potrebujem poradiť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

potrebujem poradiť

Príspevok od používateľa damiamarl »

Zdravím,
už dlhšie chodievam s kamarátom vonku a vždy zvyknem zavolať jedno dievča s nami a každú sobotu sa ideme najesť. Prednedávnom som k nej nič viac ako také priemerné, ale úprimné kamarátstvo necítl, no zmenilo sa to. Teraz mám možnosť, že túto Sobotu pôjdeme opäť na náš výjazd, no s tým rozdielom, že kamarat si všimol, že k nej cítim niečo viac než obvykle a navrhol, nech ideme ako vždy a on dá na poslednú chvílu vedieť že nepôjde. Takto by mi vznikla prvý krát možnosť, kde by sme boli spolu sami a mohol by som na ňu akokoľvek zapôsobiť.

No problém je ten, že nemám povesť extroverta a skutočne sa dosť líšim od mojich rovesníkov. Nesprávam sa ako pubertiak, nenadavam atd. No na druhej strane je so mnou vždy sranda, až kým ma nechytia moje úzkostné stavy SF.

Vzhľadom na to, že táto kamarátka sa práve zobúdza "zo zimného spánku bez mužov" vyhodnotil som to tak, že ak nezačnem konať čo najskôr, bude neskoro.

Pomôžte ako túto naplánovanú akciu spolu s ňou zvládnuť, aby som ju nespackal a odniesol si (vyťažil) z nej čo najviac :smt017
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: potrebujem poradiť

Príspevok od používateľa bashnator »

Nic nespackas neboj, kazdy mame iste pochybnosti, ze co ak, je to normalne, kasli nato, bud sam sebou, uzivajte si vzajomnu spolocnost a uvidis jak to dobre dopadne :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

si si vedomí svojích slabín aj silných stránok. To je dobre. Vieš na čom stavať a čo dať do ústrania. Určite nič neplánuj, lebo to prekukne že je to pripravené. Ak je to obed v trojici, a jeden nečakane zruší účasť, tak to musí v takom duchu aj ostať aby tomu uverila
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

A navyše, ak to doteraz dobre fungovala, tak nič také sa nemôže stať. Každý máme aj lepšie aj horšie stránky, taktiež dni a nálady. Ale nevidím dôvod na to, aby sa to teraz nejako totálne sprúserovalo. :)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

diky za odpovede

audiotrack: to s tým plánom som taktiež vyhodnotil ako super nápad a jediný reálny vzhľadom na tie moje slabé stránky, kde môžeme byť obaja sami, pretože spoločnosť ďalších známych by mi všetko úsilie pochovalo..
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Byt sam sebou..ak ju očaríš tym kym si a na nic sa nehras, mas vyhraté. :-)
Urcite to bude chciet este viac stretnuti, spolocne stravenych chvil, ak to bolo zatial v takej kamaratskej rovine. Ako si sam povedal,to co si k nej zacal citit sa prebudilo neskor, a mozno ona to tak este neciti..treba zistit, podla spravania, podla naznakov. :-)
Drzim palce.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

to suhlasim. Náznaky dáva dosť jasné, no ja v takých situáciách zmätkujem a potom si viete predstaviť, ako sa ona cíti. Nechcem jej svoje správanie ospravedlňovať, kedže všetci dobre vieme, že muž vo, alebo v začínajúcom sa vzťahu, musí mať aspoň to zdravé sebavedomie ktoré ja nedokážem preukázať
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ako dava tie naznaky???
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Situacia v ktorej nemas co stratit. Ak sa s nou nebudes citit prijemne, tak nema ani zmysel zacinat nejaky vztah.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

