Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa jackb »

ja lamentujem nad vsetkym?

a zhovadit sa v casopise, ktory je z principu proti vsetkemu? nie dakujem. ak to mam s pisanim niekam dotiahnut asi by som nemal zacat na strankach plnych nezmyslov, ktore sa navzajom vylucuju. nehovoriac o tom, ze mna by v tej znozke bludov ani uverenit nemohli. nakladli by si tym do vlastneho

//spravodajstvo = Hudo (bol prednasat na mojej alma mater o geopolike, po 15 minutach tam ostal uz len pedagogicky zbor a privrzenci konspiracnych bludov. tí prvi, len zo slusnosti); senzacia o tom, kde tento rok kuje pikle vymyslena skupina babkohercov sveta; a titulka printoveho vidania: "utajovane infromacie bez cenzury". pod tym palcovy titulok "rodna zem nam uz nepatri". kazdy nech si cita co chce, ale takyto odpad pre mna nie je ani zdroj papiera pod psa, kym ho naucim pytat sa von
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

No neviem, ak to porovnám napr. s televíznimi novinami na markíze alebo SME... tam si do huby teda nakladajú kvalitne, už len tá kopa gramatických a faktických chýb je proste úžasná. So zem a vek, slobodným vysielačom a Hospodárskymi novinami je to niečo neporovnatelné.

EDIT: K hudovi -> je pravda, že občas hladá súvislosti tam, kde nie sú a s toho ostatného, čo povie sa nič nové nedozviem, takže ho osobne neopčúvam/nečítam. To, že zem nám nepatrí je ale pravda... aj teba môže napr. štát kedykolvek vyvlastnit a nikto sa ta nebude pýtat, či s tým súhlasíš ;). viď 2006
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Solo_Kamen napísal:viď 2006
úplne nám aj niečo konkrétne hovorí takýto údaj :lol:
Solo_Kamen
King
King

no dobre, možno je aj ten rok mimo ale skrátka, za prvej F*covej vlády sa veselo vyvlastnovali pozemky za smiešne výkupné ceny... keby nemám dialnicu už postavenú 6 km odmôjho domu, tak mi doteraz cvaká r*t, či si niekto nezmyslí stavat tam, kde stojí môj dom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal: To, že zem nám nepatrí je ale pravda... aj teba môže napr. štát kedykolvek vyvlastnit a nikto sa ta nebude pýtat, či s tým súhlasíš ;). viď 2006
no, takze nie je dovod na panikarenie na jar 2014. a uz vobec nie s hlupou peticiou za zakaz predaja pody cudzincom.
ti budu musiet respektovat Slovnenske zakony, takze aj ked si za mojimi hmunami kupia pozemok, po ktorym je najvacsie diamantove lozisko planety, bude o nom rozhodovat stat, lebo podla specifickych zakonov vsetko prirodne od istej hlbky je statne.

ak bude cudzinec platit dan z ornej pody, bude pestovat podla nasho zakona a respektovat nase vykupne ceny, tiez nie je problem.

aj oplotenie luk a lesa sa da upravit zakonov. mimochodom, uz teraz si mozu bohati clenovia strany kupit napriklad kus narodneho parku Muranska planina a postavit tam rybnik a chatu a to vseetko oplotit do vysky 5m a zabezpecit CCTV. a nikto sa nemoze pozastavit nad tym, ze ste prisli o miesto kde ste sa chodili 20 rokov prechadzat...

takze predajom pody cudzincom od maja sa nestane nic take, ze by to museli lovci bludov a senzacii hodit palciakmi na titulku :)
Solo_Kamen
King
King

Možno že len zle čítam, pretože mám za sebou štvrtú nočnú ale si si istý, že reaguješ na správnu osobu. Ja som narážal na vyvlastnovanie zo strany štátu, nie na skupovanie slovenskej pôdy cudzincom :smt017

