Nič v zlom, ale najprv sa nauč hrať aspoň jednú mapu poriadne a potom prejdi na iné, len čakáš na nové mapy, zbrane atdˇ ale hrať poriadne aby si hral to nie, len vždy niečo nové ... ty to hráš len asi kvôli grafike ( nič v zlom )hezo napísal:
aha, nevedel som, že nakoneic odložili vtedy aj xone verziu ...
//teraz pozeram, že to je naplanovane znova na utorok. mohli to dat na vikend, škoda
Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Myslím, že to čo hrám a ako to hrám, je čisto iba moja vec 
Šak hej hej, ale ty nehráš len objavuješ, vlastne mi je to fuk, neviem nač to sem píšem asi preto že takto hrať je divné
Naval Strike je vonku uz aj pre PC premium memberov 
aha, essolegend, a ja že aky trollBF4-MC napísal:Šak hej hej, ale ty nehráš len objavuješ, vlastne mi je to fuk, neviem nač to sem píšem asi preto že takto hrať je divné
A co je divne natom zahrat ked je chut a nebrat to vsetko tak vazne ... lol
nie je to troll, ale idiot, nic si z toho nerob 
Carrier Assault je epic
Carrier Assault je epic
inak, hrali ste v Naval Strike Lost Islands ? Zdá sa mi to alebo je tá mapa brutal jasná ? (farebne).
Mne sa hlavne zdá že mi to viac "seká" ako oproti iným mapám. Skôr ide to tak viac tahano.
Niektore segmenty su hrozne svetle, hlavne Carrier Assault na Operation Mortar, tam je v tej lietadlovej lodi taka jasna pasaz, vsetko vyzera tak strasne umelo nasvietene, a je tam taky chromovy pocit farebny.. Neviem odkial sa tam zobralo to svetlo.
Stale lepsie ako morske vlny v engine room 
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Zdravim prosim vas mam problem v jedenj misii konkretne tu...
Neda sa mi skocit na rebrik davam space sprint a stale spadnem dole a som mrtvy...Neviete mi s tym pomoct???Dakujem
Neda sa mi skocit na rebrik davam space sprint a stale spadnem dole a som mrtvy...Neviete mi s tym pomoct???Dakujem
Skús stlačiť pri rebríku [F]. Nepamätám si presne ako som to spravil ale já som padal tam kde sa mala odpáliť tá C4 
Čaute neviete prečo keď hrám Multiplayer, tak tú minimapu vľavo dole niekedy mám a inokedy zase nie? V nastaveniach som našiel "toggle minimap", ale to mi zobrazí veľkú mapu na celú obrazovku.
záleží to od nastavenia servera, každý server si vie prispôsobiť nejaké tie možnosti ako napr. v COD hardcore mod kde nemáš mieritko ani minimapu.
-
Kok
Light Professional
ano aj v bf mas hc mod, hud a mapa ide prec + nejake veci
Aha, no aj som si to myslel, ale pre istotu som sa spytal. A rozdiel medzi Official a Ranked?
-
Kok
Light Professional
pre teba ziadny, hras a statistiky sa ti zapisuju a nezalezi na akom type hras.. rozdiel je myslim ze official servery su nejak sponzorovane, ale nejak som to neskumal
Keď chcem hrať BF 4 multiplayer cez PS 4, tak to musím mať zakúpené na tom PS 4 to plusko ? O.o
Ano.
na hranie Metra, alebo Caspian Border v MP staci zakladna hra, alebo je potrebne Premium?