neviem či skutočne nič nestratím.
No jedno je isté, čokoľvek spravím, bude môj osobný úspech bez ohľadu na výsledok. Vzhľadom na to, že následky mojích neúspechov v tejto veci vznikli kvôli neschopnosti preukázania akéhokoľvek jasnejšieho náznaku, teda nikdy som nebol schopný premeniť pocit, alebo domnienku nejakej ženy na fakt (jasný dôkaz). Vždy to zostalo len pri tom, že druhá strana si myslela, že som jej dobrý kamarát alebo si myslela, že by som ju chcel, ale z domnienky sa ťažko robia uzávery..
Tak snáď s božou pomocou ... : D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Teraz idem reagovat všeobecne lebo mi to nedá.
V tomto retardovanom Bananistane zvaným Slovensko, by mali zaviesť to, aby na školách učili toto:
- ako sa má chovat chlap k zene, žena k chlapovi, ako sa nadväzuju vztahy,ako si udrziavat vztahy, ako vychovávať deti a pod...
Potom tu tak aj vyzerá, že chlap ani nevie ako oslovit babu ako a čím si ju získať,lebo ho to nikto nenaučil. Tu aj človek napíše pár typov čo može chlap urobiť a dotyčný hovno preto urobí a potom za pol roka tu zase vyplakáva ako ho stále nikto nechce. Uz mi to leze na nervy. Kur*afix ked niečo chcem, treba spraviť ešte niečo naviac ,vždy je čo naprávať a vylepšovať. Viem ze tlačenie na pílu tiez nie je správne ale trochu iného ako len kamarátskeho zaujmu treba ukazat. Ked to chlap zene neukaze, tak ho stale nebude chciet. Naco je komu 30 slobodných kamosiek, ked ani k jednej neni sexuálny( dotyky,objatie,bozk,..). Tiez som bol v tom nemehlo, ale prisiel som nato ako sa veci majú. A zopár dalsích zakomplexovancov mi tu potom vypisuje, ze som ako hrdina ze si mám baliť co chcem. Fakt niekomu je zbytočné poradit.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Blastbit napísal:V tomto retardovanom Bananistane zvaným Slovensko, by mali zaviesť to, aby na školách učili toto:
- ako sa má chovat chlap k zene, žena k chlapovi, ako sa nadväzuju vztahy,ako si udrziavat vztahy, ako vychovávať deti a pod...
Podľa mňa by to bolo skôr na škodu. Je potrebná prirodzená selekcia, slabí jedinci sa proste nerozmnožia. S tou výchovou detí by to bolo asi dosť komplikované, lebo aká je to správna výchova?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

vonjose- a aký je to slabý jedinec? myslís takého ktorý je duševne aj fyzicky slabý?
Ked uz sa aj taký nájde, tak by mal urobit vsetko preto aby bol svojou silnejsou verziou..ci uz cvicit,zdravsie jest,dusevne sa rozvíjať, aj niektoré rady si naozaj zobrat k srdcu a nielen sa stale spoliehat na svoje ego.
Hovorím z vlastných skuseností som uplne iný ako pred 5 rokmi. Proste urobil som so sebou potrebný progres aby som konečne niečo dosiahol.
Stou výchovou...tak samozrejme by tam spadala slušnosť, galantnosť, uprimnost, mat svoj nazor, cielavedomost ( aj ked nie vsetko sa dá dosiahnut no vo vztahoch sa to dá), trpezlivost, a pod..
Síce na Zš sa ucia také predmety ako Občianská výchova ale aj v tom predmete by som nieco zahrnul z oblasti psychológie, sexuality a tak. Tak pekne to vidieť ze 14 ky sa machluju a vyzeraju ako 18 ky, maloktorý rodic kecá s deckom o vztahoch a sexe, totálne sa to zanedbáva a div ze kazdý druhý vztah sa rozpadne aj kvôli malichernostiam,nekomunikácii,ignorácii,atd...
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Blastbit: myslím si, že každý človek vie do týchto vecí dosť na to, aby vedel ako uspieť. No na druhej strane, sa niekto z často pochopitelných dôvod nedokáže podniknúť isté veci. Nie som prvý, ani posledný. No ide hlavne o to. Ja môžem byť konkrétny a dať všetko jasne najavo, no nedokážem spĺňať jej nadobúdajúce sa, priam zvrátené potreby správania sa, ktorými príjmem istú zodpovednosť. Tými potrebami som mal namysli byť spoločenský, všade sa pchať, ukazovať sa sňou atd. My sme sa spoznali hlavne mimo takýchto rôznych verejných podujatí. Možno to znie tak, keď sa ti nepáči, nechaj ju tak.. samozrejme že ona odomňa nikdy takéto veci nežiadala. Ale je to jediná vec, ktorá vytvára medzi nami prekažku, je že moje priority nie sú postavené na tom, že sa pojdem každý piatok nadrbať a baviť sa na úbohostiach. Tieto návyky dostáva od svojich kamarátov a ako málo skúsenej je prirodzené že ju lákajú. Chcem ju, ale nie za takú cenu, aby som sa mal správať inak, aby mala pred svojimi kamarátkami pocit, že sa v na dnešné pomery nemá za koho hanbiť. Kedže sa ešte medzi nami nič intívnejšie nestalo, nemá ju čo utvrdiť v tom, že mať spoločenskú hviezdu nie je to prvoradé a práve preto som založil túto tému, že nedokážem vytvoriť osobitú udalosť aspoň na jeden deň, na ktorú by som ju nahovoril, kde by sme boli iba my dvaja.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

v prvom príspevku si písal že v soboty sa chodíte najesť. Včera bola sobota, boli ste? Alebo kedy pôjdete?
damiamarl
Light Professional
Light Professional

heh dobrá otázka, všetko išlo ako má až prekvapivo dobre, až nakoniec ísť nemohla z celkom pochopiteľných dôvodov:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak si sa bol najesť sám? :D
damiamarl
Light Professional
Light Professional