VGA Output Acer aspire 5536G & Samsung 2233sn

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
slimauz
Amateur
Amateur

VGA Output Acer aspire 5536G & Samsung 2233sn

Príspevok od používateľa slimauz »

zdravím chalani, mám vážny problém s VGA výstupom na Acer 5536g pretože ak som chcel pripojiť monitor (samsung 2233sn) tak notebook zistil prítomnosť pripojeného monitora, aj sa ho dalo nastaviť (plocha->rozlíšenie obrazovky) ale na monitore nebolo nič vidno, len ako je vo video vidno obrysy písmen. Skúšal som už všetko od odinštalovania ovládača na grafiku, rr, výmena káblov, skúsil iný pc (pri tomto pokuse monitor fungoval), postláčanie všetých kombinácii tlačidiel na monitore, resetol monitor atď. Odišiel mi VGA výstup ? alebo chyba v SW. dík za help.

http://youtu.be/V_44-H8zyaA
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: VGA Output Acer aspire 5536G & Samsung 2233sn

Príspevok od používateľa ramaya »

Neviem či si to už vyriešil , ale mne sa to takto správalo na notebooku Asus , že bolo vidieť na externom monitore iba ako obrysy pracovnej plochy. Riešenie bolo jednoduché v návode som zistil , že výstup na externý monitor alebo na vnútorný monitor sa prepína pomocou kláves Fn + F8. Dokonca na tom tlačidle F8 boli malé ikony interný/externý monitor ...

Ale ako to má riešené Acer , či tiež cez nejaké tlačidlá na klávesnici , tak to neviem ?
slimauz
Amateur
Amateur

áno existuje skratka fn+f5 (v service manuály to znamená "Switches display output between the display
screen, external monitor (if connected) and both.") vyskúšal som a nefunguje.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Ešte taká otázka , ty chceš aby ti šiel obraz na oboch monitoroch súčasne ?
Lebo ja som to myslel tak , že je funkčný vždy len jeden monitor. Ten druhý sa automaticky zhasne keď to prepnem ...
A ja som tam nič nenastavoval v nastaveniach. Ale ja tam mám NVIDIA grafiku.
Na tom videu som videl , že ty si tam niečo nastavil , ale bolo to rozmazané , tak som nevidel čo.
slimauz
Amateur
Amateur

áno presne tak, vo w7 sa dá nastaviť aby bol obraz na obidvoch naraz alebo plocha iba na jednom.
Napísať odpoveď