Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja by som bral P6 kvoli spracovaniu a stylu. zvysok je skoro rovnaky
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Inak nikto ste nerozmýšľali nad Oppo Find 7a? Pomer cena/výkon je neskutočná!
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Vdaka na nazory. Ten Huawei nakoniec padol, takze som zobral novy L9 II. Myslim, ze za tie peniaze nic vyrazne lepsie nenajdem pokial nepojde o nieco z bazaru :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

galbavymartin napísal:Inak nikto ste nerozmýšľali nad Oppo Find 7a? Pomer cena/výkon je neskutočná!
Strasne velke padlo...aspon pre mna
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Bad.boy napísal:Vdaka na nazory. Ten Huawei nakoniec padol, takze som zobral novy L9 II. Myslim, ze za tie peniaze nic vyrazne lepsie nenajdem pokial nepojde o nieco z bazaru :)
Urcite nebudes lutovat, daj potom vediet ako si spokojny.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Telefon dnes dosiel, hral som sa s nim par hod a zatial velka spokojnost. Kedze som prechadzal zo ZTE Blade tak je to pre mna ako ist z Trabantu do Ferrari :D System je krasne plynuly, nikde sa na nic necaka a nadstavba od LG je tiez podarena. Narychlo som skusal napr. Asphalt 8 a ide krasne takze aj dvojjadro je plne dostacujuce. Trosku zamrzi absencia senzoru na automaticku regulaciu jasu (wtf? to mal aj moj dedusko blade). Inak na to, ze je to 4,7 nie je ani extra velky co je pre mna +. Len ma trosku zamrzelo, ze od vyroby na displayi nie je ochranna folia ale tak to je len drobnost. :)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Super :) Ja mam teraz Divoky ohen takze viem co tym myslis :D Inak ten asphalt napr. na akych detailoch si hral? Ak tam je taka moznost, ten moj telefon ani graficky cip nema takze neviem ako velmi uz tie hry pokrocili a ake su moznosti v hre :D Co sa tyka automatickej regulacie jasu, premna je to nepodstatna funkcia. Mam to sice aj teraz na tomto HTC ale ani raz som to nepouzil :) Vies ho ovladat aj jednou rukou? Ja totiz nemam velmi velke ruky, skor mensie tak neviem ci mi dobre padne do ruky. Ale jedna taka zaujimavost, podla toho co som cital tak by to mal byt najmensi telefon s 4.7 displejom :D Daj este vediet ak zistit nieco nove, zatial vsetko funguje? Obcas ma niekto problemy s SMSkami alebo datami, no neviem ci je to problem telefonu alebo len ich operatora. S nicim takym si sa zatial nestretol?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nstavenia boli very low, low, medium, high. Na medium ide uplne plynule. Na high bolo citit pokles fps(ale tak pozri na Play na fotky ako to vyzera na high takze sa ani necudujem). Tiez nemam ruky ako drevorubac a to ovladanie jednou rukou je tak na hranici :) pokial chcem ist palcom do protilahleho, horneho rohu, tak musim trochu prehmatnut aby som si mobil v ruke posunul ale nie je to nic strasne. Tomu ze je najmensi by som aj veril.. doma mam jednu napodobeninu HTC 8X s 4 displayom a je len o trosku mensia :) Mam O2, sms, hovor, data v pohode. Obcas som si vsimol kolisanie signalu. Uvidim ci sa to nejak prejavi v buducnosti. Inak wifi sa chyta hned, GPS tiez behom par sec. Infra na prepinanie TV v krcme potesi :D. Este drobnost... ja som zobral biely a ked vidim aky lesky je ten zadny plast...zbohom pokial ho ma niekto v ciernej a bez obalu :) Kazdopadne doporucujem kupit nan daky obal pretoze v ruke sa smyka viac ako by mal :)
tyler91
King
King

To infra funguje na kazdu TV ? :D ...takze zadny kryt je velmi nachylny na odtlacky ? a navyse hovoris,ze je dost klzky?
Spracovanie je dobre ? vrzga ti niekde?...Ak mas viac appiek spustenych,pocitujes nejake velke spomalene ?
Aj vydrz baterie mozes neskor napisat.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Na G9 vraj funguje takmer na vsetko vratane dakej Technika z TESCA...na L9 to orezali :roll: na najznamensie znacky (Samsung, LG, Sony, Philips atd..) funguje to aj na dvd a blue ray. Akurat treba najst telku s kablovkou, satelit samozrejme neprepnem..max ju tak vypnem alebo stisim :D. Na bielom odtlacky nie su vidiet ale na ciernom to musi byt zle...a ano..je klzkejsi vzhladom na ten leskly plast vzadu (ale zas nie je to klzke ako mydlo :D na Bladovi bol kryt mierne pogumovany? alebo ako to nazvat takze preto mam teraz pocit ze je o dost klzkejsi..ono to bolo spomenute aj v dakej videorecenzii ale urcite to nie je nejake zavazne minus ktore by malo ovplivnit rozhodovanie). Inak nic nevrzga, vsetko licuje paradne. Ziadne spomalenie som zatial nezaznamenal. Akurat som skusal San Andreas. Tiez krasne hratelne :)

Moznosti ako fotit hlasovym povelom, pripadne zaostrit tuknutim na konkretne miesto su tiez v poho ale nie som velky nadsenec do fotenia takze to ma nechava chladnym. (Ale spomenut pri babe ze to foti na hlas. povel je tiez chyba. Takto som vcera prisiel o mobil na polku vecera a ked sa mi vratil, bolo tam o 60 fotiek viac :D)

Zaujimava je skor funkcia automatickeho prekladaca. Apka zapnem kameru, a uz len namierite kameru na text, zvolit z akeho do akeho jazyku chcete prekladat, vyberete ci prelozit slovo, riadok, odsek a ide sa :)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Tak hej to uz je ina hra, to sa ani necudujem. Na medium by to malo stacit :D A signal na wifi je dost silny? Inak tiez chcem zobrat biely, jednak aspon na foto vyzera lepsie v bielej a tiez kvoli tym otlackom. Na tu ciernu sa to fakt brutalne chyta. Z ebayu som objednal to TPU puzdro, takze aspon podla toho ma aku taku predstavu aky velky asi je, a je trosku vacsi nez by bolo idealne ale nie je to hrozne :D

Vrzganie sa moze po case prejavit, ale malo by sa to dat jednoducho odstranit.

