Ako ked Behyl uverejnil svoje prieskumy, kde jednoznacne valcoval vsetkych kandidadov.
Kazdopadne vsak ta Prochazkova strana ma potencial, ale uchmatne skor volicov SDKU.
KDH ak sa spolci s KSSmer, tak im odhadujem pad preferencii na polovicu.
Melník:Makovnik napísal:Njn, neverim nicomu, co si sam nesfalsujem![]()
Ako ked Behyl uverejnil svoje prieskumy, kde jednoznacne valcoval vsetkych kandidadov.
Kazdopadne vsak ta Prochazkova strana ma potencial, ale uchmatne skor volicov SDKU.
KDH ak sa spolci s KSSmer, tak im odhadujem pad preferencii na polovicu.
to je sice pekne ale este som nevidel aby sa do 5% hranice na vstup do parlamentu pocitali aj nerozhodnuty. Inak by to vyzeralo takto:skuki napísal:63% + tých 37% nerozhodnutých = 100%
Kód: Vybrať všetko
Smer-SD 44
Hnutie/strana Radoslava Procházku 24
KDH 8.1
Most-Híd 5.4
SNS 5.2
SaS 3.9
OĽaNO 2.4
SMK 2.1
SDKÚ-DS 1.7
NOVA 1.3
ĽSNS 1.0
Iné strany 0.5
sa mi paci ako ho "nezavisle" medium oznacuje "extrémista Marian Kotleba"jackb napísal:http://zvolen.sme.sk/c/7163109/kotleba- ... diela.html
najdemokratickejsie zvoleny mariasista (opat) ukazal, ze viac ako vztyceny prostrednik je vztyceny pipik
Ako nazves rasistu a xenofoba, ktory sa netaji sympatiami ku fazimu, ziape ze holokaust nebol, ze Davidova hviezda je symbol terorizmu a strhava vlajky EU? A nechces byt pri tom vulgarny ani siahat po diagnozach?butthead napísal: sa mi paci ako ho "nezavisle" medium oznacuje "extrémista Marian Kotleba"
[url=http://www.priamaakcia.sk/Bieda-verejneho-antifasizmu.html]Priama Akcia[/url] (2008) napísal:Extrémizmus – prázdny, no nebezpečný pojem – (nielen) pre antifašistov
Čo vlastne znamená antifašistická verejná akcia v širšom kontexte? Ak sa antifašisti priamo či nepriamo obracajú s riešením „problému neonacizmu“ na autority alebo akúsi abstraktnú „verejnosť“, sami si pod sebou pília konár. Dôvodom je koncept (proti)extrémizmu, ktorý neznamená nič iné, než pomalé ale isté posilňovanie represívnych systémov spoločnosti. V súčasnosti je koncept extrémizmu v procese pokusov o zavedenie do Trestného zákona (bok po boku s terorizmom...), pričom sa v ňom nezmyselne ocitajú napríklad aj antifašisti a anarchisti (ako tzv. „ľavicoví extrémisti“)! Tvrdenie, že problémom je len pravicový extrémizmus, je v skutočnosti vyjadrením schizofrenického postoja. Kto volá po potlačení pravicového extrémizmu, nevyhnutne volá aj po potlačení ľavicového extrémizmu. Oba pojmy sú súčasťou jednej koncepcie a nedajú sa žiadnym spôsobom od seba oddeliť. Nehovoriac o tom, že nech už bude „extrémizmus“ v zákone definovaný akokoľvek, jeho „neoficiálny“ emocionálny náboj je už teraz politicky výborne použiteľnou zbraňou. Pritom faktom je, že náckovia nie sú extrémisti. Sú to proste náckovia. Hovoriť iné znamená skresľovať skutočnosť. A to dosť nebezpečným spôsobom.