Klesnutie FPS v hrách
Klesnutie FPS v hrách
Zdravím, zrazu mi kleslo FPS v hrách. Hrám len dve hry - Loadout a War Thunder...v obidvoch mi kleslo FPS približne o 20. Ako je to možné? Nič som nerobil ani nemenil, resp. neuvedomujem si, že by som niečo menil alebo robil. Pozrel som obnovovanie systému a tam tiež nevidím žiadny bod, ktorý by to mohol ovplyvniť. Pred 2 dňami mi to išlo ok, od včera to je zrazu takto zle. Čím by to mohlo byť? Mám z toho fakt nervy, poraďte. Mám ntb, prepínateľnú grafiku - tá silnejšia je Radeon 6770M. Vďaka.
Re: Klesnutie FPS v hrách
Prepolo na slabsiu grafiku, mozno skusit nove ovladace a aktualizovat hry. Pozriet, ze ci nebezi defragmentacia alebo nieco podobne na pozadi pri hrani.
Nie, mám normálne prepnuté na tú silnejšiu grafiku. Teraz som k nej nainštaloval aj najnovší ovládač, ktorý je ovšem z roku 2011, čo je totálna hanba (ale ten som už mal, takže to ma ani neprekvapilo, že zmena nenastala). Obnovenie systému nepomoholo. Ešte ma napadlo, mohol by byť problém so Steamom? To asi nie...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nepises, ze aky mas system. Na Win7/8 je driver zo septembra 2013: http://www.guru3d.com/files_details/amd ... oad,5.html
Pocas hrania daj CTRL+ALT+DEL a pozri v spravcovi uloh vytazenie, ze ci ti nieco nevytazuje zbytocne notebook.
Pocas hrania daj CTRL+ALT+DEL a pozri v spravcovi uloh vytazenie, ze ci ti nieco nevytazuje zbytocne notebook.
Nevyťažuje nič, využite procesora na 10 % a RAMKY 33 %...dal som dole Download, tam potom vypísalo, že mi to stiahne do 5 sekúnd, lenže presmerovalo ma to sem: http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx
Nie je tam teda 13.9, ale presmerovalo ma to priamo na tú beta verziu - 14.2.
Takže môj aktuálny odinštalujem a tento nainštalujem. Snáď to pomôže.
UP////
Zabudol som napísať, že procesor mám Intel, ale to teraz asi nehrá roľu.
Po nainštalovaní mi vypísalo to, čo je v prílohe s názvom "Schránka01".
Stiahol som program, ktorý má zistiť, akú mám kartu a následne aj stiahnuť ovládač pre ňu - príloha s názvom "1" a "2". Lenže, keď ho už chcem nainštalovať, tak vypíše to, čo je v prílohe s názvom "3". Preložiť to viem, no to mi nepomôže, keďže neviem, čo mám robiť....
Nie je tam teda 13.9, ale presmerovalo ma to priamo na tú beta verziu - 14.2.
Takže môj aktuálny odinštalujem a tento nainštalujem. Snáď to pomôže.
UP////
Zabudol som napísať, že procesor mám Intel, ale to teraz asi nehrá roľu.
Po nainštalovaní mi vypísalo to, čo je v prílohe s názvom "Schránka01".
Stiahol som program, ktorý má zistiť, akú mám kartu a následne aj stiahnuť ovládač pre ňu - príloha s názvom "1" a "2". Lenže, keď ho už chcem nainštalovať, tak vypíše to, čo je v prílohe s názvom "3". Preložiť to viem, no to mi nepomôže, keďže neviem, čo mám robiť....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V tomto pripade zrejme pomoze len ovladac, ktory najdes na oficialnej stranke k tvojmu notebooku.
Po obnovení systému cez Recovery mi to robiť prestalo (aspoň to tak vyzerá).