Psychologicka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Psychologicka

Príspevok od používateľa Unkown »

O liekoch, ktoré účinkujú rýchlo a zbavia ťa stresu ti poviem dve veci. Nefungujú a na zápočtovke zaspíš. Na odbúranie akútnej úzkosti ti doktor takmer určite napíše Xanax, resp. niečo iné z tejto skupiny. Podarilo sa mi zohnať jednu tabletku, keďže som bol vždy zvedavý, čo ktorý liek robí. Dal som si ho okolo ôsmej večer deň pred maturou. Stres neprešiel ani omylom, ale o deviatej som ležal mŕtvy v posteli a poviem ti, že tak kvalitne som sa nevyspal už roky :D Jednoducho tabletky ti pomôcť nedokážu, respektíve nie tak rýchlo alebo takým spôsobom, ako to potrebuješ. Preto by si mal ísť každý deň na pol hodiny behať a potom si zapáliť cigu.

A ešte niečo ku Xanaxu. Učiteľka ekonomiky si dáva pred hodinou snami jeden a pol tabletky (má sa užívať pol :D ) a aj tak po hodine vychádza z triedy takmer s plačom. Fakt, kašli na tabletky.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Viem ako sa cítiš, ale jednoducho to potrebuje len čas. Nie si prvý ani posledný, kto prežíva ťažký rozchod. Ja som tiež raz bol strašne zaľúbený do jednej baby, už som si bol istý, že som si fakt našiel tú pravú a ona z ničoho nič sa so mnou rozišla. Bolo to ako zlý sen, absolútne som to nečakal a práve preto ma to tak dostalo. Niekoľko dní som chodil ako mátoha, proste som nechcel veriť, že je to pravda. A hlavne keď som zistil, že ona sa už dlho pretvarovala, aby som si myslel, že je všetko v poriadku, lebo sa mi to bála povedať. Zrútilo sa mi všetko čomu som veril. Bolo to hrozné obdobie, ale čas naozaj všetko vylieči. Neprejde to za deň, ani za týždeň, ani za mesiac, ale prejde to. Už je to viac ako rok od rozchodu, stále som sám, skoro každý deň si na ňu na malý okamih nejak spomeniem, lebo veľa vecí mi ju pripomína, ale už to neriešim. Tie myšlienky občas na mňa prídu, ale už sa tým nezaoberám a naučil som sa ich potláčať a hlavne neriešiť. Teraz ti bude ešte nejakú dobu podobne, ale nájdi si nejakú zábavku na zamestnanie mysle a po pár mesiacoch sa z toho postupne dostaneš. A podľa mňa najlepší liek je akákoľvek baba, s ktorou si rozumieš. Nemusí sa ti ani páčiť, ale už len tá ženská spoločnosť ti pomôže nemyslieť na ex. A samozrejme ako tu bolo spomínané, šport. A možno pri tom športe stretneš aj nejakú zaujímavú babu.

A najdôležitejšie na začiatok je, zmazať si všetky kontakty na ňu a vyhodiť všetky veci od nej. To je taký prvý krok dobrým smerom, aby ti ju čím menej vecí pripomínalo. Ale hlavne, aby si nevedel o jej súčasnom živote nič. Lebo keď zistíš, že sa jej niekto iný páči alebo, že už aj s niekým chodí, tak to bude pre teba len horšie. Preto je najlepšie prerušiť všetky kontakty. Ale viem, že niekedy sa to nedá. Hlavne ak máte spoločných známych.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

najhorsia vec pri rozchode je nadej, ktoru v sebe zivis ze sa k tebe mozno este vrati. ak ju budes zivit, o to dlhsie to bude trvat... kazdy vztah je iny, nerozpisal si dovody ani nic.. takze ani ti neviem povedat, ze ci ma zmysel tu nadej zivit, alebo ju radsej zakopat pod zem. ale ked sa zbavis tej myslienky, ze sa este k tebe vrati, zacne sa ti zit lahsie..
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

