telekom zmluva
-
James13579
Star
telekom zmluva
dobry vecer, chcem sa vas spytat ked mam zmluvu na 24 mesiacov na DSL internet, budem moct prejst na program kde je optika? dakujem
Re: telekom zmluva
Sem zavolaj 0800 123 456 a poradia ti 
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najlepšie sa spýtať priamo. T centre ale myslím ze na vyšší. Laik. S nebol problém prejst
-
ktozesomja
Medium Star
zavolaj na tu linku alebo im napis na online chat na ich stranke. Ale ja som mal niekedy DSL a ked zacali poskytovat VDSL, tak sa dalo prejst bez problemov. Vtedy mi povedali, ze na vyssi program sa prejst da aj skor ako vyprsi viazanost. Takze malo by to ist aj na optiku.
Ale! Povedali mi vtedy, ze keby som mal aj router k tomu DSL internetu od nich, a mal by som ho kratsie ako 2 roky, tak ze by som musel doplatit do plnej sumy toho routra. No nastastie som mal router od nich, ale mal som ho uz asi 3-4 roky, takze nemal som ani s tymto problem. Ale radsej sa informuj u nich. A odporucam spytat sa viacerych
... lebo jedna zena na online chate mi povedala, ze sa prejst neda a druha ze sa da. Potom tretia potvrdila, ze sa da 
Ale! Povedali mi vtedy, ze keby som mal aj router k tomu DSL internetu od nich, a mal by som ho kratsie ako 2 roky, tak ze by som musel doplatit do plnej sumy toho routra. No nastastie som mal router od nich, ale mal som ho uz asi 3-4 roky, takze nemal som ani s tymto problem. Ale radsej sa informuj u nich. A odporucam spytat sa viacerych
-
James13579
Star
Keď si kamarát predľžil viazanosť internetu cez web a neprišla mu zmluva na podpis, je stále zaviazaný alebo nezaviazaný aj bez podpisu zmluvy? ďakujem
-
ktozesomja
Medium Star
Podľa mňa logicky, keď nič nepodpísal tak si to len objednal a ešte to nepotvrdil, takže to platné nie je.
Ale napr. mne zmluva tiež neprišla keď som si cez web objednal internet s faktúry už začali chodiť aj internet mi zapojili. Zmluvu som si musel vyžiadať sám. Vraj ju poslali, ale záhadne neprišla, tak ju poslali ešte raz a potom už prišla.
Ale tie tvoje otázky by si ozaj mal smerovať skôr na telekom.
Ale napr. mne zmluva tiež neprišla keď som si cez web objednal internet s faktúry už začali chodiť aj internet mi zapojili. Zmluvu som si musel vyžiadať sám. Vraj ju poslali, ale záhadne neprišla, tak ju poslali ešte raz a potom už prišla.
Ale tie tvoje otázky by si ozaj mal smerovať skôr na telekom.