Problem po rozchode poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem po rozchode poradte

Príspevok od používateľa Unkown »

Ber to z lepšej stránky, hnev zvládneš ľahšie ako smútok.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Vilcek napísal:no situacia sa trochu zmenila prave som dostal spravu ze ma podviedla, od frajera jej kamosky. s nim jedinym sa stretavam a sme fajn partia... hm mam chut jej napisat ze nech mi vrati vsetky darceky co som jej dal... aj ked to je asi hooodne detske... len ma to sere veci v hodnote 300 eur
A čo by si s tými darčekmi robil? Nerieš, vyser sa na ňu, vymaž ju zo života. Aj s jej mamou ukonči kontakt (ak ju chceš ešte ztrollovať tak jej môžeš povedať o tej nevere :D ), nemusí ti ju niekto pripomínať.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

To čo je za sprostosť si zobrať naspäť darčeky ? Keby odo mňa ich pýtala frajerka naspäť, tak by som ich jej nevrátil... Je to celé trápne - pripomenulo mi to moju kamarátku s ktorou sa rozišiel frajer a ešte asi 2 mesiace ju otravoval, že nech mu vráti peniaze za benzín čo chodil za ňou :D Jej matke môžeš povedať, že si vychovali peknú štetku a papa
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Vilcek napísal:jasne snazim sa to tak brat... :) je sranda to ze clovek ma 33 je celkom uspesny v prac sfere aj spolocenskej, cestuje atd, snazi sa venovat zenskej aj vztahu a dopadne to tak ako som spominal :))), potom si uz poviem ze ked mam 33 kua tak kedy najdem tu normalnu zensku :)
Este len tak pre povzbudenie, podla tvojho popisu, ako casto si pre nu hocake drobnosti robil (darceky, kvety, etc.), robil si pre nu prilis moc... z vlastnej skusenosti ti mozem garantovat, ze zena, ktora bude ta prava a bude ta lubit nebude od teba pozadovat vobec nic, len tvoju lasku, respekt, uprimnost a bude ta mat 100x radsej ano ktorakolvek ina, ktorej si aj modre z neba zniesol. Je to tazke pochopit, ale laska sa neda vynutit, neda sa kupit, neziskas ju darcekmi, spolocenskym postavenim ani gestami... Zenske, ktore maju vysnivanych svojich princov nestoja za nic, nie su schopne vnimat realitu taku aka je a vsetko co urobis vyhodnocuju v porovnani so svojim idealom. A na darceky sa vykasli, ajtak najcennejsi je cas ktory si s nou stratil, ten ti ajtak nikto nevrati, aj ked v tomto pripade polroka nie je az tak vela, peniaze ktore si do nej vrazil si podla mna uz aj zarobil naspat, takze to ta naozaj trapit nemusi...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Ako tak čítam, čo píšeš, úplne mi to pripomína moju ex. Mimochodom tiež sa narodila v júni, tiež sme boli spolu asi pól roka a tiež sa správala ako decko. Akoby som čítal o svojej ex.

A skúšali sme to ešte aj druhýkrát, aj tretí, lebo ja som ju stále chcel. Až kým som si neuvedomil aký som bol debil. Takejto žene sa vyhýbaj. Moja ex bola tiež veľmi rada doma a občas bol jej dôvod, prečo nejdeme spolu von, že chce byť doma, sama, čítať si knihu, byť s mamkou a podobne. Má 24. Správala sa často naozaj ako decko a ani po tom pólroku nevedela čo chce a čo ku mne cíti. A nechcela sa nijak meniť, prispôsobovať sa .. proste som taká aká som a buď sa ti to páči alebo mi daj pokoj. Presne takýto prístup mala k väčšine vecí. Kámo, takýmto babám sa vyhýbaj, nečaká ťa s nimi nič dobré, len trápenie. Najskôr si musia samy uvedomiť aké sú a možno potom sa niečo zmení. Ale myslím si, že by to bolo ako čakanie na Godota (nekonečné čakanie).

Zabudni na ňu. Odkedy som si moju ex zmazal odvšadiaľ, zo života, odvtedy sa cítim oveľa lepšie a nechápem ako som to nemohol vidieť, aká ona bola a ako som ju mohol stále chcieť aj po rozchode.

