Škoda Superb 2.5 TDI V6
tu mas pekny clanok, mozno ti pomoze pri rozhovovani http://auto.pravda.sk/skoda-superb-i-20 ... azdene_P39
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne osobne sa CC absolútne nepáči. B7, variant, čierny, chróm paket, béžový interiér, bol a stále je pre mňa orgazmus.Trussardi napísal:pockaj si kym klesnu cenu a kupis passata cc
Keď sa už bavíme o CC, tak ovela radšej by som vzal nový Superb.
Re: Škoda Superb 2.5 TDI V6
Ako vidím, tak su tu samí garažovi pseudomechanici ....Superb 2006 NETRPEL odieraním vačiek, pretože mal rolny, takisto VP44 bolo iné ako na starej 110kw a 132kw v6tdi. Skôr ako superba by som bral A6. Je krajšia, interiérovo aj exterierovo, jazdne vlastnosti rovnaké. Možno odhlučnenie má A6 lepšie ako Superb. Ďalej odkaz pre pseudomechanikov. Mal som 4 roky a6 quattro 2.5tdi 132kw s tým "nachuja" motorom. Keď som ju kúpil mala 250tis. Keď som ju predal mala 380 000km. Na môtore pôvodne vačky, pôvodne čerpadlo, vstreky atď atď. Jedine čo som menil boli žhaviče, olej, filtre a raz prednú nápravu, ktorá takisto NIEJE nachuja. Veľa ludí odsudzuje viacprvkovú hlinikovú nápravu kôli opotrebeniu. Mne vydržala 50tis km na NAŠICH CESTACH čo je velmi dôležité. Obute 17" zima leto. Mám taký pocit, že o týchto motoroch vie 98percent z vás veľké h*vno a max tak počulo, že jeden môj kamarát.
Inak k spotrebe. Záleží v akej kondícií je motor a ako je zoštelovaný. Hovorím to preto, lebo 80percent aut s týmto motorom čo som robil bolo totálne rozladených garažovymi mechanikmi. 4kolka automat okolo 10litrov, predokolka automat 8,9litrov, predokolka manual okolo 7-8litrov, 4kola manual okolo 8-10litrov.
Inak k spotrebe. Záleží v akej kondícií je motor a ako je zoštelovaný. Hovorím to preto, lebo 80percent aut s týmto motorom čo som robil bolo totálne rozladených garažovymi mechanikmi. 4kolka automat okolo 10litrov, predokolka automat 8,9litrov, predokolka manual okolo 7-8litrov, 4kola manual okolo 8-10litrov.
-
tacosi
Moderátor
To myslis tu 2,5 z ktorou si mal vecne nejake problemy ci uz z motorom,alebo prevodovkou ?
JA som nemal žiadne problémy s 2.5tdi v6. Môžem povedať, že 2.5tdi v6 určite nieje motor, ktorí by sa umňa v servise vyskytoval častejšie ako akékoľvek iné auto s motorom TDi !!!
čo sa týka Tiptroniku. Strašne by ma zaujímalo koľko z Vás malo prevodovku tiptronic resp. auto s touto prevodovkou od nova. Každa bazarova prevodovka TT má nabehané minimálne 250 až 350tisic km. Je to zložitejšia prevodovka plná lamiel, košov selenoidov, elektroniky, ktorá nemá takú spoľahlivost ako manuál!!! Koľko ľudí mení pravidelne filter a olej vo svojom automate. To akože si kúpim automat a sa mi posere tak hneď na forum, že fuj ruuky preč to je kazivé ?? Hovorí sa, že kto chce opicu musí mať aj na banany. Tuto to platí. Raz som na jednom golfe menil 4krát manuálnu prevodovku !!! To mám teraz rozprávať kadekomu aby si nikdy nekupoval Golfa s manualom???
čo sa týka Tiptroniku. Strašne by ma zaujímalo koľko z Vás malo prevodovku tiptronic resp. auto s touto prevodovkou od nova. Každa bazarova prevodovka TT má nabehané minimálne 250 až 350tisic km. Je to zložitejšia prevodovka plná lamiel, košov selenoidov, elektroniky, ktorá nemá takú spoľahlivost ako manuál!!! Koľko ľudí mení pravidelne filter a olej vo svojom automate. To akože si kúpim automat a sa mi posere tak hneď na forum, že fuj ruuky preč to je kazivé ?? Hovorí sa, že kto chce opicu musí mať aj na banany. Tuto to platí. Raz som na jednom golfe menil 4krát manuálnu prevodovku !!! To mám teraz rozprávať kadekomu aby si nikdy nekupoval Golfa s manualom???
-
RATZINGER666
Darca
zeby peter_c4 z audiklub.cz?tacosi napísal:To myslis tu 2,5 z ktorou si mal vecne nejake problemy ci uz z motorom,alebo prevodovkou ?
-
tacosi
Moderátor
Reagujes na 5 rokov staru temu,ale k veci.