so mnou keď sa rozišla bývalá, nebol tam žiadny vážny dôvod, preto som tú nádej v sebe nejakú dobu živil, a potom som zistil, že to bola hlúposť. Takže ako sa hovorí, dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš ...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ohladom sedativ, su to len oblbovaky, ktorych zamerom je otupenie organizmu. Lieky na stres, alebo vyliecenie problemov psychologickeho povodu nie su a cvokar jedine co urobi, ak mas samovrazedne sklony, tak ti predpise elektrosoky a zavrie ta na par tyzdnov do ustavu... Co sa tyka nadeji po rozchode, je to utopia... ak sa zena chce rozist, tak s najvacsou pravdepodobnostou uz ma nahradu, ale podstata je, ze aj keby nemala tak ta nelubi... Zena sa nerozchadza bez dovodu a dokonca v mnohych pripadoch su ochotne tolerovat neveru, ale ked si zoberies, ze ty si ju nepodviedol ani si nie si vedomi ziadneho opodstatneneho dovodu, preco by sa s tebou rozchadzala, tak tam zdravy rozum nepusti a je jasne, ze nadej je v takom pripade iba falosna sugescia najpohodlnejsieho konca. Ak by si nebola ista rozchodom robila by to len z trucu a stale ta lubila, tak jednym kvetom, romantickou vecerou, sms, ci verucnym vyznanim ju na tuty prehovoris. Ak sa nechce vratit, ak jej nechybas, nekontaktuje ta sama od seba, tak je to definitivne a tebe neostava nic ine, iba je*at na nu... zivot ide dalej, ci zensku mas, alebo nie...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Najlepsie je ze sa v tej rane co mi spravila este ripe omg. Jak mozu byt ludia take svine. Napise mi ze ma lubi atd. hra to na neviniatko. Tak si otvorim FB a vidim ze sa na nu vykaslal chalan s ktorym bola este pocas nasho vztahu, len ja som o tom nevedel. Nechapem ako je mozne takto prehliadat cloveka tolko rokov som fakt asi sprosty.

Viem ze som sa nemal hrabat na jej FB, keby nenapisala sama tak to vobec nerobim.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Vitaj v 21. storoci... ludia su svine, preto bud aj ty a posli ju do <> :D Zacni mysliet viac na seba, na svoju buducnost, na dokoncenie skoly, na karieru... Ona ta len obera o nervy a cas, najdi si zensku, ktora ti bude na osoh.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Prehliadal si to, lebo vtedy si sa na nu pozeral inak. Neriesil si take veci ako riesis teraz a preto si nemal dovod rozmyslat nad takymito vecami. Je to normalne, niektore zeny su svine a ked si zaslepeny laskou ta kto nevidis, lebo to ani nechces vidiet.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Tak to je žena fúha... pošli ju tam kam patrí, nemá vôbec právo ti ani napísať, nie to ti ešte vyznávať lásku, a vravieť ti ďalšie oblbováky..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

jorg22 napísal:Najlepsie je ze sa v tej rane co mi spravila este ripe omg. Jak mozu byt ludia take svine. Napise mi ze ma lubi atd. hra to na neviniatko. Tak si otvorim FB a vidim ze sa na nu vykaslal chalan s ktorym bola este pocas nasho vztahu, len ja som o tom nevedel. Nechapem ako je mozne takto prehliadat cloveka tolko rokov som fakt asi sprosty.