P.S.: to, že chceli aj jej rodičia aby ste boli znova spolu je len zlé. Z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že to dotyčnú len viac naštve, keď ju s tým rodičia otravujú a odnesieš si to len ty.
Vilcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vilcek »

ja si vsetky tieto veci uvedomujem... len vies ako je to u chlapa... ego ta nepusti :) a sere ta to ze to nevyslo...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zober si, ake rozne kombinacie povahovych vlastnosti po svete chodia? A skus sa zamysliet nad tym, aka je sanca, ze zrovna stretnes cloveka, ktory bude mat pre teba idealne povahove vlasnosti. Mala. Niekomu sa ho podari najst skor, niekomu neskor a niekomu vobec. Tak hlavu hore a pusti sa do dalsieho hladania. A na tu pi*u zabudni.
Vilcek
Amateur
Amateur

no dakujem za rady pani,,, situacia sa trochu zmenila... holka je uz spat v praci a tym ze sme v jednej budove uz sme sa stretli 2 krat co neni nic prijemne...
tak som jej napisal ze myslim ze by sme sa nemali obchadzat a aspon sa normalne zdravit ako dospely ludia ale ze kedze sa budeme asi casto vidavat mali by sme si to vydiskutovat... jej odpoved bola ze nema chut so mnou sa rozpravat a ani zatial nijako komunikovat...

najhorsie je ze ako som ju zbadal stale mam k nej silne city.. neviem co s tym... najradsej by som ju chcel ziskat spat aj ked viem ze neni to idealny clovek ale proste pre mna je osudova... co by ste robili v mojej situacii? aku strategiu zvolili aby zacala s Vami komunikovat a mozno neskor obonovli ten vztach?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Obnoviť vzťah v akom zmysle? Veď si spomínal, že ťa podviedla.

Ak nechce komunikovať, veľa s tým neurobíš. Aspoň ju vždy pozdrav, nech vidí, že ty si nad vecou a ona je tá nevychovaná, čo ani pozdraviť nevie.

Existuje vôbec niečo také ako osudová láska? Nie skôr posadnutosť?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Čo by som ti odporučil? Tresnúť s hlavou aspoň zo 5 krát do steny a spamätať sa konečne. Prestať sa zaujímať o človeka, ktorý ti nedokáže ani odzdraviť a začať si konečne vážiť sám seba. Vážne, ešte musíš asi zopárkrát padnúť na hubu aby si sa konečne poučil, že mať priateľku nie je ten najhlavnejší zmysel života a dôvod pre takéto správanie sa a trápenie seba samého. Zdvihni sa teraz od stola, bež sa prejsť niekam (tuna v BA je teraz krásne) a vyvetraj hlavu. Medzitým sa pokochaj pohľadom na okoloidúce, aby si pochopil, že "pro jedno kvíti slunce nesvíti"...
Vilcek
Amateur
Amateur

lahko hovori ako tazsie kona... nie nieje to posadnutost... skor ta osudova laska
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

Nechápem ako môžeš stále tvrdiť, že je to osudová láska. Obaja chcete niečo iné, podviedla Ťa, nechce s Tebou komunikovať ..nie sú toto dôvody prečo nie je tou "osudovou"? Vraví sa, že ak Ti láska utečie a vráti sa, tak je to tá práva a vždy bola Tvoja. No ak odíde a už sa nevráti, tak Tvoja ani nikdy nebola a myslím, že toto by sa dalo krásne aplikovať na Tvoj prípad. Pohni sa ďalej chlape, budeš sa mať lepšie, čaká na Teba veľa krajšieho, len tomu treba otvoriť dvere..
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

byt na tvojom mieste tak som stastny.. tiez zazivam teraz rozchod, a ver mi, nie je to o nic jednoduchsie, ked vies ze ta druha osoba sa s tebou nechcela rozist v zlom, ked sa ti este ozyva, ze jej chybaju spolocne rozhovory, ked vies ze stale jej na tebe zalezi.. ale rozisla sa s tebou aj tak, lebo... to je uz iny pribeh.

