Povedzme, že sa udobríte, dáte sa znova dokopy... A potom čo? Ona ťa podviedla a ty si jej povedzme odpustil. To znamená, že má nad tebou totálnu moc, čiže by to už v žiadnom prípade nemohol byť vyvážený vzťah.
Aj keby sa toto celé nejakým zázrakom stalo, stojí ti to zato?
Najkrajší pocit, ktorý som zažil so svojou ex bol keď sa ku mne chcela vrátiť a ja som ju s obrovským úsmevom na tvári poslal do.... Ak sa na teba raz vykašle, zabudni na ňu. Prípadne sa môžeš tešiť na to, čo som napísal vyššie.
Problem po rozchode poradte
Re: Problem po rozchode poradte
ohladom tych tem ako zabudnut a pod... strucne len tolko, ze nejake zabudanie je utopia, to by ti museli vygumovat hlavu... casom mozno pochopis, ze zle skusenosti nie su dovodom na to, aby sme vymazali pekne spomienky, ale aby sme sa z toho zleho poucili a aby nas to posilnilo. Spomienky ostanu, rany sa zahoja, chce to len cas a volu ist dalej.
Tak to podvadzanie bola zevraj hlupost.. neviem preco mi to ten chalan napisal ale ze to nieje pravda. Mne sa to tiez nezdalo. Zavolal som mu dali sme pivo a tam som ho trochu pritlacil slovne k muru ze to ma byt a ze to s frajerkou vymysleli aby som sa na nu nahneval ze lebo vidia ze sa trapim. Ze nech to len jej pre boha nehovorim. Tak som im povedal ze to je dost decke ze nech taketo p***viny nerobia.
Radsej som teraz isiel do nemecka na sluzobku aj ked som tu uplne sam ale lepsie ako byt sam v BA a v praci sa s nou stretavat. Uvedmoil som si ze preco vlastne sa tak trapim. Su to dve veci.
1. je ze ako 33 rocnemu mi nevysiel vztach s clovekom ktoreho som naozaj lubil
2. Ocitol som sa v BA dost sam. Sice tu zijem uz skoro 6 rokov, mam tu par znamych ale nie realnych priatelov. tych mam rozcestovanych po celom svete.
No s ex som sa par krat stretol vo firme a sme sa aj rozpravali. Povedala ze vie ze sa necitim dobre a ze ju to mrzi a chcela by aby sme normalne komunikovali. Ja som jej povedal ze budem len rad a ale tiez som jej povedal to ze sa citim sam. Tiez som jej povedal ze ma to mrzi ako to dopadlo a ze stale k nej mam velmi silne city. Nikdy som tieto pocity nemal pretoze som zil cely cas v ba s ex priatelkou a potom som mal tento vztach. Niekedy ma napadaju rozne myslienky ze ci vlastne zivot ktory mam ma zmysel atd. Clovek potom sedi po veceroch doma ked pride z prechadzky v meste alebo fitka a lahne nanho depresia. Priznam sa a nehanbim sa za to ze niekedy proste sa rozplacem ako male decko.
Radsej som teraz isiel do nemecka na sluzobku aj ked som tu uplne sam ale lepsie ako byt sam v BA a v praci sa s nou stretavat. Uvedmoil som si ze preco vlastne sa tak trapim. Su to dve veci.
1. je ze ako 33 rocnemu mi nevysiel vztach s clovekom ktoreho som naozaj lubil
2. Ocitol som sa v BA dost sam. Sice tu zijem uz skoro 6 rokov, mam tu par znamych ale nie realnych priatelov. tych mam rozcestovanych po celom svete.
No s ex som sa par krat stretol vo firme a sme sa aj rozpravali. Povedala ze vie ze sa necitim dobre a ze ju to mrzi a chcela by aby sme normalne komunikovali. Ja som jej povedal ze budem len rad a ale tiez som jej povedal to ze sa citim sam. Tiez som jej povedal ze ma to mrzi ako to dopadlo a ze stale k nej mam velmi silne city. Nikdy som tieto pocity nemal pretoze som zil cely cas v ba s ex priatelkou a potom som mal tento vztach. Niekedy ma napadaju rozne myslienky ze ci vlastne zivot ktory mam ma zmysel atd. Clovek potom sedi po veceroch doma ked pride z prechadzky v meste alebo fitka a lahne nanho depresia. Priznam sa a nehanbim sa za to ze niekedy proste sa rozplacem ako male decko.
-
javatar
Hardcore addict
len sa odcitujem
proste sa teraz isty cas budes citit blbo - neunikaj pred tym ale ani to neziv, svet sa preto nezruti a ani ty
k svojmu stastiu ju nepotrebujes (a vlastne ani nikoho ineho)...
a utapat sa v sebalutosti (lebo ty po places kvoli sebe nie kvoli nej) tiez velmi nepomahajavatar napísal:...lipnut na nej je to najhorsie co mozes spravit... ci uz vo vztahu alebo po nom...
proste sa teraz isty cas budes citit blbo - neunikaj pred tym ale ani to neziv, svet sa preto nezruti a ani ty
k svojmu stastiu ju nepotrebujes (a vlastne ani nikoho ineho)...
Tak tak, Javatar ti dobre radí.
Neboj sa, bude aj horšie.
Vždy mi pomohla hudba, chlast, kamoši a nejaká činnosť v poradí aké len chceš. Choď von, rob niečo, čokoľvek, natankuj auto a choď sa celý deň voziť. Hlavne neseď na riti a neľutuj sa.
Vždy mi pomohla hudba, chlast, kamoši a nejaká činnosť v poradí aké len chceš. Choď von, rob niečo, čokoľvek, natankuj auto a choď sa celý deň voziť. Hlavne neseď na riti a neľutuj sa.
Ad1: Pisal si, ze ten vztah trval polroka... Kolko myslis ze sa oplati truchlit za niecim, co trvalo relativne tak kratko? Tiez polroka, rok, 2? Je lepsie sa rozist po polroku, ako po 10tich, co je dnes uz skor bezne ako rarita, ze ovela vaznejsie vztahy sa jednoducho rozpadaju.
Ad2: Mas nejakych kolegov? Vramci utuzovania firemnej kultury a timoveho ducha by ste sa mohli obcas chodit spolu zabavat. Nevies kolko slobodnych bab tam vonku caka, staci si vybrat tu spravnu... Dalej existuju socialne siete, ked uz nenajdes spriaznenu dusu niekde pri bare...
Presne ako ti tu vacsina radi, treba hladat sposoby, motivovat seba sameho, nie sa lutovat to ta nikam neposunie
Ad2: Mas nejakych kolegov? Vramci utuzovania firemnej kultury a timoveho ducha by ste sa mohli obcas chodit spolu zabavat. Nevies kolko slobodnych bab tam vonku caka, staci si vybrat tu spravnu... Dalej existuju socialne siete, ked uz nenajdes spriaznenu dusu niekde pri bare...
Presne ako ti tu vacsina radi, treba hladat sposoby, motivovat seba sameho, nie sa lutovat to ta nikam neposunie