Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Príspevok od používateľa hrban »

vyššia šanca na drop itemov, itemy sa generujú v podstate random, resp je tam ten ich loot 2.0, ciže náhodný generátor ale na tvoju postavu, samozrejme goldy a xp idú oveľa rýchlejšie na vačšej náročnosti.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Okej diky, to som chcel vediet, ze ked mi na 50lvly padne legendarka,tak ci bude lepsia ak bude dropnuta na normale,alebo na experte
EDIT:
Mam otazku ohladne monka, co je lepsie ist? 1h+1h, alebo 1h+shield? pretoze ked si dam 1h+shield tak sa mi zvysi dmg a nerozumiem preco ked stit ziaden dmg nema,vid screen:
Prílohy
shield.jpg
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

prim pre monka je dexterita a kedze ten stit ju ma tak mu automaticky zvysuje dmg, tak ako pri postupe levelu dostavas max. do primarnej zlozky danej postavy...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Polo-X napísal:prim pre monka je dexterita a kedze ten stit ju ma tak mu automaticky zvysuje dmg, tak ako pri postupe levelu dostavas max. do primarnej zlozky danej postavy...
viem, ze dex je primarna zlozka danej postavy, ale dobre tomu rozumiem?
takze kebyze mam zbran co ma 900dmg a 300dex, a zbran co ma 5dmg a 310dex, tak mi bude ukazovat vacsie dmg so zbranou s vacsou dex? pretoze som skusal pozeraf fora aj na bnete, ale tam sa riesi monk 1h+1h vs 1h+shield vs 2h, ale toto co mna trapi som nikde nenasiel.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a co ta teda trapi?
si pisal ze nevies ci ist 1h + 1h alebo 1h + shield...

ja osobne idem cisto podla inventaru zatial. proste ak sa mi zvysia staty tak to dam na seba. s monkom som dost pouzival 1h + shield, pretoze ten stit mal vacsiu pridanu hodnotu ako offhand ale ked mi dropli dobre 1h legendarky tak som vymenil za 1h + 1h. proste podla situacie.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no neni mi jasne to ze stit ktory mi pridava menej dexterity, tak mi prida lepsie dmg ako zbran co ma sama dmg a este viac dexterity ako stit
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

nejaky expert na demon huntera ?
Potreboval by som radu ohladne statov a skillov na co focusovat a co zmenit na equipe

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xH4w ... o/34859126
PS: na webe nie su enchanty ale v hre to ukazuje presne

Som akurat v praci tak sa mi nechce pozerat battle.net fora a hladat tam tak keby si niekto nasiel cas alebo vedel presne vo co go tak napiste :D thenks
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Croven:
treba si o tom nieco nastudovat, ked mas dve jednorucky tak sa damage pocita trochu inak ked mas jednu, neviem presne ako to funguje, proste to tak je a nestaram sa :)
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aacid napísal:Croven:
treba si o tom nieco nastudovat, ked mas dve jednorucky tak sa damage pocita trochu inak ked mas jednu, neviem presne ako to funguje, proste to tak je a nestaram sa :)
jasne, som sa v hre spytal a tam mi bolo povedane,ze ked mas 1h+1h tak kazdy druhy hit ide z off handy,takze preto mam lepsi dmg,lebo vsetky hity idu z main handy
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hawk bohuzial od datadisku som DH vobec nesiel a ani ho moc nevidat v party, neviem ci nejako vyrazne obmenili tuto postavu, ale je to mozne

u mna momentalne prim ma wizard ktorych je teraz strasne vela, samozrejme crusader ale este ho nemam na lvl 70 ale zatial niekde na 45 a dalej barbar, no tiez este nemam lvl 70...

WD som mal najlepsiu postavu, no dochadzali mu sily a tak som ho zatial nechal na neskor, uvidime co mi popada aby som mohol s nim ist aspon na torment

croven tak ako pises jedna henda ti dava hit + dex zo stitu takze sa to zvysuje, s tym ze stit blokuje utok, dve handy su podla toho co pises, zalezi na tom aj aka je tam attack speed, pretoze niekedy to ovplyvni velmi vela

