SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: SFZ a cely slovensky futbal

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Na toto neviem čo mám povedať. Ja som niekedy hrával futbal a nedostal som nikdy červenú a možno len asi 2 krát žltú. Ale keby som hral v tomto zápase, asi by som rozhodcovi natiahol.

Odvetný zápas medzi SR18 a Macedónskom 18, bol hotový bordel a jasne zmanipulovaný zo strany domácej reprezentácie Macedónska.

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

obdiv chalanom, ze to vydrzali a nepraskli im nervy. ja by som na ihrisku v druhom polcase dlho nepobudol :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ty kokos, vsak to ani piatu ligu ci I. a II. triedu by nemohol piskat u nas s takymto vykonom.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja si myslím, že rozhodca tam nehral hlavnú úlohu, to mohol pískať ktokoľvek kto by sa nechal ovplyvniť. Predtým dostali od nás tí istí chlapci 0:6, teraz Macedónci poistili u rozhodcu, aby nebola hanba.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Radšej prehrať 20:0 ako 1:1 a takto.
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

toto je naozaj hanba.to nechapem ,ze si to niekto dovoli takto okato.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

hughito, kiež by rozmýšľala aspoň polovica funkcionárov vo futbale takto. Ale aj v posratých VI., VII. VIII. ligách kde o nič nejde tak podplácajú rozhodcov a domáce mužstvá doslovne dokopú protihráčov a na konci zápasu sa ti ešte protihráči vysmejú, že nehraješ doma ale vonku. Potom prídu k nám, rozhodca nie je podplatený hrá sa čisto, dostanú 3:0 a na konci zápasu plačú ako sme podplatili rozhodcu ;)
vladenko007
VIP
VIP

Skúsenosť v zápas nižšej ligy. Rozhodca bol podplatený a niekde v polovičke ihriska zahral súper tak že zdvihol nohu do výšky mojej hlavy a otlačil mi štuple kopačky na tvár (bolo ich vidieť :smt059 :smt059 ). Rozhodca povedal že to bolo v poriadku. Neviem čo je v poriadku keď hráč ide šlapákom do tváre súpera.
Ale bežne sa robia čachre machre aj v siedmej lige prípadne aj v poslednej teda III.A III.B.

Moje mužstvo malo najväčší počet inzultácii rozhodcu za sezónu. Stálo nás to postup. Zobrali nám asi 12 bodov. Už si presne nepamätám. :D :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To sú už aké štatistiky..že najväčší počet inzultácií rozhodcu za sezónu. :lol: :lol:
vladenko007
VIP
VIP

Tak čo už :D mali sme v tíme chalaniska ktorého vedeli tieto akcie rozhodcu neskutočne vytočiť.
Svokor mi vravel že v jeho najlepších časoch utekal rozhodca do kukurice aby ho nezbili. :D :D
Keby išlo aspoň o slušnú sumu, ale pre alkohol a pár korún navyše ti odpíska takú jedenástku že až. Tréner na polčas hráčovi: Natlač sa na nejakého hráča v šestnástke a spadni. :smt059
Ale takto bežne fungujú nižšie ligy.
skuki
Light Professional
Light Professional

A kvôli týmto veciam hráči, ktorí niekedy hrali vyššie ligy a ktorí by si radi popri svojom zamestnaní z radosti zahrali futbal, proste hrať nepôjdu. Lebo v tých dedinách nejde o to ako hraješ ale ako podplatíš rozhodcu a ako ho dokopeš doma. Tento stav nastal presne aj u mňa. Som, bol som, brankárom a keď niekedy idem pozrieť na futbal, šiestu ligu, a ako tí útočníci zbytočne dohrávajú lopty ktoré nemajú a idú kĺzačkou do brankára, alebo stiahne loptu a tí kkti mu aj tak kopnú do ruky alebo mu ju prišľapnú, poprípade vo výskoku mu zadrbú pätou do brucha... Nemám už na to nervy, bol som naučený hrať futbal iným spôsobom.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak ale aj niektori brankari su zakeraci, takze z nich nerobme obetne baranky :D
skuki
Light Professional
Light Professional

Ja z nich ani obetné baránky nerobím. Záleží to na každom hráčovi. Ale predsa brankár je viac zraniteľnejší v niektorých situáciách. Ja som to bral zo svojho pohľadu. Ale hráči sú medzi sebou rovnaké svine a kosia sa jedna radosť...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to ano..
sledujete Zilinu? ja si myslim, ze ak prehraju dalsie kolo s Nitrou tak vypadnu. Pekny obrazok nasho futbalu, pred par rokmi hrali LM a teraz sa budu bat o zotrvanie v nasej lige
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Túto sezónu sa už zrejme zachránia, aspoň podľa mňa. To by musela Nitra a Dunajská chytiť ešte kopec bodov a Žilina zas všetko poprehrávať pomaly. Pri Žiline to síce nie je nemožné, ale tak myslím, že jednému z tej dvojice NR/DS ten záver ešte nevyjde. Ale súhlas, nasledujúci zápas bude pre Žilinu možno zlomový.
vladenko007
VIP
VIP

skuki napísal:Ja z nich ani obetné baránky nerobím. Záleží to na každom hráčovi. Ale predsa brankár je viac zraniteľnejší v niektorých situáciách. Ja som to bral zo svojho pohľadu. Ale hráči sú medzi sebou rovnaké svine a kosia sa jedna radosť...
Zo svojej skúsenosti (ľavé krídlo) viem že dobrý brankár si vie zakričať a skočí do útočníka či už kolenom alebo nohami dopredu. Pri posudzovaní faulu v päťke alebo šestnástke rozhodcom je to skoro vždy v prospech brankára. (nemám na mysli faul brankárom ale súboj, čelná zrážka)
Samozrejme máš pravdu pri malom súboji brankár a súper je to trošku viac v prospech súpera pretože brankár ide do súboja rukami a súper nohami.
skuki
Light Professional
Light Professional

Jasné pri výskoku brankár kraľuje. S tým som nemal problém skôr s tým, že som šiel na zem zaľahnúť loptu a protihráč v sklze (klasická kĺzačka) mi opečiatkoval hrudník jeho kolíkmi na kopačkách alebo ostrými mi spravil krvavú pečiatku na stehne pri tom bolo jasné že loptu nestihne a asi mu bolo priťažké ma preskočiť.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

guess.whoo napísal:to ano..
sledujete Zilinu? ja si myslim, ze ak prehraju dalsie kolo s Nitrou tak vypadnu. Pekny obrazok nasho futbalu, pred par rokmi hrali LM a teraz sa budu bat o zotrvanie v nasej lige
Keby si nevyhnali fanúšikov zo štadióna tak by boli na 1. Mieste. Pozri sa na Dunajsku Stredu fanuškovia začali fandiť a už sa viac darí futbalistom
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale jasne ze by boli na prvom mieste, o tom neni debat. Staci tiez keby na Slovan chodilo o 2000 ludi viac a hrali by skupinu LM kazdy rok
Napísať odpoveď