Páčim sa mu?
Páčim sa mu?
Všetkým ďakujem....neviem ako vymazať tému

Re: Páčim sa mu?
Nuž my niesme tí kvôli ktorým sa treba nejako zvlášť snažiť a ktorým sa treba dostať do hlavy skôr než niečo skúsiš. Na druhej strane sme povrchní hajzlíci. Čiže ak ste si sadli je to fajn, ale otázka znie či si pekná. Ak áno, tak záujem bude mať. No a ak nie, tak nie. Možno to vyzerá, že škatuľkujem, ale vo svojom okolí vídam omnoho častejšie pekné baby so škaredými chalanmi, než pekných chalanov ("hahaha gaaay" si odpustite) so škaredými babami.
Tak neviem čo ti mám povedať, že som pekná.?
Ale vieš ide o to, že niekedy ako keby mal a niekedy nie...neviem čo si mám o tom myslieť
-
vladenko007
VIP
"páčim sa mu?" dobrá otázka
daj sem fotku o povieme ti
daj sem fotku o povieme ti
Mne nemusíš vravieť nič, stačí ak to budeš vedieť OBJEKTÍVNE posúdiť ty. Skrátka a jednoducho, vzhľad je podľa mňa tvoja najväčšia výhoda resp. nevýhoda bez ohľadu na to ako ste si sadli. A "objektívne" som zdôraznil pre prípad, že by si bola jedna z vymetačiek barov, ktoré sú ťažšie ako SBSkár, zato v sexy handrách zaberajú polovicu parketu svojimi bokmi a tanečnými kreáciami a čudujú sa prečo chalani nemajú záujem aj napriek kilu omietky, čo si doma naniesli na tvár lopatou. Ale ako spomenul kolega vyššie, stačí fotka a povieme ti či má záujem 
Problém je že on sem tiež chodí takže by to asi bolo zvláštne ak by ma tu našiel nemyslíte? 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Krása je subjektívna a nedá sa nijako definovať ani odmerať. To čo sa predvádza v téme "ktorá žena sa vám najviac páči", tak som zdesený, nepáči sa mi odtiaľ nijaká.
No a ja som si tiež našiel svoju kočku cez fórum.
No ale aspoň by si dostala 100%-nú odpoveď.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2014, 23:49)
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2014, 23:49)
Ak ani jedna, tak by ma veľmi zaujímal tvoj vkusAndi_Cibula napísal:Krása je subjektívna a nedá sa nijako definovať ani odmerať. To čo sa predvádza v téme "ktorá žena sa vám najviac páči", tak som zdesený, nepáči sa mi odtiaľ nijaká.
-
Andi_Cibula
Addict
Kľúčové slová "curvy tumblr".
Keď tou témou preroluješ, nájdeš tam aj príspevok odo mňa.
Keď tou témou preroluješ, nájdeš tam aj príspevok odo mňa.
Odpoviem ti protiotazkou - On ma odist na leto do ineho mesta a ty tvrdis, ze ho mozes stratit a bude tazke zabudnut, no ale co mozes stratit este viac? Podla mna viac stratit nemozes, pretoze odchadza, mozno stratis kamarata, ale ziskat mozes mnoho.
Kolkokrat bolo to co si oznacila ako kamarato z vyhodami? Trikrat, desatkrat? Reku ci to neberie tak, ze ked treba, tak ma teba a dalej do vztahu to posunut nechce.
Kolkokrat bolo to co si oznacila ako kamarato z vyhodami? Trikrat, desatkrat? Reku ci to neberie tak, ze ked treba, tak ma teba a dalej do vztahu to posunut nechce.
Ale súdiac podľa mojej vlastnej skúsenosti, aj keď to možno nieje celkom to isté, by si na to mohla ísť trocha agresívnejšie. S jednou babou som celkom v pohode vychádzal, až som raz na káve dal jasnejšie najavo, že by som chcel niečo viac. Ona to zahovorila. Tak si vravím, že kašlem nato, že z toho nič nebude. Neskôr som sa dozvedel, že záujem mala, len ten môj jasný náznak asi nebol dostatočne jasný. Proste keď sa tvári, že by to šlo, tak rob čo sa dá 
Tendencie k písaniu podobných súdov majú zvyčajne ľudia, ktorých avatar je štatisticky viac sexi než oni sami. Ahaa, zabudla som. Na krásu a sexepíl štatistiky neplatia.Unkown napísal: Čiže ak ste si sadli je to fajn, ale otázka znie či si pekná. Ak áno, tak záujem bude mať. No a ak nie, tak nie. Možno to vyzerá, že škatuľkujem, ale vo svojom okolí vídam omnoho častejšie pekné baby so škaredými chalanmi, než pekných chalanov ("hahaha gaaay" si odpustite) so škaredými babami.