co sa tyka zbrane tak zbran s vacsim dmg ti bude ukazovat vzdy vacsie dmg to je jasne ked sa bavime o pomere 900 k 5, dexterita ti udava len tusim nejake 3 body do dmg pricom 1 dmg sa nasobi nejakym vzorcom na ktorom zalezi viac atributov, treba si u zbrani vsimat hlavny dmg, dmg per sec, a dodatkovy dmg ak nejaky ma, ak ma hlavny atribut k tvojej postave zakonite sa dmg zvysuje ale to by ti malo byt u diabla ked ho hras aspon chvilu uplne jasne, tvoje porovnanie moze nastat vo chvily keby napr zbran s 900dmg a 300 dex mala attack speed napr za 1.20 sec a zbran s 880dmg a 310 dex mala attack speed za napr 0.80 tak vo vysledku by mohla mat vacsi dmg celkovo

teraz je to cele nove v dd a treba si zvyknut na prepocitavanie ako napr healing, mas zbran ktora ma okrem vitality aj life per hit alebo reg 100 life per sec

padne ti zbran co ma napr 100 vitality a reg 100 life per sec a padne ti zbran co ma napr len 150 vitality, je jasne ze ti pridava viac zivota, no neregeneruje a podla statistik by si mal healing v minusovom stave prave pre nulovu obnovu zivota za sekundu

to ktora zbran je pre teba lepsia zalezi aj na postave a ostatnych informaciach, ak napriklad hras monka tak je jasne ze on potrebuje steal life, life per hit, per second atd atd pretoze je kontaktny hrac ktory dostava vela dmg a potrebuje sa dohylovat, napr pre wiz uz to tak potrebne nie je a dolezitejsie staty by boli dmg a toughnes

to si ale musis popozerat sam v com vsetkom to tvojej postave vyhovuje, daj si detail v inventory a sleduj tam tie statistiky, nato tam su aby si si vedel porovnat co je pre teba lepsie
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Aku dmg ukazuje ked sa pozriem do niekoho profilu? Unbuffed? Videl som dh s 750k a v chate pisal ze ma 1.1m a daval si to dost brutalne na T1.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

unbuffed
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

aku mate dmg? ja sa s wizom dostnem max na 600k
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

este len jazdim postavy na lvl 70 takze moje dmg zatial je brutalne nizke a nevladze ani torment 1 v 5tom akte

wiz niekde okolo 250k dmg lvl 70
crus niekde okolo 190k dmg lvl 70
barb okolo 190k dmg ale ten je lvl 61
wd, dh, monk som zatial v datadisku nehral takze vsetko lvl 60

este som ich kompletne ani neprezliekol a tak vacsina postav ma stale gear zo stareho diabla coz je v dd neucinne
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Wishmaster napísal:Tak ja som zacinal na T1 - tamsom to vytiahol asi na 63.lvl, ale potom somzacal postupne kapat.. som znizil na master - 65.lvl. Opakovalo sa to, co na T1, tak som dal expert. Tam to bolo uz hratelne po Adriu, kde som ju musel sundat na Hard :D Darmo, male dps je mape dps.. Mam nejak 240k dps.

Ale tak co uz, no .. Ked na to nemam, ta na to nemam.. Neposkladam sa da horadricku kocku.. :D It`s just a game.. :))

btw nechcel som to vyťahovať, ale ja som začínal datadisk mága na T2 iba so 60k DPS a bolo to hrateľné bez kapaní... to mi nehovorte, že s 240K si nedal rady, to čo len tam stojíš a sekáš ?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hrban monstra leveluju s tebou, cize ak si zacal hrat T2 s postavou 60 a 60k dmg imho to bolo velmi tazke, ale hratelne

wishmaster to naozaj neviem co si robil ked moj barbar ma teraz 190k dmg a adriu davam ako malinu, bez toho aby som musel pouzit healing, a to som ju teraz dal dole na hard na lvl 66 v adventure mode
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Neva, uz je to v pohodke .. teraz mam hunterku na nejakych 480k a lačes :) aj tak hravam maximalne len t1 - na expy to bohate staci..

Aj ked sa snazim zbierat este kus viac, ze potom nebudem brzdou pri speed kill achievementoch :)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja prave idem 4tu postavu na lvl 70 a to dh, 61 level a dmg 230k coz je u tychto postav nic nezvycajne, maju vysoke dmg pri dobrom nastaveni skillov no po dlhom case co som ho zapol kedze som hral barb, wiz a wd tak mi uz tak nesedi... uvidime ako sa to rozbehne

treba ale vyuzit vikend 50% expov plus...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ved paragony niesu zajace.. nikam neutecu :)))
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to nie ale preco to nevyuzit ked mam 12ku v praci a expi sa rychlejsie...
Napísať odpoveď