Toto vsetko je v poriadku,no tvrdit ze
Pretoze ak sa nevies rozpamätat,tak si prezri len Tebou zalozene temy,a zistis,ze si riesil vstrek,elektriku,vibracie,spotrebu,cerpadlo,cidla,automat a plllno dalsich veci.
Takze uz ked pises,tak radsej napis pravdu
A u teba v servise ? co si za servisaka,ked si nevies poradit z vlastnym vozom ?
Toto vsetko je v poriadku,no tvrdit ze
je trosku divne nemyslis?Peter_c4 napísal:pôvodne vačky, pôvodne čerpadlo, vstreky atď atď. Jedine čo som menil boli žhaviče, olej, filtre
Pretoze ak sa nevies rozpamätat,tak si prezri len Tebou zalozene temy,a zistis,ze si riesil vstrek,elektriku,vibracie,spotrebu,cerpadlo,cidla,automat a plllno dalsich veci.
Takze uz ked pises,tak radsej napis pravdu
A u teba v servise ? co si za servisaka,ked si nevies poradit z vlastnym vozom ?
Prepac, ale asi si ma s niekym pletieš
Môj nick bol generovaný automaticky, pretože ten ktorý som chcel bol obsadený. Niesom registrovany na audiklub.cz.
-
tacosi
Moderátor
Klames,len sa tak prasi z monitora. Hlavne ze tato IP adresa sedi z IP audiklubu.
Fakt sila,,,dalej sa nemam z Tebou o com bavit.
Fakt sila,,,dalej sa nemam z Tebou o com bavit.
veta velmi casto omielana na klube,ale uz nieje tak zaujimava.kto chce opicu musí mať aj na banany
-
RATZINGER666
Darca
jaj, to som si teda asi pomylil s inym petrom_c4, ktory mal tiez zhodou nahod audi a6 2,5tdi 
-
tacosi
Moderátor
jj aj rovnake ip na oboch forach 
Tak to mi teda prezraď moju ip.
-
tacosi
Moderátor
Nerob zo seba este väcsieho somara. 195.91.10.241
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2014 20:07)
Zaujimave,ze aj mailova adresa je rovnaka vsak? wau aka nahoda.
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2014 20:07)
nase forum v pripade zhody, nicky automaticky negeneruje.Peter_c4 napísal:Môj nick bol generovaný automaticky, pretože ten ktorý som chcel bol obsadený.
Zaujimave,ze aj mailova adresa je rovnaka vsak? wau aka nahoda.
-
RATZINGER666
Darca
fuha, 22-rocny a uz ma vlastny servis... sikovny to chalanisko...
-
hojko
Site Admin
Peter_c4: Osviezim ti pamat temami, ktore si zalozil na ceskom Audi Klube:
Audi A6 c4 2.5- blikajú svetla- vadné ukostrenie?
Vakuova pumpa- niečo som pokazil neviem čo
A6 c4 2.5tdi tečie vstrek a kovové ťukanie
Dorobenie quattra na dvojkolu. Audi c4 2.5tdi
C4 2.5tdi další problém- kovové tukanie z motora+video
c4 2.5-slaby tlak oleja?
Audi A6 C4 2.5tdi problém s remenicou a napínakom remeňa
A6 C4 2.5tdi r5 85kw - hučí prevodovka/ložisko, niečo iné ...???
A6 c4 2.5tdi nerovnomerny chod motora
PREDVSTREK VAG304cz a6 c4 2.5tdi
a6 c4 2.5tdi automat smrdi spaleninou
studene starty-teplotne cidlo
A6 c4 2.5tdi aat ide na 4 valce
A6 c4 2.5tdi AAT- príliš vysoká spotreba
To su len par tych hlavnych tem, ktore sa tykali tvojho "bezproblemoveho a bezudrzboveho" auta, ktore si tu chcel vychvalit. Inak si si mozno vsimol, ale tacosi je moderator aj tu na fore a aj na ceskom Audi Klube.
Audi A6 c4 2.5- blikajú svetla- vadné ukostrenie?
Vakuova pumpa- niečo som pokazil neviem čo
A6 c4 2.5tdi tečie vstrek a kovové ťukanie
Dorobenie quattra na dvojkolu. Audi c4 2.5tdi
C4 2.5tdi další problém- kovové tukanie z motora+video
c4 2.5-slaby tlak oleja?
Audi A6 C4 2.5tdi problém s remenicou a napínakom remeňa
A6 C4 2.5tdi r5 85kw - hučí prevodovka/ložisko, niečo iné ...???
A6 c4 2.5tdi nerovnomerny chod motora
PREDVSTREK VAG304cz a6 c4 2.5tdi
a6 c4 2.5tdi automat smrdi spaleninou
studene starty-teplotne cidlo
A6 c4 2.5tdi aat ide na 4 valce
A6 c4 2.5tdi AAT- príliš vysoká spotreba
To su len par tych hlavnych tem, ktore sa tykali tvojho "bezproblemoveho a bezudrzboveho" auta, ktore si tu chcel vychvalit. Inak si si mozno vsimol, ale tacosi je moderator aj tu na fore a aj na ceskom Audi Klube.