Drziak bicykla na tazne
Re: Drziak bicykla na tazne
Ano, mam taky, na 4 bicykle. Nepamatam si znacku, ale kupoval som to minuly rok pred letom v Dubnici nad Vahom v showroome Autoboxy Slovakia - ked tam zajdes, mozes si obzriet celu ich ponuku, poradia, velmi profesionalny personal. Funguje to super, cely system na nasadenie na tazne je velmi jednoduchy, je to zalezitost na 20 sekund a zvladne to aj sam jeden clovek. Dostat na to 4 bicykle uz je trochu tazsie, lebo ma kazdy iny ram, inak sedlo, v inej vyske riditka atd., takze musis najprv najst spravne poradie ako ich tam poukladat - nie je tam miesto nazvys. Pri dvoch toto ale nebude problem. Rozmyslam nad negativami, ale nejako ma nenapadaju, mozno len ze som do toho nevedel napchat SPZtku, ale trochu pobuchania to spravilo
Inak to funguje super - teraz uz s trochou cviku to nahodim cele aj s bicyklami za 5 minut a valim.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Trochu z ruky
Kolko ta to stalo ak sa smiem spytat?
OT.. ak toto namontujete, tak kufor už asi neotvoríte.. tak? Ak sa chcem dostať do kufra, musím celý nosič dať dolu?
Ja mam taky co davat dole nemusis, ma to system ze zmacknes packu a cele sa to po posunie dalej od kufra, nieco ako na Fabovom obrazku, ale trosku zlozitejsie, nie len take vyklopenie.. cena bola +-500
Pokial ide o ceny, tak tu je asi taky priemer a su aj sklapacie: http://www.autorelax.sk/kategorie/nosic ... ariadenie/