Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
podte radsej HC hrat a nie ten nudny scrubcore 
Aky je vlastne zmysel hardcore? Ja vidim zmysel hry v ziskani co najlepsieho equipu pre postavu, ked ho ziskam tak skusim iny class. V hardcore zomriem a mozem ziskavat vsetko odznova. Okrem toho keby som chcel poriadne hrat HC tak tomu musim obetovat v podstate celý volny cas co neplanujem.
tiez som hc este nehral a momentalne neplanujem, mozno ked skoncim vsetky achivmenty tak doplnim aj hc ale zatial ma to vobec nelaka
-
Wishmaster
Medium Professional
Zmysel hardcore? To perfektne vystihne citat jedneho hraca z diablofans.cz:
A markoff, nemusis obetovat o nic viac casu ako doteraz ..Ja sa na hardcore nikam neponahlam. Podla chuti zrobim 1-2 levely alebo nejaky ten quest a pod.
A perfektny clanok - http://www.diablofans.cz/464-hardcore-1 ... z-hra.html"Hardore je víc než hra.Hardcore je náboženství, styl herního života, který milujeme a zatracujeme zároveň. Hardcore je výzva a dokáže v nás najít emoce, které se před námi skrývají" A.Jey
A markoff, nemusis obetovat o nic viac casu ako doteraz ..Ja sa na hardcore nikam neponahlam. Podla chuti zrobim 1-2 levely alebo nejaky ten quest a pod.
-
xH4wK
Ano je to ako nabozenstvo presne ... ludia co to hraju to tlacia ostatnym .. kto z hardcore nezacal tak s tym asi ani zacat nechce 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez v tom nevidim zmysel, hra je na odreagovanie, nie na to aby som roztrieskal klavesnicu ked mi postava zdochne v lagu...
neviem ci je to bug, alebo co, ale zmizli mi tie sipky, ked si vyberam skilly, tzn sa nemozem prepinat medzi jednotlivými skupinami skillov stalo sa to este niekomu?
-
t0m4s3
Admin
Ano mne, zresetovalo sa ti nastavenie, chod do nastaveni a zapni si elective mod
aha, uplne som zabudol ze to treba nastavit 
-
xH4wK
Stalo sa vam uz ze zmizol transmog z ponuky po rozobrati itemu ?
Nazdar,
chcem sa opýtať, či je nejako možné uplatniť si nejakú akciu na túto hru, napríklad ako bolo na WoWku - pozvánkou od kamaráta -50% z ceny. Dik
chcem sa opýtať, či je nejako možné uplatniť si nejakú akciu na túto hru, napríklad ako bolo na WoWku - pozvánkou od kamaráta -50% z ceny. Dik
Bola akcia na diablo tusim za 19.90 ked vysiel datadisk, ale treba pozriet web mozno to este plati. O zlave na RoS som zlavu nevidel, je to predsa len nove.
-
Wishmaster
Medium Professional
No, hej .. To bolo, ked vyslo iba diablo 3 v 2012, tak v Tescu to mali za tych 20 eciek ci kolko..
Teraz nebola nijaka akcia
A ani nieje.. (Treba pockat na akciu od blizardu, kedy hodi on sam akciu, ale nevidim to skor ako na vianoce)
Ostava ti len kupit z externych shopov xgames a pod..
Teraz nebola nijaka akcia
Ostava ti len kupit z externych shopov xgames a pod..
inac som tento vikend vyskusal hardcore, celkom sranda, zatial mam level 25 (demon hunter) a celkom si to uzivam, je to trochu iny styl hrania, kedze si treba davat aj pozor a trosku taktizovat miesto tupeho sekania priser (nikoho nechcem urazat, ja som ale tak diablo proste hraval doteraz, zapnut nejaky serial a popri tom dookola mlatit a mlatit potvory, ak zomriem tak co ved respawn je hned za rohom).
a hlavne ten adrenalin ked sa pustit do elitnej skupiny a zrazu z poza rohu vybehne dalsia
mozno budem nadavat ked zomriem ale zatial je to zazitok
a hlavne ten adrenalin ked sa pustit do elitnej skupiny a zrazu z poza rohu vybehne dalsia
mozno budem nadavat ked zomriem ale zatial je to zazitok
-
Wishmaster
Medium Professional
nojo.. si pockaj, ked ti bude horiet za patami
ked chytis nejaku grupu waller, arcane, poison, thunderstorm, wormhole, desecrator a ine lakocinky
)) (nie vsetko naraz
)) nebudes vediet co a ako, len sledovat postupne ubyvanie hp.. adrenalin stupa
))
wishmaster nemas pravdu, ked vysiel RoS tak diablo 3 sa predavalo za 19.90 eur, neviem ci to bolo len v ten konkretny den, ale mali to na stranke kedze brat kupoval v preordere RoS a tam mal ponuku aj na toto za tu cenu...
ako som pozeral stranky ta akcia tam uz neni a je za standartnych 39.90
ako som pozeral stranky ta akcia tam uz neni a je za standartnych 39.90
-
Wishmaster
Medium Professional
jo, ako samotna hra bola v akcii .. ale ja som predpokladal, ze myslel akciu na datac ..
-
aruN
Professional
ak netúžite po krabici, tak momentálne sa dá zakúpiť cd key na RoS za 22.90€ z g2a.com
ja som nedávno kupoval za 24.99€ a dnes kamarátovi za spomínaných 22.90€, kľúč som dostal ihneď a všetko funguje
ja som nedávno kupoval za 24.99€ a dnes kamarátovi za spomínaných 22.90€, kľúč som dostal ihneď a všetko funguje
pocul som ze existuje nejaka stranka kde sa daju vyskusat rozne kombinacie itemov, aby som nemusel kvoli vyskusaniu odoberat drahy gem, neviete niekto aka to je?