Skusit to s ex?
Skusit to s ex?
Čaute
chcem sa poradiť. Predvčerom som stretol svoju ex priateľku. Nevideli sme sa vyše troch rokov ale keď som ju zbadal obnovilo sa vo mne všetko to čo predtým. Podľa vás má význam skúsiť to s ňou ešte raz a ak áno akoby som mal začať ?
vďaka
Re: skusit to z ex ?
Nechala ona teba, alebo ty ju?
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak ono z nejakého dôvodu ste sa asi rozišli. Neviem síce okolnosti, ale predpoklad je, žeby to opäť nefungovalo. Takže odpoveď: nie, vykašli sa na ňu.
Ale tak pre zaujímavosť. Dôvod rozchodu?
Ale tak pre zaujímavosť. Dôvod rozchodu?
nemali sme čas sa stretávať, pretože každý z nás mal stále niečo iné na práci
"Skusiť to S ex?"
Autor temy- jo kludne skus, len sa opytaj ci je slobodná.
Jak je slobodná a má uz cas na teba, chod do toho.
Ak nemá stale čas, alebo kohosi má, odpoved bude taká, ze hladaj inu babu
Ale skus to.Tvoj a jej vek?
Autor temy- jo kludne skus, len sa opytaj ci je slobodná.
Jak je slobodná a má uz cas na teba, chod do toho.
Ak nemá stale čas, alebo kohosi má, odpoved bude taká, ze hladaj inu babu
Ale skus to.Tvoj a jej vek?
-
ktozesomja
Medium Star
Ked sa nieco odvtedy zmenilo, hlavne to co bolo dovodom rozchodu tak to skus, ak ti nevadi, ze s vysokou pravdepodobnostou to nedopadne dobre.
Re: Skusit to s ex?
Preco by si sa mal vracat k byvalej?
Určite nie.
Ak ste na seba "nemali čas", nebudete ho mať ani teraz. Kto s niekým chce byť, čas a možnosti si nájde. Ja som raz pri bývalej zistil, že odcestovala do inej krajiny, keď tam už bola. Po tomto sme to skončili.
To čo ťa nabudilo pri pohľade na ňu, boli subjektívne pocity, ktoré môžeš mať aj pri pohľade na okoloidúcu sexy kosť.
Vracať sa k bývalej neodporucam.
Ak ste na seba "nemali čas", nebudete ho mať ani teraz. Kto s niekým chce byť, čas a možnosti si nájde. Ja som raz pri bývalej zistil, že odcestovala do inej krajiny, keď tam už bola. Po tomto sme to skončili.
To čo ťa nabudilo pri pohľade na ňu, boli subjektívne pocity, ktoré môžeš mať aj pri pohľade na okoloidúcu sexy kosť.
Vracať sa k bývalej neodporucam.
-
javatar
Hardcore addict
Pricina predosleho rozchodu musi byt uz odstranena. Inak to nema zmysel.
Ak sa rozhodnete skusit to zas tak na to nepozeraj ako na navrat ale ako na novy vztah. Ona je ina a aj ty si uz iny.
Ja osobne uz som chodil s jednou zenou takto dvakrat. Rozpadlo sa to aj druhy krat ale uz z uplne inych pricin. A rozhodne nelutujem, ze som to skusil.
Viac ti neporadim, uz to len zalezi na vas dvoch.
Ak sa rozhodnete skusit to zas tak na to nepozeraj ako na navrat ale ako na novy vztah. Ona je ina a aj ty si uz iny.
Ja osobne uz som chodil s jednou zenou takto dvakrat. Rozpadlo sa to aj druhy krat ale uz z uplne inych pricin. A rozhodne nelutujem, ze som to skusil.
Viac ti neporadim, uz to len zalezi na vas dvoch.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky 
A prečo by to snou nemal skusit? sak nic nestratí.
A ten rozchod nebol z nevery, z rozdielnosti priorít alebo pováh.
Oni len nemali na seba čas.
Nič zato nedá, ked sa jej teraz opyta ci niekoho má/nemá a ci uz má viac osobného volna.
Nech toto zistí a nech sa podla toho zariadi.
Nič zato nedá, ked sa jej teraz opyta ci niekoho má/nemá a ci uz má viac osobného volna.
toto prislovie ma iny vyznam, ako mu momentalne prikladas...K-u-b-i-a-k napísal:Nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky
-
audiotrack
VIP
keď niekoho ľúbim, takže si ten čas nájdem aj na úkor iných vecí. Ak nemá čas na partnerku, a partnerka na neho, je to to isté ako povedať že vyprchala láska. Akurát to zaobalili do pozlátkaBlastbit napísal:A prečo by to snou nemal skusit? sak nic nestratí.
Mimo iného, čo by teraz zmenil aby ten čas na ňu mal? Zase sa rozídu že nemajú na seba dosť času. Aby mali dosť času na seba, musí jeden alebo druhý niečo vo svojom živote zmeniť. A tu sa potom naskyta otázka prečo k tej zmene neprišlo už vtedy aby mali na seba viac času.
