som prichadzal k krizovatke, tak som (logicky) spomaloval a v cca 40km/h rychlosti skapal motor. Nasledne som skusll nastartovat, neslo. Pockal som cca 5-10 minut a nastartovalo. Nasledne to potom vydrzalo tak dalsich 10km a skapalo znova a opat som cakal.
Auto som dal do servisu a vymenil filter, olej (asi nevedel, co ine) a fungovalo tak cca mesiac v poriadku. Vcera sa ale cely scenar opakoval, s tym ze potom mi uz neslo nastartovat ani po pol hodine, musel som cakat tak hodinu. + vcera sa to stalo aj pri cca 70km/h rychlosti. Len dodam, ze mam pocit, ze sa to vzdy stane, ked otacky klesnu pod nejakych 2k.

Auto som dal zase do servisu, ale ktovie co tam spravi.. Osobne som to tipoval na tie filtre alebo imobilizer, ale do aut vidim malicko. Ma niekto tusenie, co by mohlo byt vo veci?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [felicia] skapina za jazdy

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nam toto robila Octavia. Bolo len uvolnene lanko (to napojene na plynovy pedal) a neudrziavalo otacky, takze vzdy ked sli otacky na <1500 tak chciplo.
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: [felicia] skapina za jazdy

Príspevok od používateľa smejo »

Hallov snímač?
Napísať odpoveď