Tak veru, nech si na čistom. Takisto vlastná skúsenosť: Chalan študuje v Česku, tiež sme si sadli, páčil sa mi; povedala som si, že ked to nevyjde, tak ho už aj tak často vídať nebudem a nemám čo stratiť. Spravila som prvý krok a osmelil sa tiež. Teraz sme spolu už vyše pol roka.Unkown napísal:Ale súdiac podľa mojej vlastnej skúsenosti, aj keď to možno nieje celkom to isté, by si na to mohla ísť trocha agresívnejšie.
To akoze ked sem da svoju fotku, tak osadenstvo fora ju schvali alebo aspon napise percentualne vyjadrenie na kolko sa baba paci ? Ale tak aka otazka, taka odpoved.
K teme: Ak sa ti paci, rozumiete si a znesies to, ze v lete odide prec a cca 3 mesacny vztah neprezije toto odlucenie, tak do toho chod. Ak niesi ista, len si uzivaj "vyhody"
K teme: Ak sa ti paci, rozumiete si a znesies to, ze v lete odide prec a cca 3 mesacny vztah neprezije toto odlucenie, tak do toho chod. Ak niesi ista, len si uzivaj "vyhody"
To nebude len na leto ale minimálne na 6 rokov. 
-
audiotrack
VIP
on písal že v lete odíde, a 3 mesačný vzťah (do toho leta čo budete mať) to asi nevydrží také odlúčenie. Nevravel že na 3 mesiace ide v lete preč.
Štatistiky platia na všetko. Vezmi náhodných 100 chlapov a spýtaj sa či by sa vyspali s Angelinou Jolie. Minimálne 70% ti povie, že áno. To isté môžeš spraviť s babami A Johnym Deppom, lenže tu ti to potvrdí ešte viac žien. Keď niekto nevie uznať fakt, že krása je vo veľkej miere objektívna, tak sa z toho dá vydedukovať veľmi veľa...Tendencie k písaniu podobných súdov majú zvyčajne ľudia, ktorých avatar je štatisticky viac sexi než oni sami. Ahaa, zabudla som. Na krásu a sexepíl štatistiky neplatia.
Tak ja si myslím, že ak bolo niečo také ako "kamaráti s výhodami" tak určite sa mu páčiš. Len či chce aj vzťah? Myslím, že nie, pretože by to bolo aj tak zbytočné, 3 mesiace vzťah a potom odíde na 6 rokov preč, to by nebol veľmi perspektívny vzťah.
Zase na druhej strane, keď ešte nie je isté, že odíde, tak prečo to neskúsiť? Vravíš, že ste si sadli, teda sa máte o čom rozprávať, tak skús nahodiť túto tému alebo rovno choď na to.
Stratiť určite nemáš čo, iba získať ako povedali iní, hlavné je sa odhodlať. Veď žijeme len raz.
Zase na druhej strane, keď ešte nie je isté, že odíde, tak prečo to neskúsiť? Vravíš, že ste si sadli, teda sa máte o čom rozprávať, tak skús nahodiť túto tému alebo rovno choď na to.
Stratiť určite nemáš čo, iba získať ako povedali iní, hlavné je sa odhodlať. Veď žijeme len raz.
LOL, a ako vieš, že práve ten/tá, o ktorú sa tu zaujímame patrí do tej množiny? Aplikovať to na vzťah je blbosť a za pokus to stojí; keď už je raz v kamarátstve vzťahové napätie, skôr alebo neskôr sa niečo stane.Unkown napísal:
Štatistiky platia na všetko. Vezmi náhodných 100 chlapov a spýtaj sa či by sa vyspali s Angelinou Jolie. Minimálne 70% ti povie, že áno. To isté môžeš spraviť s babami A Johnym Deppom, lenže tu ti to potvrdí ešte viac žien. Keď niekto nevie uznať fakt, že krása je vo veľkej miere objektívna, tak sa z toho dá vydedukovať veľmi veľa...
Btw, dosť zlé nastavenie otázky v prieskume, keďže mnohí chlapi by odvetili áno, aj keby sa majú vyspať so ženou, ktorá ich vkusu nevyhovuje (
Tvoje tvrdenia sú asi také reliabilné, ako kecy, že ked nedám vo voľbách hlas nikomu, nepomôžem tým víťazovi.
Lenže ja som neriešil vzťah ani vkus. Keď na babu povie 9 z 10 chalanov, že je pekná tak jednoducho pekná je. A to bez ohľadu na to, či spadá do ich vkusu. Keď preferujem zelenooké brunety, neznamená to, že sa mi automaticky nepáčia modrooké blondsky. Ak chcem zadefinovať krásu, tak nemám priestor pre "Je pekná, ale ja mám radšej...". Je pekná? Bodka. To mi na štatistické definovanie krásy stačí. Živý príklad ti poskytuje taký Andi_Cibula. Hoci preferuje bacuľky a pre neho sú omnoho príťažlivejšie než hocktorá modelka z obálky časopisu, ostatných 9 chlapcov súhlasiť nebude. To je podľa mňa dostatočne silný štatistický dôkaz, že modelky sú krajšie, bez ohľadu na kohokoľvek subjektívny názor.
-
Andi_Cibula
Addict
Možno keď budeš starší, zmeníš názor.