Stara laska nehrdzavie... ak ste sa nerozisli v zlom a ona k tebe tiez stale nieco citi, tak preco nie... Navyse ak bol problem len v tom, ze ste nemali na seba cas, tak to ozaj nie je vazny dovod na rozchod, skor ste si nezasluzili jeden druheho, lebo ste mali vtedy ine priority...
-
audiotrack
VIP
hej, istotne k nemu niečo cíti, keď sa nevideli vyše 3 rokovkayko napísal:Stara laska nehrdzavie... ak ste sa nerozisli v zlom a ona k tebe tiez stale nieco citi, tak preco nie... Navyse ak bol problem len v tom, ze ste nemali na seba cas, tak to ozaj nie je vazny dovod na rozchod, skor ste si nezasluzili jeden druheho, lebo ste mali vtedy ine priority...
Audiotrack- 1. stale nevieme kolko maju rokov ci su studenti alebo zrelý ludia
2. ano na lásku si treba nájst cas, pokial tam niesu rodinné dovody z partnerkynej strany(vazne chorá matka/otec a musí sa o nich starat),pracovne zalezitosti/školské zalezitosti ( učenie sa na dolezité skušky),..atd
3. Bol by som rád keby autor témy doplnil prečo jeho ex nemala čas, lebo to tu nikde nespomenul. Tak asi tazko mu poradit ked svoj problem napísal na 2 riadky.
2. ano na lásku si treba nájst cas, pokial tam niesu rodinné dovody z partnerkynej strany(vazne chorá matka/otec a musí sa o nich starat),pracovne zalezitosti/školské zalezitosti ( učenie sa na dolezité skušky),..atd
3. Bol by som rád keby autor témy doplnil prečo jeho ex nemala čas, lebo to tu nikde nespomenul. Tak asi tazko mu poradit ked svoj problem napísal na 2 riadky.
To uz nechajme na nu, ci nieco citiaudiotrack napísal: hej, istotne k nemu niečo cíti, keď sa nevideli vyše 3 rokovTak neskutočne ho ľúbi, že za 3 roky ho nedokázala pozvať na jednu blbú kávičku
Dosť ťažko poradiť, keď nevieme ako váš vzťah vyzeral, ako dlho trval, čím všetkým ste si prešli a pod.
Po 3 rokoch ste sa znova videli, to je dosť dlhá doba, určite ste sa obaja zmenili, vaše postoje reakcie správanie, len otázkou zostáva, či by to malo byť + alebo - pre váš nový vzťah.
Ja by som to asi už neskúšala znova, pretože je tam dosť veľká pravdepodobnosť, že sa to skončí znova, pretože dôvod rozchodu nemať na jeden druhého čas, je dosť slabý dôvod a tzn. že ste sa asi dostatočne nemilovali. Možno teraz by to už bolo iné, predsa len ste už dospeli, upravili svoje priority ak máte teda min. viac ako 18 +.. síce veľa ľudí nevie, čo od života očakáva aj v 30tke, ale to je vedľajšie.
Takže, za mňa určite nie, možno kým budeš s touto ex, tak za ten čas si mohol naraziť na nejakú perspektívnejšiu, zrelšiu ženu, ale je to na tebe, takže urob, čo ti srdce káže.
Po 3 rokoch ste sa znova videli, to je dosť dlhá doba, určite ste sa obaja zmenili, vaše postoje reakcie správanie, len otázkou zostáva, či by to malo byť + alebo - pre váš nový vzťah.
Ja by som to asi už neskúšala znova, pretože je tam dosť veľká pravdepodobnosť, že sa to skončí znova, pretože dôvod rozchodu nemať na jeden druhého čas, je dosť slabý dôvod a tzn. že ste sa asi dostatočne nemilovali. Možno teraz by to už bolo iné, predsa len ste už dospeli, upravili svoje priority ak máte teda min. viac ako 18 +.. síce veľa ľudí nevie, čo od života očakáva aj v 30tke, ale to je vedľajšie.
Takže, za mňa určite nie, možno kým budeš s touto ex, tak za ten čas si mohol naraziť na nejakú perspektívnejšiu, zrelšiu ženu, ale je to na tebe, takže urob, čo ti srdce káže.
Vrátiť sa naspäť k bývalke je ako vrátiť sa naspäť na základku. Keď si spomenieš, chýba ti všetko to dobré, čo si vtedy zažil, no už si nespomínaš na ten pocit, ako si chcel odtiaľ vypadnúť, pretože si dozrel a chcelo to niečo viac.
Dávať sa dokopy s ex je v každom prípade hlúposť, nikdy mi to nevyšlo a iba som zabil čas niečím, čo neklapalo ani pred tým, ani potom.
Dávať sa dokopy s ex je v každom prípade hlúposť, nikdy mi to nevyšlo a iba som zabil čas niečím, čo neklapalo ani pred tým, ani potom.
jednoduchá odpoveď ktorá tu bolá už pár krát napísana NIE nevrácaj sa ku nej