Dá sa zohnať nový Relault Thalia?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Dá sa zohnať nový Relault Thalia?

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ahojte

Tak som v úplne neznámych vodách, Zháňam velmi lacné auto a zakopol som o tento článok

http://zavolantom.autovia.sk/2012/12/07 ... 5-290-eur/

Na Thalii som robil autoškolu, takže viem, čo približne môžem od tohto auta očakávať. Neviete niekto, či sa dá tento model ešte niekde kúpiť (neojazdený). Ak nie, je nejaký jeho nástupca v podobnej cenovej kategórii?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Dá sa zohnať nový Relault Thalia?

Príspevok od používateľa Fabo »

Afaik thaliu nahradil logan od dacie
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najlacnejšie auto na trhu je
Dacia Logan 6490€ a potom Dacia Sandero 6690€ (podľa mňa lepšia voľba, hatchback sa počíta).
V koncerne Renault prenechal low-cost kategóriu Dacii. Logan/Sandero bola priama konkurencia Thalii s rovnakým motorm a rovnakou nicotnou výbavou v základnej verzii.

Hoci Dacii už ponúka v základe posilovač riadenia (Thalia a prvé Dacie nemali ani to), elektrické otv. okien, či centrál s diaľkovým (!) - o tom môžeš len snívať.

To auto má svoje miesto na trhu, ale ty nie si cieľová skupina.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

begbeee napísal: To auto má svoje miesto na trhu, ale ty nie si cieľová skupina.
Keď sa pozriem spätne na to, v akej zúfalej finančnej situácii som bol a ako som sa pokúšal vymysliet spôsob ako zohnat nové auto, tak sa pri čítaní tejto témy môžem pousmiat. Nakoniec si u mna našiel miesto jazdený Renault Clio rok výroby 2002. Má svoje muchy ale čo sa týka motora, tak viem, že naň je vždy spolah... čo sa nedalo povedat o autobatérii, vecí okolo štartéra a dodnes ešte škrtiacej klapke... musel som auto asi 5 minút prosit a obetovat svoju dušu temným bohom aby sa rozhodlo prejst cez STK (chvílu sa nedali získat dáta kvoli príliš nízkym otáčkam na volnobehu).

Ešte 9 rokov a snád budem mat Teslu :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Co chces od frantika, je zname ze elektronika nebola etalonom spolahlivosti. Ale fajn vyber, Clio II je(bol) urcite lepsi vyber ako Thalia ci Logan. :)

PS.: Za 9 rokov Tesla uz nebude existovat pri tom, ako su stale stratovi :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Toto skatulkovanie francuzskych aut a elektroniky je komicke. Hlavne u Clia co tam ma akurat kabel k zamke a repro :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

heh, ze prinizke otacky... to povedali aj mne ked som bol na EK... ze neda sa, bohuzial... potom som pozeral zaznam z STK a EK robenej inde - volnobezne otacky na hornej hranici povoleneho rozsahu. Samozrjeme slusne pod "mininom" ktore chceli na onej EK stanici. Proste kvalitka...
Napísať odpoveď