Viem ze som sa nemal hrabat na jej FB, keby nenapisala sama tak to vobec nerobim.
Mam podobnu skusenost pred 9 mesiacmi..hovorila mi ako ma lubi blablabla,tiez som ju mal moc rád...jedneho dna pridem na FB a pozrem si jej nastenku a ona bola vo vztahu s iným. Hoci este v to ráno mi napísala v sms ako ma lubi. Potom sme sa pohádali a napísala mi ze toho druhého chalana miluje. A viem ze po týzdni aj cosi sa rozisli. Aj takto si všetko do*urvní 19 ročná sprostučká dievčina. Proste bud aj tá tvoja bola citovo a emočne nezrelá alebo fakt rada hrá na viac strán. Konieckoncov stratila aj mna a aj toho chalana,tak jej treba
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Dakujem za vsetky odpovede. Myslim ze sa z toho nejak dostanem aj bez psychologicky. Nestresujem sa uz z nicim, ked nespravim skolu nezruti sa svet. Vobec na nic nemyslim. A tato pesnicka mi k tomu pomaha :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Blastbit napísal: Mam podobnu skusenost pred 9 mesiacmi..hovorila mi ako ma lubi blablabla,tiez som ju mal moc rád...jedneho dna pridem na FB a pozrem si jej nastenku a ona bola vo vztahu s iným. Hoci este v to ráno mi napísala v sms ako ma lubi. Potom sme sa pohádali a napísala mi ze toho druhého chalana miluje. A viem ze po týzdni aj cosi sa rozisli. Aj takto si všetko do*urvní 19 ročná sprostučká dievčina. Proste bud aj tá tvoja bola citovo a emočne nezrelá alebo fakt rada hrá na viac strán. Konieckoncov stratila aj mna a aj toho chalana,tak jej treba
Tipujem, ze presne tieto dievciny potom vyplakavaju ake su chlapi svine a aky je k nim zivot zly a nefer
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Och, tento fb je v tom hrozný. Nebuď masochista, nepozeraj jej nástenku (ak máš teda potrebu si ju na tom fb ponechať).

Pusti si toto (ak to tu môžem uviesť):
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Admin- hej ženy si vedia tieto veci spôsobiť aj samé. Ale zase napr aj ked je zena s nejakých chlapom tak pred nou takisto mohol sa hrať na nejake neviniatko...ked to zenská zistí aký naozaj je, sa mozno aj bojí od neho odísť,ale sú aj také masochistky ktorým taketo tríznenie s takým dementom vyhovuje.Také nemaju sebauctu proste. Hold ja zeny delím na rozne skupiny, ako aj chlapov.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Jooj pani to ste este nenatrafili na original pizdu. Moja ex si mnou nechala prezut auto z letnych gum na zimne, aby mohla ist s milencom na druhy den na romanticky vylet. Este doplnim, ze to bolo den po nasom vyroci, na ktore som ju zobral na romanticky vikend do 4* hotela s wellnesom :D To ani nema cenu rozoberat, ake su niektore zeny k**vy, hold najstarsie zenske remeslo nie je nahoda :wink:
Vilcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vilcek »

no ja som zazil podobny problem... sice kratsi vztach ale tiez ma to zobralo. mam na to aj temu, je vlastne hned pod tvojou. Ja som psychologicke siel a celkom fajn. Ona ti ziadne antidepresiva nemoze predpisat, tie moze len psychiater. Ja som to odmietol a ani ona mi to neodporucila. Robila mi testy a trpim miernou depresiou ale nechcem si na to nic davat, da sa z toho dostat aj sam.
Tiez som v ba, tiez tam mam len par znamych ale snazim sa kazdy den si vymyslat program. Ved ak by si chcel v klude mozme zbehnut na pivo ..sice neviem kolko mas rokov, ja 33
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Nerád vravím, že som to vravel... Ale vravel som to :D Dá sa z toho dostať bez "odbornej" pomoci. Čím viac správnych ľudí poznáš tým ľahšie to ide.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

existuje spusta rastlin ktore funguju ako antidepresiva, a su ucinne, a kopec nema neziaduce ucinky.. odporucam si precitat cosi o kotvicniku zemnom, na nete toho najdes az az, ale ak sa rozhodnes uzivat to, tak sa obzeraj po semenach, tie su ucinnejsie.. da sa to kupit na slovenskych e-shopoch
Napísať odpoveď