Čus, doteraz používam Logitech MX518, ale kolečko mi začína haprovať, tak sa rozhodujem ktorú si kúpim.
http://mysi.heureka.sk/logitech-g400-ga ... ecifikace/
Rozmýšľam nad touto, pretože je to vylepšená verzia MX518-stky.
Gigabyte GM-Force M7 Thor som vylúčil.
Na inom fórku mi poradili značku A4Tech, konkrétne typy A4Tech Bloody...
Len neviem, ktorá z tých A4Tech bloody je teda fakt najlepšia do tých cca 30-40 €?
Máte niekto nejaké skúsenosti s touto značkou?
//edit celého príspevku
(Herná) myš do cca 40 €
-
Kok
Light Professional
Re: (Herná) myš do cca 40 €
razer deathadder
do cca 40€ a ty mu postneš myš za 60€ ? ešte k tomu dostane synapse 2.0, čo nie je bonus ale trest
kto chce mať ovládač, ktorý MUSÍ byť non-stop online, pretože v opačnom prípade fungovať nebude ? stojí razer za vysokú cenu, keď si pripočítame, že ku všetkému "inteligentnejšiemu" od nich, čo požaduje ovládač dostaneme synapse 2.0 ? v žiadnom prípade 
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak má G400 tú istú konštrukciu ako MX518 tak by som bral tú, ja osobne som mal a4tech, razer... viac verzií ale vždy som sa vrátil ku MX518.
Mám nižší rozpočet, pretože teraz som kupoval PC a monitor. Písal som email manažérovi istého eshopu s tým, či sa ešte nejako dá kúpiť tá G400 a odpísal mi, že v Nitre na sklade majú ešte 1 ks.
Ale teraz keď sa nad tým tak zamyslím, tak mi vôbec netreba nejakú drahšiu myš, pretože nie som nejaký hardcore hráč, už nehrám FPS hry a na Lolko a občasné "Osu!" mi stačí aj lacnejšia. Plus veľmi sa mi hodí keď ušetrím nejaké to euríčko, pretože budem asi potrebovať nové slúchadlá a externý HDD. Osobne mám rád zmeny a po viacerých odporúčaniach začínam čoraz intenzívnejšie uvažovať nad touto:
http://www.alza.sk/a4tech-bloody-v3-hol ... tm#recenze
Je veľmi podobná Razeru DeathAdderu a pri tej cene sa rovná aj drahším myškám. Akurát neviem ako to je presne s tým softvérom, vraj je platený a neviem čím sa presne líši od svojich súrodencov (v5, v7, v8... v4 je vraj len menšia). Vie to niekto stručne vysvetliť? Poprípade ak máte s nimi nejaké skúsenosti, najlepšie s touto tak sa o ne prosím podeľte.
Ale teraz keď sa nad tým tak zamyslím, tak mi vôbec netreba nejakú drahšiu myš, pretože nie som nejaký hardcore hráč, už nehrám FPS hry a na Lolko a občasné "Osu!" mi stačí aj lacnejšia. Plus veľmi sa mi hodí keď ušetrím nejaké to euríčko, pretože budem asi potrebovať nové slúchadlá a externý HDD. Osobne mám rád zmeny a po viacerých odporúčaniach začínam čoraz intenzívnejšie uvažovať nad touto:
http://www.alza.sk/a4tech-bloody-v3-hol ... tm#recenze
Je veľmi podobná Razeru DeathAdderu a pri tej cene sa rovná aj drahším myškám. Akurát neviem ako to je presne s tým softvérom, vraj je platený a neviem čím sa presne líši od svojich súrodencov (v5, v7, v8... v4 je vraj len menšia). Vie to niekto stručne vysvetliť? Poprípade ak máte s nimi nejaké skúsenosti, najlepšie s touto tak sa o ne prosím podeľte.
Ja mam X7 (760H) a som spokojny. Hry sa s nou hraju dobre, dobre sa drzi v ruke je pohodlna a o to ide.
Bracho ma teraz A4tech X5-057D a za tu cenu je to absolutny low-end ale skvele sa drzi v ruke a je taktiez pohodlna...
Zacinam mat A4Tech vcelku rad. Za cenu ktoru stoja ich mysky sa kvaluitou vyrovnaju 2x drahsim.
Bracho ma teraz A4tech X5-057D a za tu cenu je to absolutny low-end ale skvele sa drzi v ruke a je taktiez pohodlna...
Zacinam mat A4Tech vcelku rad. Za cenu ktoru stoja ich mysky sa kvaluitou vyrovnaju 2x drahsim.
78čku (zelenú) som mal a bola na počudovanie pohodlná, dobre sa mi s ňou pracovalo a za tých pár šupiek prečo nie