EDIT: aha.. už viem jak si to myslel... ono to bude vlastne len dalšie drobné zhoršenie situácie... viem si predstavit, že štát už nebude vyvlastnovat len kvoli dialniciam ale kvoli každému pozemku, na ktorý si bude bohatý arab brúsit zuby...
jackb
Redeemer
Redeemer

ale nie, teraz si ten bohaty Arab bude moct kupit tvoj pozemok bez toho aby mal na to bieleho slovenskeho kona.
uz stat nebude robit to co v pripade KIA ci PSA, kedy sa tiez vyvlastnovalo, ak sa pamatam dobre
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb, daj si ruku na srdce a odpovedz si na otazku, ci vlady meciara, dzurindu, fica boli za skutocne zaujmy obcanov SR, tych ludi co sa nechali manipulovat mediami a ich volili.
staci jediny moralny preslap a politik je u mna diskvalifikovany navzdy, je uplne jedno ci spreneveri 1 €, alebo miliardy.
jackb
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:jackb, daj si ruku na srdce a odpovedz si na otazku, ci vlady meciara, dzurindu, fica boli za skutocne zaujmy obcanov SR, tych ludi co sa nechali manipulovat mediami a ich volili.
staci jediny moralny preslap a politik je u mna diskvalifikovany navzdy, je uplne jedno ci spreneveri 1 €, alebo miliardy.
a aky to ma suvis so zavislostou a nezavislostou sme ci ineho media v porovnani s "utajovanymi informaciami bez cenzury"?
butthead
Darca
Darca

asi taky, ze ty nemas problem ist do SV a povedat svoj nazor na hocico... ver ci never, osobne sa o tom presvedcil kolegov kamarat
jackb
Redeemer
Redeemer

netusim o com tvoj znamy hovoril, ale podla par uryvkov z tranzistoru by mne ten moderator s prejavom drevorubaca vsemohuceho nedovolil o Kosove hovorit nic co je v rozpore s mytologiou a ak by aj ano tak by mi do toho skakal a ja by som z tade odisiel sam...

takze tranzistor je rovnako zavisly ako ine media :smt006
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Solo_Kamen napísal:no dobre, možno je aj ten rok mimo ale skrátka, za prvej F*covej vlády sa veselo vyvlastnovali pozemky za smiešne výkupné ceny... keby nemám dialnicu už postavenú 6 km odmôjho domu, tak mi doteraz cvaká r*t, či si niekto nezmyslí stavat tam, kde stojí môj dom.
mozno tam prirobia nejaky ten vyjazd :twisted:
butthead
Darca
Darca

jackb: opat ides mimo a hlavne by sme sa mali drzat temy, politika s mediami kolaboruje a to dost masivne... tranzistor SV je medium nezavisle, ci tomu ty veris alebo nie, je len tvoj problem
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

butthead napísal:jackb: opat ides mimo a hlavne by sme sa mali drzat temy, politika s mediami kolaboruje a to dost masivne... tranzistor SV je medium nezavisle, ci tomu ty veris alebo nie, je len tvoj problem
media su dnes mienkotvorne ... kedze sa ludia mezdi sebou uz nerozpravaju ....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ono môže byť nezávislé, ale to nijako nevylučuje to, že proste predostiera určitý druh informácií, pretože je "obsadené" takými ľuďmi. A tak to nejak aj bude, bez ohľadu na to, že "tam môže ísť každý." No ale proste zjavne tam ten každý nechodí a chodia tam len "jedna sorta" prevažne. A ešte keď sa vrátim na začiatok: to, že je niečo nezávislé, ešte neznamená, že to je zárukou pravdivých informácií.
butthead
Darca
Darca

hughito, to sa snazim presvedcit, ze to tak nie je a to ja som proti akemu kolvek nasiliu, extremizmu, zaroven vsak proti nalepkovaniu..
jednoducho tranzistor za to nemoze, ze tam chodia hostia aky chodia.. keby ty ako anarchista poziadas o relaciu, tak urcite sa s nimi dohodnes... dalsia vec je, ze samotny moderatori max povedia svoj nazor, ale nie v mene celeho tranzistora...

teraz ja mozno trochu zakonspirujem, pre bezne media je tranzistor nebezpecny precedenc, pretoze prichadzaju o zisky, ked klesa sledovanost, klesaju prijmy z reklam
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kolko maju posluchacov?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Bezne media maju SV uplne ale uplne u prdele :) Promile spolocnosti bude vzdy chciet nahanat a upalovat carodejnice
butthead
Darca
Darca

beardie, neviem, v posledne mesiace nemam cas pocuvat, sem tam nieco z archivu, mozu to byt tisice, desattisice, na fb maju cca 45000 ludi
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

cize tak ~5k realnych posluchacov, zanedbatelne cislo
Napísať odpoveď