No ved to ze pokial nemas kablovku tak ten ovladac ti je skoro nanic.

A SA si rozbehal na ake detaily?

Este jedna vec, ten cierny ramcek okolo displeja nie je prilis vyrazny? Alebo si si to ani nevsimol? Pri ciernej verzii ho zase vobec nevidno.

Potom napis ze ako si na tom s vydrzou, ked sa ti ho podari vybit :D
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

SA ide na medium, bez tienov, pri 100% resolution. Ono da sa ist aj vyssie ale neviem ako to pojde pri narocnych scenach..teraz som sa len pomotal niekde na zaciatku.

Prvý výrazný problem je mala vnutorna pamat (3,5gb) s tym ze telefon nevie presuvat data na SD kartu... sice tam ta moznost je ale presunie tak mozno par MB z apk suboro..samotne data zostavaju stale v pamati. Uz som ho koli tomu rootol, spravil particie na karte ale vyzera, ze linknutie cez AP2SD nefunguje poriadne :/. Poskusam to poriadne este neskor.. (ak sa nemylim, tento problem by mala vyriesit aktualizacia na KitKat ktorej stale nieto..)

Robim s nim stale ked mam cas takze momentalne mlatim baterku rychlo :D Uvidim po par nabitiach ked sa to ustali ale tie 2 dni pri beznom uzivani by mal zvladnut urcite.

Cierny ramcek som si doteraz ani len nevsimol...az ked si ma nan upozornil...dik :D
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Cavte, ma tu niekto skusenosti s HTC One mini ? Nejake postrehy z bezneho pouzivania, oplati sa dat peniaze do tohto telefonu ?

Vdaka
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pokial ide o novy tak by som povedal nie... takmer to iste co LG L9 II akurat o 100€ drahsi :)
tyler91
King
King

A navyse s horsou vydrzou a mensim displejom oproti L9 II
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

h.olub: 3 dni sa s nim hram, pytaj sa co ta konkretne zaujima. je pravda, ze lg je o takmer 100€ lacnejsie cize sa javi ako lepsia kupa. no one mini je jednoducho nadherny fon, svizne sense, fotak, kvalitna konstrukcia, paradny slcd displej, celkovo vyzera stylovejsie ako lg a to najhlavnejsie stereo repro (hra to lepsie jak moj nb :D ). Ak ides po cene tak l9 II alebo moto g
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

To uz by som si radsej doplatil a kupil G2, jedine ze by si bol ochotny dat 100e viac za boom sound ci jak sa to vola. Podla mna tiez L9 II

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2014, 22:03)
Bad.boy napísal:SA ide na medium, bez tienov, pri 100% resolution. Ono da sa ist aj vyssie ale neviem ako to pojde pri narocnych scenach..teraz som sa len pomotal niekde na zaciatku.

Prvý výrazný problem je mala vnutorna pamat (3,5gb) s tym ze telefon nevie presuvat data na SD kartu... sice tam ta moznost je ale presunie tak mozno par MB z apk suboro..samotne data zostavaju stale v pamati. Uz som ho koli tomu rootol, spravil particie na karte ale vyzera, ze linknutie cez AP2SD nefunguje poriadne :/. Poskusam to poriadne este neskor.. (ak sa nemylim, tento problem by mala vyriesit aktualizacia na KitKat ktorej stale nieto..)

Robim s nim stale ked mam cas takze momentalne mlatim baterku rychlo :D Uvidim po par nabitiach ked sa to ustali ale tie 2 dni pri beznom uzivani by mal zvladnut urcite.

Cierny ramcek som si doteraz ani len nevsimol...az ked si ma nan upozornil...dik :D
Hej no, 4gb su uz proste malo. Staci 2 vacsie hry a nemas uz miesto, takze root je skoro nevyhnutny. Ked ti to nepojde tak skus Folder Mount, ten by mal fungovat v pohode.

Co sa tyka tej aktualizacie tak myslim ze by to malo byt prave naopak, google sa snazi obmedzit aplikaciam pristup k SD karte. S rootom by to malo stale fungovat, ale zase mozno nebude tak jednoduche ten root spravit. Neviem este, uvidime ked pride aktualizacia. Teraz v Q2 by to malo byt. A ked ho nesetris tak kolko ti vydrzi? :D

Prepac no, snad si ho odvsimnes :D
h.olub
King
King

heh, tak ten LG maju iba v O2 aj to nie na pausal kt. potrebujem :D
Ale osobne som aj tak za to ze ked mat android tak HTC, proste osobne preferencie. Dakujem za rady, porozmyslam este.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ved ho mozes zobrat na aky pausal chces
h.olub
King
King

No na stranke pisu ze k platinovemu pausalu je nedostupny, tak neviem ? A prioritne potrebujem zmenit pausal preto beriem aj novy telefon....

http://www.o2.sk/pre-vas/telefony/lg-l9-ii-cierny
Napísať odpoveď