Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
na povodne one pride sense 6 a novy android takze s tym by malo aj tap. je to softverova vec
je to vec kernelu
Chlapi, ako vám drží batéria na G2? Po dni používania to je asi predčasne, no zo 100% mi klesla batéria na 20% za nejakých 16 hodín. Používam ho približne tak isto ako P780, a ten mi vydržal v pohode dva dni. Zdá si mi to veľký rozdiel keďže batéria je menšia iba o 1000mah, aj keď je pravda ze je tu zase väčší displey.
Každopádne som veľmi spokojný s kúpou. Display super, foťák tiež, systém plynulý dokonca ani nadstavba neni nejaká hrozna, jednoducho krása
aj keď byť tam Sense mohlo to byť ešte lepšie
Všimol som si ale trhave animácie keď otváram priečinok na ploche.
Každopádne som veľmi spokojný s kúpou. Display super, foťák tiež, systém plynulý dokonca ani nadstavba neni nejaká hrozna, jednoducho krása
Všimol som si ale trhave animácie keď otváram priečinok na ploche.
-
typek61
Darca
29,52+2,74=32,26 GB
+ niejake drobne.ved to mas v pohode, ked sa ti pamat prisposobila 4 krat viac
//uz si to stihol prepisat
//uz si to stihol prepisat
spixy: uz ked spominas mini. ako si natom s vydrzou? aky mas odber cez noc? 
teraz je to cez noc 1% (cca 8 hodín, wifi a gps off, airplane mode), ale pred rootom to bolo tak 2-3%
pri pouzivani uz ide baterka strmo dole, ale s tym uz nic nenarobim
(no mam znizenu frekvenciu na 1,4GHz a tweaky v guvernore)
výdrž mávam tak do 2 dní (nemal som predtym android ale vydrz 2 dni je zevraj dobre)
root aj kernel mam tento
pri pouzivani uz ide baterka strmo dole, ale s tym uz nic nenarobim
výdrž mávam tak do 2 dní (nemal som predtym android ale vydrz 2 dni je zevraj dobre)
root aj kernel mam tento
dik
chcel som ho kupit pre frajerku ale co citam na xda, androidforum.cz, tak strasne vela ludi ma problem s nadmernym vybijanim. cez noc kludne aj 15% dole po HR
mulatt: Frajerke uz Xperia L nestaci ?
Co tak S3-ku ?? Ale ani tam,sa vraj Samsungu ten update na 4.3 z pohladu bateriu velmi nepodaril (mozno to uz opravili,az tak to nesledujem)
Co tak S3-ku ?? Ale ani tam,sa vraj Samsungu ten update na 4.3 z pohladu bateriu velmi nepodaril (mozno to uz opravili,az tak to nesledujem)
-
typek61
Darca
na S3ke mi bateria ide v pohode 
Takisto ako typek, ani ja nemám problém na S3 s androidom 4.3 problém s batériou. Keď som niekedy v škole aj 4-5 hodín na nete (3G), tak mi vydrží od rána do večera, inokedy aj hlboko cez 30 hodín, keď ho nenamáham veľmi.valki250 napísal:mulatt: Frajerke uz Xperia L nestaci ?![]()
valki: stacila by keby nepriniesol kazdy update tonu bugov
to iste tecko po update na 4.3, preto islo z domu
s4 mini by chcela, tak preto zistujem ako je natom s tou baterkou.
mulatt Ake bugy si mal na T-ecku po update na 4.3 ??
Ja teda som si nevsimol ani jeden velky bug.
Ja teda som si nevsimol ani jeden velky bug.
valki: restarty ked som isiel za hranice (tento problem tam pisalo viac ludi). pri 4.1.2 som mal cca 4 hodky rozsvieteneho displeja, pri 4.3 ledva 2. a hlavne ram, surfoval som cez chromeho + som mal zapnutu hudbu a velakrat mi zavrelo prehliadac, kvoil nedostatku ram
mulatt: Tak tie restarty,neviem potvrdit kedze za hranice nechodim.Ale inac vypnutie alebo restart ani jeden..s tym displejom,no na 4.1.2 tiez som dosiahol 4 hodiny,teraz davam okolo 3,5h...A to s tou RAM,ja pouzivam Dolphin,ale nikdy sa mi nezavrela appka kvoli nedostatku RAM.Podla mna vyhody updatu 4.3 urcite prevazuju nad par mensimi bugmi.
Viete o nejakej funkčnej e-mailovej aplikácií ktorá by fungovala z azet kontom? Skúšal som vstavanú aplikáciu, k-9, Agua mail, my mail. Ale nic nefunguje.
-
typek61
Darca
toto mi robilo na htc desiremulatt napísal:valki: restarty ked som isiel za hranice (tento problem tam pisalo viac ludi). pri 4.1.2 som mal cca 4 hodky rozsvieteneho displeja, pri 4.3 ledva 2. a hlavne ram, surfoval som cez chromeho + som mal zapnutu hudbu a velakrat mi zavrelo prehliadac, kvoil nedostatku ram
//jaj asi som si zle vsimol
typek: pomylil si si vlakno
tu sme pisali o xperii T, zhodou nahod tiez android 4.3.
Caute, mam taku vec ohladne Hangouts.. Ked mam mobil horizontalne, chcem napisat spravu, dam to +, pisem meno, vyberiem osobu, ktorej chcem pisat, stlacim a nic.. nevytvori sa ziadna sprava nic.. Ked to mam vo vertikalnom tvare, tak to vytvori spravu uplne bez problemov, ale v horizontalnom mam smolu..
Robi to aj vam? Mam moto g a najnovsi android, bez rootu bez niciho specialneho..
Co hovorite na takuto vydrz ?
2 hodky hudba,wifi zapnute iba pocas potreby (youtube,fcb,prehliadac,google play),niekolko fotiek,par kratkych Full HD videi,6 kratsie hovory... Xperia T - Android 4.3
Ste na tom o moc lepsie ? alebo podobne?
2 hodky hudba,wifi zapnute iba pocas potreby (youtube,fcb,prehliadac,google play),niekolko fotiek,par kratkych Full HD videi,6 kratsie hovory... Xperia T - Android 4.3
Ste na tom o moc lepsie ? alebo podobne?