Zdravím, v posledných mesiacoch mám problém so stieračmi. Všimol som si, že mi nezotierajú celé okno až po kraj, ale momentálne sa zastavujú už 5-7 cm od okraja. Lišty s gumičkami by som nerád menil zbytočne, majú asi rok, no zotierajú bezchybne. Prikladám foto stavu, niekedy stierače zotierali až po značku "ASI", teraz len potadiaľ, kde je špinavé okno.
Opel Zafira A
Stierače nestierajú celé okno
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stierače nestierajú celé okno
Stačí trocha posunúť ramená stieračov.
-
Grim
Darca
...gumičky meniť netreba, stačí nastaviť stierače...
-
Jaccobinho
Medium Star
Vďaka, asi viem o čo ide, treba ich uvoľniť aby sa s celými ramenami dalo otáčať voľne, keď sú v kľudovej polohe tak ich treba trochu posunúť smerom do okna, zatiahnuť a posunutie sa potom prejaví pri stieraní, že budú stierať ďalej ako doteraz.
-
tacosi
Moderátor
Ano,len je otazne v akej spodnej polohe budu potom.
Nemaju ramena stieracov volu voci motorceku ?
Skus chytit cele rameno a hybat nim "hore,dole".Zvykne byt vola v klboch,alebo prevodovke motorceka stireracov.
Nemaju ramena stieracov volu voci motorceku ?
Skus chytit cele rameno a hybat nim "hore,dole".Zvykne byt vola v klboch,alebo prevodovke motorceka stireracov.
Presne takto to zacalo stierat aj mne po tom ako som daval cele ramena dole, pretoze som ich striekal, tiez sa musim nato pozriet ked bude cas.
-
Jaccobinho
Medium Star
Vôlu nemajú veľkú, myslím že to je v norme. Nateraz som ich posunul, zotierajú krásne po kraj okna, no už nie sú pekne schované za kapotou auta, ale je to zatiaľ v pohode, lepšie ako doteraz. Myslím že to má za vinu zimné odhŕňanie snehu, keď sa sneh nahrnul na kraj a stierače proste ďalej nemohli ísť.