nova tema
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: nova tema
nová odpoveď hoj ako ti môže ukázať ctrl+alt+del to restart keď sa nedá zapnúť 
Ona to asi mysli tak, ze sa zvykne stlacat ctrl+alt+del na restartovanie pocitaca a jej to zjavne nejde, ked je pocitac "vypnuty".
Marika je imho z juznej casti slovenska a niekedy sa cudujem ako mozu tito ludia zit s takou znalostou jazyka.... Co uz
Myslim ze jej pri zapnuti vyhodi screen kde ma len jednu moznost a to Ctrl alt Del...
Myslim ze jej pri zapnuti vyhodi screen kde ma len jednu moznost a to Ctrl alt Del...
-
audiotrack
VIP
a tej správe že má stlačiť ctrl+alt+del pre reštart je väčšinou ako druhý riadok. Prvý je, že sa nenašiel boot sektor. Takže s najväčšou pravdepodobnosťou nechala v pc externý disk, usb, disketu, nebootovacie cd... a má nastavené na niektoré zariadenie (cd mechanika, usb) vyššiu prioritu bootovania ako na disk, a zároveň nastavené aby neskúšalo ďalšie zariadenia ak sa boot nenájde.
Hat napadlo ma to iste otazne je len ci marika haapala co ty pisat
Hat uvidime ked da reakcioo
Hat uvidime ked da reakcioo
-
Hotwire
Addict
Preto lebo nevie gramatiku tak je hned madarka? Na to si odkial prisiel.
Co ak ma proste len nizke IQ?
Inak k teme, marika v prvom rade, brilantny nazov temy
. Ak ti nejde zapnut notas vobec tak ho odnes do opravy ak ho mas v zaruke. Ak ti ide zapnut, ale nejde ti len nahodit windows tak ho proste preinstaluj...resp. daj ho preinstalovat niekomu kto sa v tom vyzna, pretoze ty to niesi.
Inak k teme, marika v prvom rade, brilantny nazov temy
Neprisiel som nato nijak, pisem IMHO a je to aj podla nicku ktory je IMHO real meno a mozno vek, pevne dufam ze nie IQ
Kedze tam mam rodinu poznam styl gramatiky a prisiel mi rovnaky tak som vyjadril nazor
To iste by som mohol povedat ja co ak je mozno len dislektik a tajne ukryva 160+ IQ
Len treba dufat ze marike sa podari precitat temu
Kedze tam mam rodinu poznam styl gramatiky a prisiel mi rovnaky tak som vyjadril nazor
To iste by som mohol povedat ja co ak je mozno len dislektik a tajne ukryva 160+ IQ
-
audiotrack
VIP
marika tu od založenia témy nebola. Predpokladám že sa jej to už podarilo odstrániť, a bolo to len tým zabudnutým USB kľúčom v notebooku
-
Hotwire
Addict
Pravda, akurat ze clovek so 160+ IQ by nenazval temu podla tlacitka ktorym sa vytvara. A to ani ak by bol dyslektik.Polo-X napísal:Neprisiel som nato nijak, pisem IMHO a je to aj podla nicku ktory je IMHO real meno a mozno vek, pevne dufam ze nie IQ
To iste by som mohol povedat ja co ak je mozno len dislektik a tajne ukryva 160+ IQ![]()
to 13 v nicku bude asi vek
imho afaik ked som mal 13 ja, bol som menej vypatlany, snad...
imho afaik ked som mal 13 ja, bol som menej vypatlany, snad...