laskavo vyuzi ten dar co ti dava, ze ta ignoruje, nechce ta riesit.. je to ten najlepsi sposob ako sa na nu nasrat a dat jej pokoj.. mohlo to byt ovela horsie... ja osobne sa citim jak v juhoamerickej telenovele :lol: citovy gulas...
Vilcek
Amateur
Amateur

sharky-no napísal:byt na tvojom mieste tak som stastny.. tiez zazivam teraz rozchod, a ver mi, nie je to o nic jednoduchsie, ked vies ze ta druha osoba sa s tebou nechcela rozist v zlom, ked sa ti este ozyva, ze jej chybaju spolocne rozhovory, ked vies ze stale jej na tebe zalezi.. ale rozisla sa s tebou aj tak, lebo... to je uz iny pribeh.

laskavo vyuzi ten dar co ti dava, ze ta ignoruje, nechce ta riesit.. je to ten najlepsi sposob ako sa na nu nasrat a dat jej pokoj.. mohlo to byt ovela horsie... ja osobne sa citim jak v juhoamerickej telenovele :lol: citovy gulas...

no tak aj ja :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Jenom dvě slová "Nalej se"
Vilcek
Amateur
Amateur

bucuresti napísal:Jenom dvě slová "Nalej se"
tak to ne... dik ... alkohol taketo veci neriesi
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

alkohol sice nie je odpoved ale aspon na chvilu zabudnes na otazku

myslim, ze tu najdes temy kde su komplexne postupy ako sa dostat z rozchodu... aspon teda po citovej stranke

a k tej osudovej laske - viem aky je to pocit - skus si odpovedat na otazku "Co sa stane ked s nou cely zivot nebudem?"
Vilcek
Amateur
Amateur

javatar napísal:alkohol sice nie je odpoved ale aspon na chvilu zabudnes na otazku

myslim, ze tu najdes temy kde su komplexne postupy ako sa dostat z rozchodu... aspon teda po citovej stranke

a k tej osudovej laske - viem aky je to pocit - skus si odpovedat na otazku "Co sa stane ked s nou cely zivot nebudem?"
hladal som tie postupy tu no neviem to najst... no jasne ze po case clovek zabudne trochu atd najde niekoho ineho atd... ale stale tam bude to ze hm ta bola ta co za to stala myslim to teraz v dobrom (neriesim jej spravanie) a jej nevera nakoniec bol hoax len sa niekto snazil mi to ulahcit
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nuz je to mozne ze stala za to ale uz nestoji o teba

lipnut na nej je to najhorsie co mozes spravit... ci uz vo vztahu alebo po nom

temy mas tu: http://www.hojko.com/po-rozchodove-obdobie-t175415.html a http://www.hojko.com/zabudli-ste-niekedy-t179441.html
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Vilcek napísal:lahko hovori ako tazsie kona... nie nieje to posadnutost... skor ta osudova laska
skor osudova chyba... a skus to takto aj brat... v zaciatkoch temy si vyzeral celkom vyrovnany, ale to asi preto, ze si nevedel, ze ta podviedla a teda si dufal, ze ta lubi a ze jej proste chvilkovo preplo, tak s tebou uz nechcela byt... Ale dnes vies, ze ta nelubila, len ti to asi nevedela povedat a namiesto toho ta vodila za nos a este k tomu podvadzala. Nekontaktuj ju, nezdrav sa s nou, nepis jej spravy, daj jej pokoj, lebo si mozes urobit este problemy, ktore ti vobec netreba... Tvarit sa nad vecou tebe nijak nepomoze, jej to bude 3, pre teba je podstatne snazit sa vygumovat city k nej, aj ked teraz to mas o to tazsie, ze ju denne stretavas. Musis niecim vyplnit tu prazdnotu a obvykle konecnym riesenim je nova znamost... zacat budovat nieco nove, vtedy vyplnis tu medzeru, kedy si myslel na nu a zbytocne sa trapil a namiesto toho sa budes zaoberat niecim novym. Ver mi, ze takto si len nicis zivot, stracas cas a v konecnom dosledku ta to nikam neposunie, lebo ziadna zenska si nezacne vztah s niekym, kto sa nevie vnutorne zmontovat dokopy po polrocnom vztahu. Rozpadaju sa ovela dlhsie a vaznejsie vztahy ci dokonca manzelstva tak bud chlap a nie citlivka. City setri a prejavuj len zene, ktora o to bude uprimne stat a nebudes jej lahostajny... Ved si jej nijako neublizil, myslis, zeby ona bola niekedy k tebe takato tolerantna, ze napriek nevere by ta lubila a chcela byt s tebou... mysli na buducnost, vies si s takou osobou predstavit napr. rodinu?
Napísať odpoveď