dneska sa mi to stalo prvý krát. Keď kliknem na ikonu lolka, tak sa vôbec nespustí, nič sa nestane. Iba na pár sekúnd vybehne ten obrázok lolka a potom to zmizne a klient sa nepustí. Skúšal som to otvoriť ako admin, stále nič. LoLko som preinštaloval asi 4x, skusal som ho stiahnut z roznych zrojov, stale nic. Takisto som skusal nejake fixy ktore som nasiel na lol stranke, ale stale nic...
nejake napady?
Skus si prejst PC antivirusom.Moze to byt nejaky virus.
Mne sa nedavno stalo, ze mi zmrzol pocitac, nedal sa spustit windows, tak som musel dat automaticku detekciu chyb. Potom som zistil, ze mi nejde LoLko. Pretoze windows "opravil" nejake subory aj v LOLku. Reinstalacia LoLka to ale vyriesila.
"Len tak" sa ti software neposerie. Bud sa ti dostalo nieco do pocitaca alebo sa ti nieco aktualizovalo, kludne mohlo ist o skrytu aktualizaciu.
Po poslednom patchy sa mi LoLko znovu posralo. "Login" obrazovka bola v podstate len taky cierny ramik. Cize som sa nemohol prihlasit. Vyriesil som to tak, ze som odinstaloval Adope Air a Flash. Nainstaloval ich najnovsie verzie. Potom to uz islo.
super tak predsa len asi si niečo chytil cez prehliadač.
Sám sa občas čudujem aký bordel sa mi snaží dostať do Pc v ďaka dobrej ochrane je to zatiaľ v suchu
Tak držím palce nech ti to ide
kevyn ale hral len, by som sa chcel zlepšiť, tak ma zaujíma aj názor hráčov, ktorý ho hrajú trošku viac
keď som pozeral nejaké tie návody tak mam z nich zmiešane pocity.
ono je docela fakt, že udyra moc hráčov nepickuje.
Hmm ten udyr.
No nwm, skús sa rozhodnúť podľa teamov. Ak vám chýba CC chod Q, každopádne ťa nepriatelia budú neznášať.
No v early game ma oveľa lepší dmg práve R, pretože je to M + AD dmg. V late sa mi zdá zasa Q forma lepšia.
Mňa včera v rankede totálne rozbil Udyr ktorý išiel tigra, prvý item botrk, potom kladivo a tanka - naložil, vydržal + si mu neušiel.
Ja osobne hrám R Udyra, ale idem ho čisto do tanka, žeby som s tým ale bol nejaký úspešný sa nedá povedať.