Už som tu zakladal tému s problémom s BSOD. Včera mi prišiel po 3. reklamácii komp (vtedy stále BSOD) a bolo to OK, dnes zase BSOD. Tento BSOD ani nezmizol, nereštartoval sa mi sám komp, musel som dať tvrdý rr. Vie niekto čím to môže byť?
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2014, 14:51)
Predajca mi vraj vymenil všetky komponenty, najnovšie aj zdroj a DVD mechaniku a nahodil nové verzie driverov, lebo si myslel že to spôsobuje to. Ale stále BSOD... Dnes len zatím teda raz. Neviete čím to môže už byť?
BSOD na tretí krát reklamovanom PC
BSOD na tretí krát reklamovanom PC
- Prílohy
-
- 040214-16395-01.rar
- (24.13 KiB) 21 stiahnutí
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: BSOD na tretí krát reklamovanom PC
vsak a ty si ho preco neotestujes?ako prve ramky,potom disk v linuxe a tak dalej,teploty sleduj
Všetky pôvodné komponenty boli v poriadku, ale niečo spôsobovalo BSOD. Predajca ich pre istotu vymenil za všetky funkčné, ale zase potom BSOD. Potom zase vymenil a zase BSOD. Teraz sú zase všetky vymenené za nové funkčné ale stále BSOD. Nemôže byť tá bedňa (skrinka) nejaká prekliata? 
-
typek61
Darca
otestuj a uvidis.nemam magicku gulu 
-
hojko
Site Admin
V tomto minidumpe mas error pri DirectX, cize grafika alebo samotne ovladace + DirectX. S tymto problemom si zalozil uz tretiu temu. Este raz zalozis nieco podobne, dam ti ban.